Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Нови Пазар – Црвена звезда 0:1! Три бода на најтежем гостовању!

Фудбалери Црвене звезде забележили су 14 узастопну победу и са нова три бода, на најтежем гостовању, приближили се шест корака далеком циљу.

Црвена звезда: Бајковић, Петковић, Павићевић, Келхар, Мијаиловић, Ковачевић, Милијаш, Лазовић, Нинковић, Печник, Мрђа.
Резерве: Весић, Ненадић, Крнета, Касалица, Ракић, Гогић, Савићевић.

Нови Пазар: Шимић, Стевановић, Оташевић, Вуковић, Ђорђевић, Мутавџић, Павловић, Обровац, Кецап, Русмир, Арсенијевић.
Резерве: Будаковић, Поповић, Пајовић, Арифовић, Рагиповић, Јевтовић, Селимовић.

Ток меча:

Први напад за домаћу екипу. Терен изгледа прилично добро, с обзиром на велике падавине које су јуче задесиле југозападни део Србије.

3. минут: Прво је Лазовић изнудио корнер након одличног трка по десној страни, да би након кратког додавања Нинковић изнудио слободан ударац на истој страни. Милијаш је центрирао, али без опасности по  гол домаћих.

9.минут – Милијаш је извео прекид са леве стране средине терена, Печник је вратио лопту у срце казненог простора, али није било никог да проследи лопту у мрежу.

15. минут – Још један прекид на средини терена, Милијаш је нашао Печника, али није било опасности по гол Пазараца. У међувремену измена у тиму Новог Пазара, Стевановића је заменио Арифовић.

17.минут – [tabs type=“horizontal“][tabs_head][tab_title][/tab_title][/tabs_head][tab]ГООООООООООООЛ! Милијаш, 1:0! Још један слободан ударац на 35 метара од гола Новог Пазара, Ненад Милијаш постиже еврогол за вођство Црвене звезде! Сјајан гол капитена![/tab][/tabs]

Одмах после гола, Мрђа прети, Шимић сигуран и избацује лопту у корнер. У налету је Црвена звезда и господари тереном.

30. минут – Никола Мијаиловић добија жути картон, после другог прекршаја у кратком року. Миран период игре после гола, Нови Пазар је покушао да запрети преко Русмира.

36. минут – Најозбиљнија претња Пазараца – Павловић је центрирао у петерац Црвене звезде, али тамо осим Петковића, Келхара и Павићевића.

45. минут – После корнера, најбоља прилика за Нови Пазар. Кецап је неометан са 5 метара лоше захватио лопту, а обдрана Црвене звезде је била нема. Затим, нова претња домаћина. Арифовић је убацио лопту пред сам гол Бајковића, али Мијаиловић је избацио лопту.

Крај првог полувремена, евроголом капитена Ненада Милијаша из слободног ударца, Црвена звезда води са 1:0. Борбена утакмица у којој је Црвена звезда током већег дела и до финиша није било шанси домаћина.

Почиње друго полувреме у Новом Пазару.

52. минут – Покушај Дарка Лазовића. Комбиновао је са Печником, али Шимић је одлично постављен и сигуран.

56. минут – Прилика на обе стране. Печник је сјајно упутио пас ка Мрђи и Нинковићи, али је Шимић био ближи лопти. А затим је Келхар уклизао испред Обровца.

60. минут -Пенал за Црвену звезду! Шимић брани шут Лазовића! Печник је биоо борен, Вукадиновић показао на белу тачку, а Шимић одрбрнио. Негодовање публике у Новом Пазару.

66. минут – Мијаиловић је изнео сјајно лопту и неколико играча домаћина на леђима, уполсио Лазовића, који је изблокиран.

70. минут – Прва измена у нашем тиму, уместо капитена и јединог стрелца Милијаша улази Горан Гогић.

72. минут – Друга измена Славише Стојановића. Уместо Печника, Касалица је у игри. Келхар игра одлично у овим миментима.

80. минут – После грешке Петковића, Обровац упошљава Селимовића, чији ударац иде далеко од гола Бајковића.

87. минут – Последња измена у Црвеној звезди, Ракић је заменио Лазовића.

Играће се још четири минута у Новом Пазару. Четири минута до нове победе.

94. минут – Селимовић је извео прекид у последњем минуту, али је Гогић реаговао. После корнера, Јованетић свира крај.

Нови Пазар – Црвена звезда 0:1! Три бода на најтежем гостовању!

 6!

