Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Радоњић: Били смо нервозни

Звезда је изгубила. Тешко да нешто може да се каже после вечерашње утакмице. Али ипак прочитајте како све коментарише тренер Радоњић.

„Честитке Цибони на победи и на избореном финалу и пласману у Евролигу. Тежак пораз у тренутку када је то најмање било потребно, после свега што урадилиу у АБА лиги. Дошли смо до ових 40 минута и одиграли их на начин који није био довољно добар да славимо против квалитетног противника.“

Радоњић је рекао да је његова екипа била изузетно нервозна.

„Од старта је постојала нервоза, одмах смо промашили два зицера и ушли у све оно што није било добро за овај меч. То је све Цибона јако добро користила, а нарочито Блесингејм, који је 40 минута контролисао темпо игре. На крају је и погађао, уз наравно Шарића, који је користио ситуације које су му биле пружене.

На крају смо и стизали разлику и дошли до ситуације да славимо, али је постојала деконцентрација код прављења фаулова. Целих 35 минута нисмо успевали да дођемо до онога што било потребно за победу, а на крају нам је мало недостајало.“

Звездин проценат шута је био очајан.

„Проценат шута за три поена био је катастрофалан и то у тренутку када смо у домаћем првенству постизали најавише тројки рачунајући целу сеозну. Уз лоше извођење слободних бацања, све је то резултирало овим поразом“.

На крају, Радоњић је ипак честитао својим играчима на добро одиграној сезони.

„Огромну мотивацију која је постојала лошим уласком у утакмицу одвели смо у погрешну страну. Не бих ипак овај меч користио да критикујем било кога, екипа је играла добро целе сезоне. Нема ту посебног лидера у тиму, момци су наступали тимски од првог дана. Данас нисмо били на нивоу, као у неким мечевима у којима смо умели да се изборимо са проблемима и када смо користили квалитете које смо поседовали.“

Повезане вести

85 comments

psihijatar апр 26, 2014 at 10:55

Zbog tebe nismo u EL i ne igramo finale Eurokupa, jer ti nisi trener za velike utakmice i nisi trener za Zvezdu. Ovde treba neko mlađi ko ima ono što ti nemaš.

Reply
Djura апр 25, 2014 at 18:48

Evo pišem prvi komentar na ovom sajtu i to u najgorem trenutku za Zvezdu i zvezdaše. Razmišljam da je bolje ovde da napišem komentar nego negde gde će se drugi nasladjivati. Uvek sam bio protiv dovodjenja Radonjića, smatrao sam da nema kvalitet i nažalost bio sam u pravu. Ali ono što mi nije jasno je to kako niko u upravi nije viideo na finalu kupa, kako se čovek pogubio, tražen je tajm-aut a on pokazuje odbranu preko celog terena, još mu pomoćnik viče da je tajm-aut i da se kreće sa pola a on viče NIJE TAJM-AUT, FAUL JE!!! Čovek se jednostavno pogubi kad su važne utakmice i to ga sputava da bilo kad postane dobar trener. Sem toga oterali su Šilba a celu igru su bazirali na njemu. Ne verujem da je iko normalan mislio da će ga Lipovij zameniti. Niko nije kontaktirao Trifu, Moku, Uvalina, Antonića ili bilo kog trenera koji ima veze sa Zvezdom, oterali su Cvetkovića, jedinog u ovom timu koji je tu oduvek. Kad bolje razmislim, nije ni moglo bolje.

Reply
Marko апр 25, 2014 at 16:12 Reply
sasa апр 25, 2014 at 15:20

vucicu smesta prepolovi budzet za narednu godinu pa ko hoce da igra neka igra
CIBONA NAS JE PONIZILA BEZ PARA ALI SU OSTALI ONI KOJI GINU ZA KLUB

Reply
cz апр 25, 2014 at 15:13

PRESTANI VISE DA BRSLAS UPRAZNO!!!!!!

