Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Најава: 13. Меморијални турнир “Миодраг Шишић – Шиле“

У понедељак и уторак (21. и 22. априла) у леденој дворани Пионир одржаће се 13. Меморијални међународни трофеј у хокеју на леду “Миодраг Шишић – Шиле“ за децу узраста до осам и десет година.

1521281_368926893244222_678625240_nТурнир се одржава у знак сећања на једног од најбољих хокејаша у историји Црвене звезде и њеног дугогодишњег члана Миодрага Шишића, а ове године ће учествовати 12 клубова (24 екипе) из Србије, Словеније, Босне и Херцеговине и Хрватске. Више од 300 дечака и девојчица дружиће се и такмичити у леденој дворани хале Пионир током два дана турнира.

Турнир почиње у понедељак 21. априла у девет часова, а церемонија свечаног отварања заказана је за 14 часова, када ће се учесницима и гостима турнира обратити министар омладине и спорта Републике Србије Вања Удовичић.

На турниру ће учествовати следећи клубови:

КХК Црвена звезда (Србија)

ХК Ред тим (Србија)

ХК НС Старс (Србија)

ХК Беостар (Србија)

ХК Таш (Србија)

ХК Спартак (Србија)

ХК Партизан (Србија)

ХК Триглав Крањ (Србија)

ХДК Лисјаки Марибор (Словенија)

ХК Вукови (БиХ)

КХЛ Младост (Хрватска)

КХЛ Сисак (Хрватска)

Позивамо све мале суграђане да са својим родитељима посете ледену дворану Пионир и буду део веселе и позитивне атмосфере у организацији хокејашког клуба Црвена звезда и града Београда. Турнир се завршава у уторак дефилеом свих учесника и доделом медаља и поклона, која ће бити на програму у 14 часова и 30 минута.

У припреми и реализацији турнира помогли су: Министарство омладине и спорта Републике Србије, Секретаријат за спорт и омладину града Београда и Туристичка организација града Београда.

Повезане вести

Leave a Comment