Повезане вести

57 comments

Dejo апр 20, 2014 at 09:09

Srecan vam vaskrs pa da budete vazda prvi kad se radi o Zvezdinim vijestima sajtu MCZ 😀

Reply
... апр 19, 2014 at 16:43

Od poslednjih 5 meceva analize su bile samo za 2 meca, da li je tesko ovom Dejanu sto pise analize priznati gresku prema Milijasu i da konacno prestane izbegavati analize kada on odigra dobro, ili neka nadju drugog momka da ih pise. Dobronamerna kritika 😉

Reply
Wild Wild апр 19, 2014 at 21:40

A šta da analiziraju – bunarenje 90 minuta i gol iz prekida? Dobro je i bez analize, pripiši tri boda i nadaj se da izdržimo do kraja ovako.

Reply
aleksa djordjevic апр 19, 2014 at 09:16

👿

Reply
aleksa djordjevic апр 19, 2014 at 09:16

najbolja je zvezda

Reply
misko pisko апр 18, 2014 at 22:03

napredak je bolji 😀

Reply
GORAN апр 18, 2014 at 09:43

ex kad bi nas protiv NIS bilo bar 25 000 da odemo sa tri boda prednosti na derbi to bi bila prava stvar,

Reply
Sedou апр 18, 2014 at 01:33

Pohvale za celu ekipu a treba istaci Mikija i Kelhara. Kapiten igra odlicno poslednje 4 utakmice a ovaj gol govori o fudbalskoj klasi i talentu. Sa ovikvim sutom se covek radja, ovo ne moze da se nauci vec samo da se usavrsi ako ga igrac poseduje. A Kelhar je danas imao neverovatnu ulogu, izlazio je riskantno do polovine terena ali je bio nepogresiv i vise puta izbio loptu kod kontri i polukontri ili pametnim faulom iste sprecavao. Visoke lopte je sigurno kupio, bio jak u duelima, ma dominantan. Sve ovo raduje, ali sad mora jos ozbiljnije i posvecenije, sad se resava.

Reply
ZvezdaCrvena апр 18, 2014 at 00:47

Stefan
Sada je Lazovic los jer je promasio penal?!Nekada je Milijas promasio pa su svi skocili na njega a danas igrac utakmice…Volio bih jednom samo da prodje utakmica bez neke kritike.A Ninkovic solidan sta vise dobar 10 ak faula na sredini par odlicnih lopta za goll.Po meni sve na vrlo zadovoljavajucem nivou…BRAVO CELA ZVEZDO

Reply
Lazar апр 17, 2014 at 23:45

Samo da napišem nešto za Ninkovica pošto vidim da neko nije zadovoljan njegovom igrom danas,ne znam da li sve primetili svaki put kad je Nine primio loptu napravljen je faul nad njim,mislim da je 10ak faulova napravljeno.

Reply
Senad апр 17, 2014 at 22:01

Moram jos da pitam kakve se propozicije u slucaju kad obje ekipe imaju isto bodova na kraju,sta se gleda,gol razlika ili medjusobni dueli.Nemojte nagadjat,ako neko sigurno zna neka napise.
Zlu ne trebalo,al da znam.

Reply
Nikola апр 17, 2014 at 22:18

Prvo se gledaju medjusobni susreti, pa tek onda gol razlika…
S tim sto se medjusobni susreti gledaju kao sto se gledaju u evropskim takmicenjima, dakle vazi gol u gostima…
Dakle u slucaju da nedaj boze izgubimo 2-1 naprimer, a imamo isto bodova kao i Dubrovacki Trubaduri, mi smo prvi zbog gola u gostima… Daleko bilo da budemo u ovoj situaciji, ali kao sto bi ti rekao, zlu ne trebalo…

Reply
Senad апр 17, 2014 at 23:50

hvala druze

Reply
milos апр 18, 2014 at 03:30

nece se gledati gol razlika,u slucaju pobede partizana od 1-0 igrace se nova utakmica a domacin ce biti odredjen zrebom,gol razlika se ne gleda kad su u pitanju utakmice za titulu…

Reply
Goran137 апр 18, 2014 at 17:11

http://www.telegraf.rs/sport/1019883-evo-kako-partizan-moze-da-bude-prvak-ako-pobedi-u-derbiju

Ne pricaj bezveze:

Prvo se gledaju medjusobni susreti s’ tim sto se racuna gol u gostima znaci Zvezda ima 1:0 iz prvog susreta,Partizan mora da pobedi sa dva razlike u derbiju ako Zvezda postigne samo 1 gol onda Partizan npr. mora da da 3,ako bi bilo 1:0 za Partizan onda bi se prvo gledala gol razlika (Zvezda trenutno ima prednost +2),ako bi tu bili izjednaceni onda bi se gledao broj svih datih golova (Zvezda trenutno ima prednost +6),a ako bi i tu bili izjednaceni onda bi se igrale 2 utakmice po kup sistemu.I na kraju da sve bude izjednaceno prvaka bi odredio zreb.

marko апр 17, 2014 at 23:28

Bitno je da u utorak pregazimo Radnicki Nis za 15 u nizu i da se nadamo da ce Napredak opet ostati neporazen u duelu sa Patlidjanom bilo bi ekstra da u derbi sa plus 5 a sto da ne i plus 6 Napredak ima dobar tim dobro trenera kao sto je Lalaztovic koji ce sve uciniti da glodarima zaprzi corbu pred derbi jako su nezgodni na svom terenu

Reply
Goran137 апр 18, 2014 at 17:08

Prvo se gledaju medjusobni susreti s’ tim sto se racuna gol u gostima znaci Zvezda ima 1:0 iz prvog susreta,Partizan mora da pobedi sa dva razlike u derbiju ako Zvezda postigne samo 1 gol onda Partizan npr. mora da da 3,ako bi bilo 1:0 za Partizan onda bi se prvo gledala gol razlika (Zvezda trenutno ima prednost +2),ako bi tu bili izjednaceni onda bi se gledao broj svih datih golova (Zvezda trenutno ima prednost +6),a ako bi i tu bili izjednaceni onda bi se igrale 2 utakmice po kup sistemu.

Reply
Senad апр 17, 2014 at 21:56

Jos jednom se potvrdilo kakav je Milijas igrac,samo mi zao sto sam uopste raspravljo u vezi toga sa onim sto ga pljuju.Pored majstorije prilikom gola,vidjela se tu i jedna pozrtvovnost,sigurnost,ma bas kapitenski.
Kelhar sve bolji,nekoliko puta pravovremene reakcije u potencijalno opasnim situacijama,nekolicina prekrsaja na sredini terena,opet pravovremenih da se sprijeci brzi napad protivnika,bravo i za njega.
Eh sad Pecnik,da me neko nebi pogresno shvatio ja mislim da je Pecnik jedan od 5 nasih najboljih igraca,i da je vrlo bitan dio tima.Ali,mislim da se malo umorio i da ga trener pomalo forsira.Imam osjecaj da kada bi nam Real M. prebacio svojih 10 igraca u polju da bi Pecnik opet igro,pa taman ga i na gol stavio.Salim se malo,ali mislim da i njega treba malo odmoriti,koliko vec u narednoj utakmici pa da bude spreman za derbi.
I jos nesto,ljudi penali moraju bolje,nisam siguran ali mislim da penale realizujemo 4 od 8,mora bolje.
Osvrnuo sam se malo na pojedine igrace i neke sitnice,ali generalno ja sam prezadovoljan kako sve ovo ide,nikad u zadnjih 6 godina nisam imao vise vjere da je titula nasa

Reply
Denis апр 18, 2014 at 00:07

Senade vidi se da poznajes fudbal. Lepo sagledano. Sto se Milijasa tice bio si redak uz Rape Deliju, … , Dejan CZ jedan od retkih koji su imali uvek veru u kapitena. I samo da potvrdim to sto ti je i Nikola rekao, prvo se gleda medjusobni duel.

Reply
Stefann апр 18, 2014 at 16:02

Pecnik mora da igra i protiv Radnickog, Petkovic je suspendovan.. Opet Nejc na desnom beku :mrgreen:

Reply
aleksandar smederevo апр 17, 2014 at 20:04

Kao sto rekoh juce, gol u prvih 20 min nas vodi do pobede!! Blizi smo tituli,blizi nego ikad u zadnjih 6 god. I ono sa promasenim penalom ne sme vise da se ponovi,moraju sanse da se koriste, ali svaka cast na vrlo vaznoj pobedi, serija se nastavlja,fantasticna serija pobeda, idemo da zgazimo franjevce posle nisa i da zavrsavamo polako sa laznom dominacijom malog franjevackog kluba!

Reply
ACA апр 17, 2014 at 19:25

Bravo za momke na zasluzenoj pobedi. Kako mi je drago zbog pobede, pogotovo zbog navijaca Pazara. Voleo bi da ih izbace iz lige. Sto se tice utakmice, kontrolisano u vecem delu utakmice. Bravo za kapitena, fantastican gol. Najbolji kad je najpotrebnije. Steta zbog penala Lazovica, morao bi Milijas i dalje da ih sutira, ipak on to najbolje radi. IDEMO DO TITULE!