Od kad je Vukoicic zamjenjen i tvoj dolazak je sa mene bio prvi sok,tjeranje Savovica drugi,Rakocevica treci ali ajde nisu to tvoje stvari.Poraz od Melatca,jedva izboren plej of protiv Mege i lekcija od partizana ajde opet sam sacekao sledecu sezonu.Prva utakmica poraz,i to sam presutio tako su se redale jedna po jedna i vidio sam neke stvari.Govorio sam hiljadu puta nema napada,neka akcija osim jedne za centre sve bitne meceve sam dva puta gledao,Budiveljnik,Uniks,za kup protiv Mege itd. Gledam samo kako u napadu lopta kruzi gdje igraci ne znaju sta ce sa njom odnosno samo cekaju kada ce se Bobi ili Katic osloboditi pa da je njima bace,jer ti mislis da samo jedan igrac moze igrati sveznalicu? Gledao sam napade na zonu,kombinovanu odbranu APSOLUTNA KATASTROFA ovde su ljudi mjenjali komentare,a nas par je ostalo pri svom SA RADONJICEM NISTA OSVOJITI NECEMO i eto pukli smo u najvaznijoj utakmici alooo bez Evrolige ostajemo,moze li gore od toga,posrali smo se na sve.Ali vodio sam se time imamo igrace pa nas neznanje Radonjica nece sprijeciti.Medjutim,u zadnje vrijeme smo upali u gadnu formu gdje se u jednoj utakmici ubaci 15 trojki u drugoj jedna,gdje se u nekoj izvode dobro slobodna bacanja u sledecoj nista,gdje pojedini igraci u jednoj daju 15,20 koseva u sledecoj nista i tako u krug i najzalije je sto Bobi ima 10 skokova,20 koseva protiv Borca,Metalca itd,gdje trojke idu na nebitnim mecevima i slobodna bacanja a nista od toga na vaznim i sta reci poslje toga sve bitne utakmice smo lose odigrali ali neke smo na kraju uspjeli izvuci zahvaljujuci jednom igracu i toliko o ovoj sezoni koja na kraju ispade losija od predhodne,ni vodje nemamo jer onaj kapiten kosa nije dao pet mjeseci.ODLAZI RADONJICU I VODI NEKE SA SOBOM MOLIM TE.Moram napomenuti da su me svi razocarali od Nelsona,Djenke pa do Tadije od koga sam najvise ocekivao ali i on se pokazuje samo u nebitnim mecevima.Da ne spominjem to kako imamo psiholoski pad a trebali smo da ih preoremo i pokazemo sampionski duh i kavalitet,o tome kako se ne znamo izboriti sa pritiskom.

Sto se Covica tice i on je kriv,prvo dovodjenje trenera,tjeranje Silba sta imamo mi od Lipovija,otice bezveze a placali smo ga. Mogli smo jos da privucemo neke sponzore ulazeci u Evroligu,ovako ostajemo na istom i pitanje koga sledece sezone (znaci jos jedna propala) dovesti od igraca kad je ne igramo.Forsira Arenu,a po meni se mnogo bolje igra u Pioniru i to je nas teren,napuniti je isto ne mozemo tako da sinoc pritiska nije bilo.

Delije? I oni su krivci za ovo,jer nisu dosli kada je najvise trebalo,ostavili su tim na cjedilu ali opet to nije opravdanje za onu igru.KADA SVE SABERES NISTA SINOC NIJE ISLO I SVI SU KRIVI ZA OVO A PO MENI NAJVISE RADONJIC

Reply
Fornicator апр 25, 2014 at 16:07

E, da, cz, sve ti to pričaš već mesecima, i ovde si žestoko bio ispljuvan zbog svojih komentara. Znam da si se, kao pravi i iskreni Zvezdaš, nadao da grešiš i da će te Čović i Radonjić trofejima demantovati, ali nažalost, ispalo je da si za sve bio u pravu.
Trener kod koga se video sistem igre Vlada Vukoičić oteran je znamo zbog čega i od koga. Igrači koji su imali sjajnu sezonu iza sebe nekome su zbog nečega smetali i takođe oterani. Ziheraška taktika našeg kvazi-trenera koju su svi pročitali donela je mnogo više pobeda nego što je realno, ali se raspala kad je bilo najvažnije.
Dakle, trener je prvi odgovoran, zbog lošeg selektiranja tima i katastrofalne taktičke i psihološke pripreme istog. Drugi je predsednik, zbog teranja neposlušnih i brukanja u medijima. Tek onda idu igrači, i nadam se da ću danas-sutra ovde pročitati pojedinačnu analizu, bez pardona, onakvu kakvu zaslužuju. Najiskusniji su bili najgori, a to su Raško, Nelson i Simonović (od koga se ništa nije ni očekivalo, iskreno). Ogromno razočarenje su Dženkins i Tadija, dok Radenović i Lazić spadaju u kategoriju Simonovića – i da hoće, ne umeju. Bobi se trudio, ali njega je trener davno izbacio iz koloseka, a Luki i Jaki nema šta da se zameri i pored toga što je ovaj drugi nepotrebnim faulom stavio tačku na utakmicu kad smo još imali šansu.
Sve u svemu, bacili smo ogroman uloženi trud u vodu, izgubili mnogo finansijski (u pravu si i za Arenu, Pionir je bio pravi izbor, od glumatanja i rekorda nemamo ništa) i na svakom drugom planu. Trebalo je da u vrhu države ove sezone konačno shvate da je Zvezda dugoročno najbolja za ulaganje u košarku, a ovako, bojim se da se nastavlja ovo što gledamo već deceniju i više.

