Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Пораз од Металопластике у Шапцу – 30:32!

Рукометаши Црвене звезде поражени су у Шапцу од Металопластике 30:32 и поред вођства на полувремену 18:12. Најефикаснији је био Анђелић са 8 голова. Одлично су кренули црвено-бели и искористили то што је Металопластика главом била у реваншу у Португалу. Одбрана је одлично сарађивала, а у нападу се брзо долазило до гола, као и два дана раније у „Вечитом дербију“. На крају, Црвена звезда одлази са 6 голова предности на одмор, а разлика је могла бити и убедљивија. Истакао се млади Цупара са неколико одличних одбрана, као и током целог меча, када су играчи Металопластике деловали немоћно поред њега на голу. Одлична партија Цупаре.

У другом полувремену, понешени сјајном атмосфером у пренуној дворани „Зорка“, Металопластика је кренула свом снагом и искористила смушеност Црвене звезде. Као да је потпуно друга екипа изашла на паркет. Металопластика је имала помоћ и у „домаћинском суђењу“, али и у нашим рукометашима, који су правили несхватљиве грешке. Момаћини у искористили помоћ у суђењу, а неке одлуке нису биле јасне. Код резултата 25:24 за домаћина, играчи Ненада Перуничића нису реализовали неколико везаних напада. Треба истаћи и да је Милан Косановић одбранио два седмерца Жикици Милосављевићу. Нису издржали рукометаши Црвене звезде притисак, па је Металопластика славила и трећу првенствену победу, а црвено-бели забелижили трећи пораз.

Црвена звезда је имала подршку око 200 својих навијача, у испуњеној дворани у Шапцу. Клуб се захваљује навијачима на подршци.

Металопластика -Црвена звезда 32:30 (12:18) Шабац. Дворана: Зорка. Гледалаца: 3.000 Судије: Мошорински, Панџић. Седмерци: Металопластика 4 (2), Црвена звезда 2 (2). Искључења: Металопластика 2 минута, Црвена звезда 12 минута.

Металопластика: Арсић, Владисављевић, Холперт, Миловановић, Алексић, Палевић, Марјановић 3, Канкараш 1, Медурић 2, Обрадовић 3, Марковић, Грујичић 9, Митровић 2, Продановић 3, Милосављевић 4, Драгаш 5.

Црвена звезда: Косановић, Цупара, Антељ, Лазовић 2, Пантелић, Алчаковић 4, Ољача, Денић, Лазић 1, Митровић 4, Павлов 6, Шотић, Огризовић, Нешовановић, Кајганић 5, Анђелић 8.

Повезане вести

7 comments

Stručnjak апр 23, 2014 at 23:07

Malo mi je čudno da Metaloplastika ima samo 2, a Zvezda čak 12 minuta. Izgleda da nemamo hrabre sudije. Svi sviraju za domaćine.

Reply
metaloplastika sabac апр 24, 2014 at 01:25

Tri puta smo jaca ekipa od vas usli u smo opusteno posto smo unapred upisali pobedu i vec bili u Portugalu ,ali nam se to obilo u glavu i samo malo dodali gas u drugom poluvremenu i dobili lagano mec koji je skoro vec bio dobijen!Svaka cast na sjajnoj atmosferi i pravoj rukometnoj utakmici,a sto se sudjenja tice uopste nije bilo domacinsko kakva domacinska sudjenja znaju da budu pogotovu kad odes u Kragujevac i vidis sta znaci domacinsko sudjenje

Reply
Boris апр 24, 2014 at 18:55

Да ли смо гледали исту утакмицу?

Reply
РС, Источна Херцеговина, Требиње. апр 23, 2014 at 21:22

Моје мишљење… Црвена Звезда је велики колектив и мислим да би се у сваком спорту требала прузит велика подршка Звезди, а да се мало пруза поготово од стране Београђана… И На овој текми само 200 Делија, па то је бре Звезда није није леви клуб код нас у РС за мали успех се пуне хале, па ево у Билећи (град до мог верујем да нисте чули за њу) имају КК Хео који је у 1. лиги РС, друго такмичеке по рангу у БиХ и увек пуне салу навијају, папири, бакље у сали (Ако не верујете видите на њиховој ФБ страници Џукеле Билећа) и навијају ко луди… А на Северу на који све слабије идем (Остао без посла…) због тешке ситуације и кад идем све више „нафураних“ девојака, курвица, позера који сви имају телефоне од по метра долазе на трибину у штиклама и сликавају се и одма на ФБ, па сећам се пре кад је било и дупло, чак и 3 пута мање, па боље навијање х пута…

Reply
Zvezdaa ooo ♥ апр 23, 2014 at 20:39

VELIKI PAD U 2 POLUVREMENU I NOVI PORAZ 32-30 VELIKA ŠTETA ZBOG PROPUŠTENOG VOĐSTVA .ČESTITKE KOŠARKAŠICAMA ZA PLASMAN U FINALE

Reply
Zvezdaa ooo ♥ апр 23, 2014 at 20:25

GUBIMO 25-24 50 MINUT NEVEROVATNO

Reply
Zvezdaa ooo ♥ апр 23, 2014 at 20:04

Poluvreme: 18 : 12 Pobeda se smesi 😆 😆 😆

Reply

Leave a Comment