Reply
mile апр 17, 2014 at 18:56

Majstorija velemajstora. Tamo gde se spajaju stativa i precka. Pogledajte iz kojeg god ugla. Ovo je bilo neodbranjivo.
🙂 Video sam jesnom davno isti ovakav gol. Samo u drugu stranu gola. Secate se?
Bravo Zvezdo, bravo.

Reply
kobr90 апр 17, 2014 at 18:52

igrac utakmice je delhar koji je donosio sigurnost nazad i pravio sitne a velike faulove u njihovim kontrama i polukontrama

Reply
TAIFUN апр 17, 2014 at 18:48

Ponovo seva Milijaševa leva!!!!! 😀

Reply
Cincar апр 17, 2014 at 18:40

Sta je to sa Ninkovicem? Mnogo sam se radovao njegovom dolasku, ali me je definitivno potpuno razocarao. A i Pecnik pao u formi, nadam se da ce sad na kraju proraditi.

Reply
Fornicator апр 17, 2014 at 20:51

Zašto šta je sa Ninetom? Trudi se i daje koliko može. Pa svi znamo koliko je fizički nespreman, ne treba očekivati previše. A što se Pečnika tiče, on je konstantan otkad je došao. Jako limitiran tehnički, ali pošten i borben na terenu. Nemamo boljih, valja izvući sezonu do kraja sa njima.

Reply
RS CZ апр 17, 2014 at 18:26

Jedno pitanje,ocekivao sam na ovoj utakmici zute kartone ali ja vec sada mislim na derbi mada nas jos Radnicki ceka,da li ima ijedan igrac koji ako i protiv Radnickog dobije zuti propusta derbi? Nisam siguran,ali tu su negdje na ivici Pecnik,Kelhar,Kovacevic,cini mi se i Mijailovic i Petkovic

Reply
Obren11 апр 18, 2014 at 12:05

Mijailovic, Petkovic i Kasalica odradjuju kartone protiv Nisa… Za ostale nisam siguran…

Reply
RS CZ апр 18, 2014 at 12:32

Hvala brate,auuu bez bekova smo,a gadan je protivnik Radnicki sreca igramo na Mari,u tom slucaju ja bih i Gogica dodao u sredinu da pomogne odbrani.Ne znam ni da li je Dauda spreman? Gledao sam na RSB (ako je tacno) da i Tenk i Pecnik imaju po cetiri,moraju se paziti protiv Radnickog,jos nam samo treba da zbog kartona nemamo sve igrace na raspolaganju za derbi

Reply
neko pametan апр 17, 2014 at 18:09

Na desnoj ruci traka suvereno lezi,levom nogom projektile on lansira ka mrezi!!! NENAD MILIJAS! Bravo Miki,ne samo za ovaj gol vec i za prosle utakmice koje si odigrao na visokom nivou,na svakoj od njih si svojom borbenoscu pokazao koliko ti je stalo do nase Zvezde,sada ti se to vraca! I kada ti nije islo na pocetku sezone,kada si promasio penal protiv Cernomoreca i tada sam ti davao podrsku i znao sam da ces kad tad biti onaj stari koga svi znamo u desu JEDNE JEDINE! Vodi nas do titule!

Reply
Dejan CZ апр 17, 2014 at 18:33

Pisao sam i pre forma je prolazna, klasa je vecna. Kada su ga izvizdali jeste bio ocajan, ali nije to zasluzio i to mi je jedan od tezih trenutaka vezanih za klub u poslednje vreme, jer znam koliko nam znaci i koliko je njemu tada tesko bilo. Sve u svemu bitno da je najbolji kada je najpotrebnije. Naredna dva stepenika ako predjemo kako treba titula je definitivno nasa.

Reply
Stefan апр 17, 2014 at 19:47

A Laza, naš Ronaldo…koji je ono smehotres kad krene nešto da izvodi, a dečko je u svađi sa nogama…ne pričam ovo zbog penala, već zbog većine njegovih partija ove sezone…o pn i Filip Padalica, sreća pa ne ulazi puno u igru… a Milunovića oterali.

Reply
Dejan CZ апр 17, 2014 at 18:05

Zabrinjava sto smo do sada promasili veliki broj penala, ali bitno je da pobedjujemo. Ovo sto je Milijas pogodio ne da je obicna bomba vec atomska bomba. Zna li neko sta je sa Milunovicem, da li trenira sa ekipom?

