Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Дерби српског рукомета у Шапцу – Металопластика – Црвена звезда!

У оквиру дербија 4. кола плеј-офа Супер лиге Србије у рукомету, у Шапцу, Металопластика и Црвена звезда играју највећи дерби српског рукомета, 19 сати.

После победе у „Вечитом дербију“ у понедељак, црвено-беле очекује нови изазов само два дана касније. Некада се у Европи причало о овом мечу, а поједини учесници плеј-офа већи део историје провели у другој лиги. Реалност је другачија, али и даље овај меч представља светлу историју српског рукомета. Дерби је за нама, дерби је испред нас.

Металопластика има скор 2-1. Савладали су Железницар и Војводину, поражени су од Радничког. Очекује их реванш меч полуфинала Челенџ купа, на који иду са +8.

Марко Пантелић је одиграо одличан меч у понедељак, иако је из „кревета ушао у меш“. Милан Торбица је и даље повређен.

Клуб се захваљује Нишлијама на подршци против Железницара прошле недеље, као и искреним љубитељима рукомета, пријатељима клуба и најмлађим члановима, који су пружали подршку са трибина, када је она организована изостала. Очекује се и подршка Шапчана данас.

Дерби дуел се игра од 19 сати и позивамо све љубитеље рукомета да испуне дворану у Шапцу и уживају у добром рукомету. Већ у недељу, Црвена звезда у Шумицама дочекује актуелног шампиона, Војводину.

4.коло плеј-офа Супер лиге Металопластика – Црвена звезда Шабац, 19 сати.

Повезане вести

Leave a Comment