Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаРегионална лига

Радоњић најбољи тренер АБА Лиге

Током одржавања Фајнал фора АБА лиге биће додељене и награде за најбоље појединце и клубове из регионалне лиге. Међу лауреатима и добитник једног од пехара је и стратег црвено-белих Дејан Радоњић. Наиме, Радоњић је апсолутно заслужено изабран за најбољег тренера АБА лиге. Подсетимо, са Радоњићем на челу, кошаркаши Звезде су лигашки део регионалног такмичења завршили на првом месту са скором 22 победе и само четири пораза, што је за три победе више од првог пратиоца.

Требало би истаћи да ово није прво признање које је стигло на адресу Црвене звезде. Наиме, претходно је одлучено да су у идеалној петорци АБА лиге Демаркус Нелсон и Бобан Марајновић.

Интересантно је истаћи да је награду за потез сезоне добио лекар КК Крка Бранимир Ивка због сјајне и правовремене реакције када је на гостовању Звезде у Новом Месту Лука Митровић задобио неугодну повреду. Црвена звезда Телеком му се и овом приликом захваљује и честита на додељеном признању.

Повезане вести

4 comments

delija апр 24, 2014 at 10:24

Daleko najbolji trener na ovim prostorima a medju najboljim i u Evropi.Takvog sportsmena i dzentlmena tesko je sresti.Ostani sto duze u Zvezdi jer pravi uspjesi tek dolaze.SRETNO DEJANE !!!

Reply
Wild Wild апр 24, 2014 at 01:50

Otkud Radonjić u konkurenciji, pa on uopšte i nije trener?

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 24, 2014 at 00:12

Bravo Radonja!

Reply
cz апр 23, 2014 at 13:12

Dzabe sve te pobjede ako cemo na najvaznijoj izgubiti, vidjecemo ga.Vjerovatno vec svi znaju da sam protiv njega od pocetka,ne uliva mi povjerenje ima tu jos nekih stvari i izvinicu se ako ne budem upravu,ali vidjecemo sve

Reply

Leave a Comment