Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милијаш: „Најважније је да се ближимо коначном циљу“

Још једним голом за телевизијске шпице, капитен Црвене звезде Ненад Милијаш, донео је свом тиму веома важну победу на гостовању у Новом Пазару.

Као и увек до сада, Звездина „десетка“ у први план ставља победу и освојене бодове. Бодове које нико у овој сезони није успео да однесе са Џехенем парка.

– Сама чињеница да Нови Пазар није изгбио у овој сезони нити једну утакмицу, говори о томе колико су озбиљан ривал. Ми смо знали да данашњом победом правимо важан корак ка крајњем циљу, а то је освајање првенства. Има још шест утакмица до краја, самим тим и тешких мечева, али сматрам да данас на тешком терену, на којем је било готово немогуће играти, једино чиме смо могли да добијемо ривала био је карактер и већа жеља за тријумфом. Постигли смо на време погодак – напоменуо је Милијаш, који је Лазовићу пружио подршку након промашеног пенала.

– У другом полувремену смо имали и једанаестерац након којег смо пали, али смо успели да задржимо вођство. Желим да подржим Дарка Лазовића и драго ми је због њега што промашени једанаестерац није утицао на коначни исход – рекао је Милијаш, и додао да наредни испит долази већ у уторак, и да ће и он и екипа учинити све да се добро припреме за утакмицу против Радничког из Ниша.

О самом слободном ударцу и феноменалном поготку, Милијаш није имао много тога да каже.

– Често на тренинзима вежбам слободне ударце. Наместио сам лопту, погледао голмана, одлучио где да шутнем и што је најважније, погодио. Заиста није фраза када кажем да није битно ко је стрелац, најважније је да тим побеђује и да се ближимо нашем крајњем циљу – јасан је Милијаш.

Повезане вести

13 comments

zvezdanz апр 18, 2014 at 20:51

Ala ti vera Miki metnuo ga muski, samo jos i grobarima da ga metnes i to je to!!!!!

Reply
БруталноРеалан апр 18, 2014 at 16:49

Вала како си га метн’о, мог’о си комотно да седнеш поред и припалиш једну.

Reply
Никола апр 18, 2014 at 11:54

Форма је пролазна, класа је вечна!

Reply
Ryber Palunko апр 18, 2014 at 11:11

Vrijeme je da ponovo uzmeš penale. Kriza je prošla. Trebačeš nam i na tom polju.

Reply
Blejk апр 18, 2014 at 11:08

‘Ajmo, Marlboro, samo još jedan da zvekneš bagri na lavoru, i možeš u zasluženu penziju (pošto igraš k’o da si već u njoj)…

Reply
Denis апр 18, 2014 at 12:29

Pojedinci bas nemaju obraza. Gledas li utakmice uopste? Jesi ti nesto pio ili si svako jutro ovako blesav

Reply
Nemanja апр 18, 2014 at 01:42

Jaoooo Milijas, kakva golcina iz kafane!!!

Reply
Sedou апр 18, 2014 at 01:20

Miki legendo hvala ti za ovo danas, kakava majstorija i kakvo olaksanje…teren je bio kaljuga, Pazarci igrali krajnje grubo – mislim da je Mikija razljutio onaj start pre gola kad ga je covek nagazio na clanak i sreca pa ga nije ozbiljno povredio…kontrolisali smo mec i odigrali taman, mudro i bez srljanja kao sto sampionske ekipe rade. Momci, sad je najvaznije da se koncentriseta iskljucivo na Radnicki Nis…vecina ljudi misli da je ta utakmica dobijena ali vi morate maksimalno da se pripremite za nju, posle razmisljajte o derbiju. Jos jednom, svaka cast Miki.

Reply
ТВЦЗ апр 18, 2014 at 00:18

Гдје су сад они зајапурени познаваоци фудбала што га тјерају из Звезде? Мики је данас објаснио и то не само голом. Рекао сам кад су га масовно пљували да је драгоцјен. Мајсторе, само ти настави а душмани нека пљују.

Reply
Denis апр 18, 2014 at 01:22

Bato pisao sam dok su ga kritikovali kako nema smisla da se na svaku vest samo o njemu pise i on kritikuje, najvise nas 5-6 ga je branilo, ali nebitno to. Nije Milijas Zvezda, on je samo deo nase Zvezde i nema potrebe da bilo kojeg igraca neko vredja, pogotovo ne kapitene. Znaju u klubu kome daju traku, naveo sam u prethodnom komentaru 3 velika kapitena, 3 velika Zvezdasa.

Reply
Denis апр 18, 2014 at 00:03

Bravo kapitenu, veliko hvala za nova 3 boda, kao i za igre u poslednje vreme. Pravi kapiten. Odmeren u izjavama, na terenu bodri ekipu, postize golove, asistira i sve vise se bori.
Prlainovic, Petkovic, Milijas 3 kapitena- 3 velika igraca, 3 velika Zvezdasa. Hvala vam na do sada odlicnim sezonama.

Reply
nele апр 17, 2014 at 22:31

Jao Nenade pa zasto s autokomande stvarno si bezobrazan. 😀

Reply
ncz апр 17, 2014 at 21:49

Milijas,miki daj cigaru…. 😀

Reply

Leave a Comment