Reply
cz апр 25, 2014 at 16:23

Ne znam vise ni sta da kazem,bas ti,blejk,ja i cini se jos par osoba je sve to govorilo nazvani smo pljuvacima,grobarima a na kraju se ispostavilo tacnim.Mislio sam da me nece boljeti jer sam sve to znao i bio spreman na najgore ali opet sam se nadao i vjerovao u Tadiju,Nelsona citav tim,ali boli nenoramalno i toliko su mi neke stvari jos jasnije to jos vise utice na mene,da nisam optimista za KK sto se ove sezone tice,a pokvarili smo zbog EL i sledecu

Reply
Fornicator апр 26, 2014 at 00:45

Jeste, baš tako. Bili smo ovde obeleženi kao izdajnici što ne pružamo podršku timu, i nikako nismo mogli objasniti zaslepljenoj većini da to govorimo kao opomenu dok ne bude prekasno. E pa, sad je prekasno.
Pravo da ti kažem, i ja sam se negde u podsvesti nadao da ćemo nekako izvući sezonu (tj. bar Evroligu), ali greške najčešće ne prolaze nekažnjeno, pa tako nije ni ova naša.
Najbolnije je što ovaj poraz obeležava ostatak ove ali i celu narednu sezonu, verovatno dugoročno i onu tamo nakon nje. Šteta, šteta…

Reply
Milutin апр 25, 2014 at 11:38

Čur trenerske neznalice Radonjića – bili smo nervozni (!!!). Dobro je ijedan zvezdaš normalan kad zna da je on trener. Žale se na slabu posjetu Delija?! Ma je li bogati. Pa skoro deset hiljada zvezdaša je bilo u Areni. Koliko je to Cibona imala navijača? Možda pet ili šest. Svi iz košarkaškog kluba trebaju ušima da se pokriju po glavi i da ućute! Dva igrača Cibone su pobijedila Zvezdu i to deset dana prije utakmice stizsle su opravdane prijetnje Cibone da će u sred Beograda pobijediti jadnu Zvezdu. U kojem bi to timu igrali Radenović, Simonović, Katić i još neki…Ma ni u jednom osim kod trenerske neznalice Radonjića!

Reply
Hez апр 25, 2014 at 11:59

Da, to su sada svi zaboravili da su iz Cibone najozbiljnije računali na iznenađenje u Beogradu. Sad je jasno da nikakvog iznenađenja nema, da je Cibona jasno videla da smo bez ideje u igri i u kolektivnom padu forme, i praktično su nas pustili da sami sebe dobijemo. A Radonjića zaista ne vredi komentarisati…

Reply
vitrina апр 25, 2014 at 11:29

Zbog vas nisam spavao celu noc! Ovo je hadno i veliki udsrac za sve delije! A vi i dalje podrzavajte i one vase verne navijace sto vas bojkotuju

Reply
ja nisam delija nego navijac zvezde! апр 25, 2014 at 17:47

nije ovo udarac za delije, oni bokotuju pa samim tim ih ovo i ne boli!

