Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић: „Изузетно тешка утакмица, пресудио један детаљ“

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Славиша Стојановић, након утакмице са Новим Пазаром је изјавио да је екипа остварила веома важну победу.

Стојановић истиче да није било лако играти у овако ватреној атмосфери, али да су играчи показали велику жељу и хтење.

– Била је ово изузетно тешка утакмица, као што смо и очекивали. Играли смо у једној ватреној атмосфери, по не баш идеалном терену. Видео се велики набој код обе екипе, фудбалери оба тима су желели победу. На крају је пресудио један детаљ, изванредан погодак Ненада Милијаша, и морамо бити задовољни јер смо освојили бодове на веома тешком гостовању. Имали смо и једанаестерац који нисмо искористили, међутим успели смо до краја сусрета да сачувамо предност из првог дела. Већ сада се окрећемо наредној утакмици против Радничког из Ниша, остало нам је још шест утакмица до краја сезоне и покушаћемо да остваримо што бољи учинак – рекао је Стојановић.

Повезане вести

4 comments

marko апр 20, 2014 at 16:14

Do 17 maja moramo da platimo dugovanja od 3 000 000 evra prema klubovima bivsim trnerima i igracima da bi dobili licencu ali prvo da resimo prvenstvo sto pre da se uzme titula da se prodaju neki igraci da gasprom da pare da seispalte ta dugovanja i da dobijemo licencu i da posle krenemo da se pojacavamo za kvalfikacije za LS mada dobar bi bio plasaman u LE a plasman u LS bi nam samo za ulazak doneo 10 000 000 evra a plasamn u LE do 5 000 000 evra ali ajde da sacekamo da se prvenstvo zavrsi da se proslavi titula i da se resi taj goruci problem

Reply
ds апр 18, 2014 at 12:24

Jedina stvar na kojoj zamjerim treneru je sto poslje datog gola stajemo i trpimo pritisak,ide to protiv ovih ekipica ali za derbi svih 90 min. moramo biti maksimalno skoncentrisani.Imamo dosta kvalitetnih igraca i u napadu,a i sredini i mozemo izvoditi dosta kombinacija u zavisnosti kakvu igru igra protivnik.Mozda bi Nineta trebali odmoriti protiv Radnickog,i primjetio sam da nam je Pecnik u ovom dijelu sezone u padu forme,nema njegovih golova,driblinga i slicno jednostavno nismo opasni sa lijeve strane,mozda ga i previse forsira i zamjerka ponekada Lazi,daje sebi duge lopte za kojima trci ko lud pa ponekad mu i pobjegnu,ne mora stalno ici sa desne strane vec bi mogao napadati i kroz sredinu,kad god je to uradio izgledalo je mocno kao i ona asistencija za Mrdju protiv Cukarickog.

Reply
Црна Гора ЦЗВ апр 18, 2014 at 10:00

Veliki korak ka tituli.

Reply
Sedou апр 18, 2014 at 01:23

Da pohvalimo i trenera za skauting Pazaraca i taktiku ali i za uvodjenje Gogica kao drugog zadnjeg veznog. Pazarci se nisu videli, nisu nam ozbiljnije pripretili, diktirali smo tempo u kontrolisali situaciju na terenu. Hajdemo sad sve resusrse, vreme, energiju da usmerimo na sledecu utakmicu, na Nislije i da slavimo petnaestu u nizu.

Reply

Leave a Comment