Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић: Правили смо грешке

И поред тога што је Звезда савладала Раднички и иде на ЈНА са 6 бодова предности, тренер Славиша Стојановић није био превише задовољан вечерашњом игром.

„Било нам је теже да играмо, због императива победе. Нисмо одиграли добро као у неким ранијим мечевима, правили смо грешке. Неколицину рупа у нашој одбрани је Раднички могао да искористи, срећом, није. Лакше нам је сада када пред дерби имамо оволику предност. Али, тек ћемо се припремати за тај дуел „, рекао је Стојановић, осврнувши се на учинак појединаца: 

Ракић је био одличан и у офанзиви и у дефанзиви, док је Ненадић био добар, али у нападачким акцијама могао је и боље.“

На крају је словеначки стручњак рекао да Звезда у сваком мечу иде на победу, и да ће тако бити и у суботу.

Повезане вести

13 comments

dejan апр 23, 2014 at 18:23

Ti si najbolji trener! Dokazao si se! Svaka cast! Slovenci u nasim redovima cute, rade i postizu rezultate!

Reply
Marko апр 23, 2014 at 13:09

Moram priznati da sam i ja bio za to da ode,ali sada mi je drago sto je tu.Zadrzali smo tim,doveli dva stopera citave pripreme odradili svi na broju i najvaznije atmosfera medju igracima je fenomenalna igraju jedni za druge i znaju sta im je cilj,to je za veliku pohvalu.Moja jedina zamjerka je to sto poslje datog gola stajemo nekih 15 min. i trpimo napade protivnika djelujemo nervozno itd. a imamo uvijek i jedno losije poluvrijeme i jedno fantasticno.Nadam se da cemo na derbiju izdrzati svih 90 min. zal ostaje sto Dauda nece biti maksimalno spreman,vjezbati jos neke akcije,prekide,velika borba ce biti na sredini terena i tu ocekujem da cemo mi biti dominantniji,imamo Lazu od kojeg ocekujem da eksplodira i jedina zamjerka je sto sebi daje preduge lopte i trci za njima neka malo napada i kroz sredinu,posalje one musavce po burek dok salje sjajnu loptu za Mrdju koji zna sta s njom raditi,takodje i on mora biti skoncentrisan ma svi, i jos nesto ocekujem da proradi i lijeva strana i da Pecnik ponovo zaigra kako zna i moze e ako u toj jednoj i najvaznijoj utakmici izadjemo skoncentrisani,bez pritiska i da svaki igrac pokaze svo svoje znanje i kavalitet dobijamo ih.Jos jednom cestitke treneru!

Reply
Zecoo! апр 23, 2014 at 09:37

Kako se razlikuje mentalitet Slavise i Pecnika od ostalih. Cute i samo rade. Nema predaje kod njih, pa ovako bi se ponasali da su u Sindjelicu na probu. I sled. prelazni rok, iskljucivo, Slavisa mora odlucivati koga cemo dovesti!

Reply
Sedou апр 23, 2014 at 00:36

Pozitivno me je iznenadio Nenadic ali i Rakic, odigrali su odlicno. Ekipa nam deluje uigrana, sa jasnim sistemom, tacno se vidi sta su ciji zadaci. Cestitke treneru na 15oj uzastopnoj i zelim mu da u subotu nastavi seriju. Naravno sad maksimalno ozbiljno skautirati igrace Partizana i napraviti plan igre, pa da se radujemo za vikend u svim sportovima.

Reply
kobr90 апр 22, 2014 at 23:57

moram i lalatovica da pohvalim,on je i sa nama tj njegovima igrao na noz,al danas je pokidao…..steta sto nisam video kad je rekao ovom celavom priucenom treneru kada mu je isti rekao da igra za zvezdu odgovorio: STA JE NISI NAVIKAO KAD TI SE NE SKLANJAJU SA TERENA?!?

Reply
DelijaCG апр 22, 2014 at 23:25

Gospodine Stojanovicu, zelimo jos jednu pobjedu, pobjedu u subotu, pobjedu u lavoru kao dokaz da smo najbolji. Ispunili ste nam 15 zelja, sad imamo jos jednu, znate sta vam je ciniti u lavoru pred 20 000 nasih navijaca. CRVENA ZVEZDO, VOLIM TE NAJVISE, DOSLO JE VREME TITULA DA SLAVI SE!!!

Reply
Kosovac апр 23, 2014 at 00:11

Zeleo sam da ode u zimskom prelaznom roku ,ali hvala bogu nije.Nametnuo je neku igru gde lako dolazimo do gol sanse , sve je savrseno uklopio, tim deluje homogeno i pravo je uzivanje gledati momke. Samo neka poradi jos malo na situacijama kada povedemo 1:0 , previse dozvoljavamo protivniku 10-15 min posle datog gola.

Reply
realan апр 22, 2014 at 23:21

samo cu ovo reci, i poslati poruku onima koju su juce bili skeptici povodom RAKICA, ne sudite o necemu sto niste videli (pola h za celu sezonu) kako u fudbalu, tako i u obicnom zivotu „NE SVICE PRE ZORE“ covek je dao jedan od najvaznijih golova ove sezone 😀

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 22, 2014 at 23:17

Milijas danas po izlasku Lazovica igrao Desno krilo.:D

Reply
Dejan CZ апр 22, 2014 at 23:57

Sto se Milijasa tice samo cu reci da su se navijaci jako ogresili o njega. Stoji da nije bio u formi neko vreme, da nije orao po terenu, ali kada je bilo najpotrebnije klizao je u 90+.
Covek se vratio iz Engleske i nikada nije glumio zvezdu, covek koji se nikada ne svadja sa sudijama, mucki ne udara protivnike, dobije mnogo udaraca po zglobovima, a on ustaje jos jaci i zabija gol sa 30 metara. Covek koji nijednom svojom izjavom ne obmanjuje navijace Zvezde, ni jednom izjavom ne poziva na mrznju medju navijacima. Covek koji na terenu bodri saigrace, covek kome se dugovalo 400.000 ( a i sada je ta cifra priblizna), on nikada nije po novinama nesto pametovao. Covek je jedna od najvecih legendi Zvezde u poslednjih 10 godina, ako ne i najvece i sada mi je zao sto ce otici na kraju sezone. Covek je najveci profesionalac u ligi, a tu mislim na ponasanje igraca. HVALA TI KAPITENU STO SI VRATIO TITULU NA MARAKANU, jer verujem da je titula vracena.

Reply
Djole-Jagodina апр 23, 2014 at 11:02

Tacno tako ja sam najvise kritikovao Milijasa ali sacekacu sa izvinjenjem do kraja sezone.Ali ako cemo iskreno ovaj Milijas sada i onaj od jesenas nisu isti tako da su te kritike moguce i pozitivno delovale na njega.U svakom slucaju sacekacu do kraja

Reply
... апр 24, 2014 at 00:05

Djole pa ti si deb.il, covek je poslednjih sigurno 6 utakmica bio uvek jedan od najboljih na terenu. Doneo nam je mnogo bodova, i imas hrabrosti reci da neces da se izvines. Ti si obicno gov.no od balavca, jer verujem da nisi covek.

Reply
... апр 24, 2014 at 00:19

Da se razumemo, ne bi bio problem da je on trpio kritike, ali prema njemu su bile uvrede, a ne kritike. To treba razlikovati, a ni jedan igrac ne zasluzuje uvrede, pogotovo kapiten. Ponavljam kritike do odredjene mere ok, ali ne i uvrede.

Leave a Comment