Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Ракић: Нема еуфорије

Велика победа фудбалера Црвене звезде на Маракани. Један од јунака вечерашњег меча, Ђорђе Ракић, истиче да му гол који је постигао много значи, пре свега због тешког периода који је сада иза њега.

„Много ми значи све ово што се данас догодило. Прошао сам кроз пакао претходних десет месеци. Нисам физички максимално спреман, осетило се то и у мојој игри. Најважније је да смо победили и да првенство настављамо на лидерској позицији и са шест бодова предности. Код гола ми је Нинковић послао идеалан пас и уз мало среће и добру концентрацију постигао сам гол који ми много значи. На мени је да наставим да радим и помажем екипи колико год је то могуће. Није битно да ли сам на терену провео минут, два, пола сата, полувреме или читав меч, увек ћу давати свој максимум“, рекао је Ракић.

О предстојећем дербију није желео пуно да говори.

„Нас занимају само победе. Желимо да играмо леп фудбал и освајамо бодове. Не оптерећујемо се тиме што је наредни меч са комшијама. Доживљавамо га као и било које друго гостовање. Сигурно да је то утакмица свих утакмица и најважнији меч у нашем фудбалу, међутим, очекујем да као и до сада на терен изађемо хладне главе и врелог срца. Остало је још пет великих кола до краја. Нема еуфорије, настављамо као и до сада, фокусирамо се само на првог наредног противника и верујем да ће нам такво размишљање помоћи да на крају шампионата први прођемо кроз циљ. Не гледамо пуно ни на разлику на табели, свеједно нам је да ли је плус или минус један бод, увек идемо на победу“, закључио је Ракић.

Повезане вести

4 comments

zvezdas апр 23, 2014 at 14:02

cestitke na golu,verujem da je ovo samo prvi u nizu da se probije led i da ce sad mnogo lakse da ide sve 😀

Reply
Rade Delija апр 23, 2014 at 06:45

Rakiću sve čestitke za prvenac u Zvezdi očekujemo da ih bude više i da i ti budeš prvi strelac u JSL 😀

Reply
Sedou апр 23, 2014 at 00:42

Evo i ovde da ti cestitam za danasnju partiju. Samo tako nastavi, ocekujemo mnogo od tebe, pogotovo u narednoj sezoni. Slusao sam od par tvojih bivsih saigraca da si pakleno dobar igrac ali da nisi imao srece sa povredama i trenerima. Zelim ti da sve propusteno u karijeri nadoknadis u nasoj i tvojoj Zvezdi. Ziv bio.

Reply
Звезда шампион! апр 22, 2014 at 23:37

„Хладне главе и врелог срца“-то је тај уметнички потенцијал у нашим редовима.

Reply

Leave a Comment