Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Нелсон пред Мегу: „Предстоји нам заиста важна утакмица“

У трећем колу Суперлиге Србије кошаркаши Црвене звезде Телеком гостују Мега Визури. Утакмица се игра у среду 16. априла у Палати спортова на Новом Београду са почетком у 20 сати.

Овај дуел два АБА лигаша свакако је дерби меч трећег кола домаћег такмичења у који црвено-бели поново улазе са кадровским проблемима. Наиме, Иван Раденовић поново неће бити у саставу, док је под великим знаком питања и наступ Рашка Катића који је такође пропустио претходни меч са ФМП-ом. За разлику од утакмице са пантерима Дејан Радоњић ће овог пута моћи да рачуна на Марка Тејића.

– Ове сезоне смо сваки пут играли веома неизвесне мечеве са Мега Визуром. Нема сумње да нас и у среду очекује још једна веома тешка утакмица. Мега Визура је поражена у прошлом колу и они ће сигурно учинити све да исправе тај кикс, а нашу ситуацију додатно отежава чињеница да нећемо бити комплетни. Из тог разлога ћемо сви морати да пружимо и више од 100 одсто својих могућности како бисмо надокнадили одсуство повређиних играча и остварили наш циљ – почео је причу Демаркус Нелсон и додао:

– Мега Визура има одличан тим. Веома су талентовани, поседују неколико веома добрих младих играча којима подршку пружају искуснији момци попут Варде и Величковића. Играли су јако добро ове сезоне, а свима нам је још у сећању дуел у финалу Купа Радивоја Кораћа који је био веома драматичан. Жеља нам је да од старта наметнемо наш ритам, а то ћемо моћи да остваримо само уколико будемо довољно агресивни и чврсти у одбрани и довољно концетрисани у нападу – констатовао је Нелсон.

Чињеница да се меч игра у Београду Неслону улива наду да ће Звезда имати подршку навијача:

– Било би јако добро да навијачи у овом мечу буду уз нас. Предстоји нам заиста важна утакмица и зато позивам навијаче да у што већем броју дођу и подрже нас јер нам њихова подршка много значи – закључио је Нелсон.

Повезане вести

2 comments

karinaš апр 15, 2014 at 20:38

dok je radonjića osvojićemo, ku,,rčinu, ima da nas grobari razvale, jer radonjić je daleko od pravog trenera, blage veze nema, sve utakmice koje su imale značaj smo izgubili…noga iz kluba, da nam je Pešić, stigli bi na F4 evrolige…

Reply
Zvezdas S апр 15, 2014 at 18:37

Kako su nam juniori izgubili od partizana,bojim se da je pocela repriza od prosle godine.

Reply

Leave a Comment