Reply
Delija mp апр 17, 2014 at 18:05

Sad samo PArtizan da kiksne 😛

Reply
Звезда шампион! апр 17, 2014 at 18:03

Важна три бода,титула је све ближе ❗
Не знам у чему је проблем у вези пенала,мислим да нам је ово 7. у лиги само смо 3 искористили.

Reply
Dejan CZ апр 17, 2014 at 18:08

Jbg penali i mene cude. Kako je samo bilo drvlje i kamenje osuto na Milijasa kada je promasio, a sada nikome nista. Jeste zabrinjavajuce, ali bar nemaju Pazarci a ni komsije razlog da se zale, jer po njima bi bilo da je poklonjen penal. Sve smo blize cilju.

Reply
Звезда шампион! апр 17, 2014 at 22:41

И ја се тако тешим…Е докле је дошло кад се скоро па радујемо кад промашимо пенал 😯

Reply
Marko апр 17, 2014 at 18:01

Iako igra nije bila dobra OVO JE ODLICAN REZULTAT za nas,i necu da procitam niti jedan negativan komentar ljudi prebrodili smo najteze gostovanje,sve smo blize tituli (da ne ureknem) joj kad bi ih Lalatovic okinuo pred derbi ali to sad na starnu SLAVIMOOO

Reply
... апр 17, 2014 at 18:00

Utakmica nije bila lepa za oko, ali nova 3 boda su upisana. Sada bi se osvrnuo sa strucnjake poput fornicatora, sladajca, marka, dejca i ostalih kriticara Nenada Milijasa, da li su sada videli koliko su gresili. Poslednjih 5 utakmica ako ne najbolji jedan od 3 najbolja. Ljudska vrlina je prastati i priznati svoju gresku, pa me interesuje da li neko od njih sada priznaje svoju gresku. Milijas „bombom srusio Novi Pazar“. Bravo momci idemo po titulu.

Reply
Fornicator апр 17, 2014 at 21:09

Ne znam što si tako ljut na nas koji smo prozivali kapitena svojevremeno (uzgred, teško bi nas sve nabrojio) kada je to debelo zasluživao iz nedelje u nedelju? Zar ti nije jasno da smo to radili da bi Zvezda pobeđivala? Ne zaboravljamo mi da je Miki do pre par kola bio igrač manje na terenu, i da je igrama zaslužio što nijedan kapiten pre njega nije – da ga Marakana zdušno izviždi.
Srećom, to je bila dobra lekcija za njega, i evo, opet je deo tima, opet je koristan na terenu, i opet je zaslužio da ga smatramo pravim kapitenom. Budi konstruktivan i ti, jako pristrasno si ga branio kada smo gubili bodove zbog njega, složićeš se?

Reply
... апр 18, 2014 at 00:15

Ne, necu se sloziti jer bodove je tesko gubiti zbog jednog igraca, osim ako bas direktno ne skrivi gol. Samo problem je sto se hajka na njega digla necu reci bez razloga, ali prevelika. Nije zasluzio da mu se onako zvizdi, to nikako, a sto se tice njegovih igara, poslednjih 5 kola je sigurno jedan od dva najbolja igraca, ako ne i najbolji, jer igra konstantno. Znam i da vas ne mogu pobrojati sve 😀 ali bilo je sramota tipa sto je onaj Indjija pisao i kako je vredjao jednu velicinu poput Milijasa, i svi vi koji ste ga terali iz kluba, ali mislim da nam je sada svim pokazao da je jako bitan sraf u ovoj ekipi, i svi mi koji volimo Zvezdu treba da ga podrzimo jer nam mnogo pomaze u borbi za titulu. I priznajem da sam ga zdusno branio, ali znao sam i sto to cinim. Lep pozdrav i nemoj trcati pred rudu ubuduce. Podrzimo nase igrace…

Reply
Fornicator апр 18, 2014 at 11:04

OK, nećemo se složiti ni oko toga da je teško bodove gubiti zbog jednog igrača, jer ja smatram da veću štetu pravi igrač koji ne trči čak i od onoga koji da auto-gol. Moguće je da su neki od nas u kritikama bili preoštri prema kapitenu – ne ulazim u razloge drugih, ali ja lično ne trpim na terenu igrače koji neće ili ne mogu da trče devedeset minuta (Miki naravno nije od ovih prvih). Što se tiče kritika Inđije i njemu sličnih, znamo u čije ime oni komentarišu i na to ne vredi trošiti reči.
Uglavnom, uz sve očigledne razlike, računam da delimo bar jednu stvar, i to najvažniju – ogromnu želju za ovom prelomnom titulom. Pozdrav i tebi.

Reply
Zvezdaa ooo ♥ апр 17, 2014 at 17:46

IPEK SMO MI KVALITETNIJI OD NJIH .NIKO DA STANE NA LOPTU DA SE MALO RAZVUČE DA SE ODIGRA NEKA DUŽA AKCIJA .SVAKI NJIHOV NAPAD STREPIMO ZA ISHOD .OVI ZADNJI MINUTI DUGI KAO SATI

Reply
Jovan апр 17, 2014 at 17:42

Sta reci…hvala sudija :facepalm:

Zasto uvek ali UVEK moramo da se povucemo nakog gola!?

Reply
Zvezdaa ooo ♥ апр 17, 2014 at 17:34

OVO JE KATASTROFA OD IGRE NEZNA SE KO JE LOŠIJI

Reply
Marko апр 17, 2014 at 17:39

Prva stvar,igra jeste losa ali shvati da je pritisak veliki da je i nemoguce vezati toliko pobjeda,igramo na terenu koji je za prasce a ne igrace.Atmosfera i sam ambijent su kao da smo na ratistu,a znamo da gdje god a smo otisli izgleda kao da smo domacini.Nije to alibi,ali ja sam ovo ocekivao jer je pazar tvrd na svom terenu i da smo dali onaj gol iz penala brige ne bi bilo vjeruj,ovako nam ostaje da se molimo Bogu i brojimo minute do kraja jos jedan gol bi sve rijesio ali vidimo da to ne ide lako

Reply
Marko апр 17, 2014 at 17:26

Boze,daj samo jos jedan gol ovi bodovi bi nam mnogo pomogli

Reply
ds апр 17, 2014 at 17:22

Ovaj promasaj i ovo sa tribina smo moze pogorsati situaciju,ocigledno da nam sa penalima ne ide,kontakti jesu postojali kad god su svirani ali nasi promasaji su necuveni

Reply
cz апр 17, 2014 at 17:19

Nemojte samo promasiti,znaoo sam a jest nas nece sa ovim penalima.Pojacajte malo tu igru,napadi su mlaki i nikakvi,bez prevelike opasnosti

Reply
cz апр 17, 2014 at 17:03

Opet stajemo kada damo gol i izgubimo igru pred kraj poluvremena,nekih 15 min. se ne mozemo sastaviti i iz toga slijede napadi protivnika,koje do sada nisu iskoristili,ali bukvalno takva slika je svaku utakmicu.Sad znamo da u drugom igramo dosta bolje,ali ovo je gostovanje i to najteze i ocekujem zestoku borbu.Nama bi trebao jos jedan gol pa i nek se zavrsi sa 2:1 ali ne smiju izjednaciti jer mi se cini da bi se igraci tada unervozili i bilo bi srljanja.Laza kad bi jos malo proradio i uposlio Mrdju bilo bi to dovoljno,nekako Pecnik mi je od pocetka ovog dijela sezone uspavan nema njegovih golova,driblinga jednostavno nije toliko opasan.IZDRZITEEE

Reply
Rade Delija апр 17, 2014 at 16:52

Kritičari Milijaša PSSSSSSST

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 17, 2014 at 16:46

AAa ovog Mrdje!!! Pa Dauda je za njega Benzema!!! Strasno me zivcira u zadnje vreme. Na puluvremene Kas u igru !!!

Reply
Coa апр 17, 2014 at 16:45

Sta je sa Mijailovicem danas ? Ajde Dzoni

Reply
Coa апр 17, 2014 at 16:30

Mrdja je sebicnjak na kvadrat. Ajmo ajde svi u napad !!

Reply
Delija_101 апр 17, 2014 at 16:29

Zao mi je Milijas sto sam sumnjao u tebe.

Reply
... апр 17, 2014 at 18:02

Ne znam da li se secas ali i sa tobom sam se brate ubedjivao da je on nasa nada za titulom. Seti se samo kako su pisali da Grujic, Ahcin ili neko treci treba da igra umesti Mikija, a sada ti momci ni u daleko losijim klubovima nisu starteri. Mozda je i najzasluzniji za prvo mesto. Samo slozno jedino tako mozemo vratiti titulu gde joj je mesto. Pozdrav

Reply

Leave a Comment