Reply
БојанЗецБЛ апр 25, 2014 at 10:36

Буди човјек једном у животу и дај НЕОПОЗИВУ оставку. Немој више да ме смараш својим вођење екипе. Надам се да ћу до 12.00 часова прочитати да ти се Човић захвалио на сарадњи, јер си изгубио све што се могло изгубити. Финале АБА лиге прошле године коју ти је други обезбједио, а уз мало среће смо прошли Раднички у полуфиналу, полуфинале Еврокупа, на једвите јаде смо добили Раднички и Мегу у Купу Радивоја Кораћа, сада си изгубио полуфинале АБА лиге и наступ у Евролиги следеће године, ма ни титула у српској лиги неће поправити утисак. Много си велика штеточина за клуб испао, много и зато иди што даље од нас. ЈЕДАН ЖИВОТ-ЈЕДАН КЛУБ…

Reply
Djole-Jagodina апр 25, 2014 at 10:22

Znate sta je najgore?To sto on i danas nezna zasto su izgubili a kad vidim ovo igrali smo dobro celu sezonu dodje mi da puknem.Pa koja dobra sezona eeeeeejj,kad se svode racuni o cemu pricas pa unazadio si nas dve godine mutulo.Pa sa tvojim budzetom drugi bi se setali ABA ligom kao sto su i radili a o domacoj da ne pricam.Pa i KUP smo dobili na jednu loptu a igrali smo protiv dece.Koliko utakmica smo se provlacili i igrali ocajno i zalosno a ti pricas o dobroj sezoni.Ako imas obraza idi sam ne cekaj da te teraju jer sad i da osvojis ligu i dalje si nasa najveca stetocina a slede nam porazi i ponizavanja to je sad svima jasno jer ti neznas da napravis ni jedan napad vec kako bude a videli smo kako je bilo.Da te ne vidim bre mutulo!!!!ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reply
Olio апр 25, 2014 at 09:58

Ocekujem sut kartu jos u toku prepodneva

Reply
d апр 25, 2014 at 21:38

cekaj da covic nadje jos gore od njega al da bude poltoncic njegov

Reply
Sredoje апр 25, 2014 at 09:56

Čuj gluposti – bili smo nervozni?! Pa svaki igrač i navijač mora duplo biti nervozan kad zna da si ti Radonjiću trener Crvene Zvezde. Shvataš li ti Radonjiću šta govoriš? I oni laici koji se ne razumiju u košarku znaju da ti nemaš pojma o trenerskom poslu. Izgubio si najvažnije utakmice, jer ne znaš da vodiš ekipu. Neki igrači koje ti forsiraš ne bi igrali ni u timu iz Malog Mokrog Luga. I šta se svi žalite na publiku? Pametni ljudi što nisu došli da gledaju bruku Zvezdinu. A je li to Cibona imala publiku? Naravno da nije, ali su znali šta hoće i deset dana prije utakmice su najavljivali da dolaze u Beograd po pobjedu. Sve zajedno – tebe Radonjiću, igrače tipa Radenović. Katić, Simonović itd, pa onda tebe Čoviću treba da bude sramota, jer tvoja je izmišljotina ova neznalica Radonjić. Dakle, svi zajedno ste velika sramota i bruka. Neki se uzdaju u kvalifikacije? Pa to je još veća glupost, jer imati Cibonu za protivnika u Beogradu i onako sramno izgubiti, e to je jad i čemer i sad se nadati nekom uspjehu u kvalifikacijama. SRAMOTA
marko,

Reply
0123456789 апр 25, 2014 at 13:47

Cisto za tvoju informaciju Ritas je usao kroz kvalifikacije, a video si sta smo sa njima radili. Sto se Katica tice pa covek se nadizao trofeja koliko ti utakmica nisi pogledao uzivo. Shvati da je igrao pod povredom. Nije njegova greska sto su ga forsirali sinoc.

Reply
Sredoje апр 25, 2014 at 16:10

Nadizao se trofeja? Pa nadizao jer je bio u JSD, znaš i sam koliko bi ih osvojio inače. Proći kroz rešeto kvalifikacija je pusti san, sleduje nam Evrokup i tu nam je, ako ćemo pošteno, i mesto.

Reply
rs апр 25, 2014 at 09:32

:facepalm:

Reply
rs апр 25, 2014 at 09:29

👿

Reply
Zvezdas S апр 25, 2014 at 09:28

Ovog coveka pod hitno treba oterati ,glavni je krivac Radonjic,iz prostog razloga nije spremio psiholoski ekipu.Videcete veceras kako ce Partizan pregaziti Cedevitu i u finalu Cibonu.Ovog scenarija sam se i bojao ,kako se prvenstvo blizi kraju mi igramo sve losije,kao i prosle sezone.Titulu necemo uzeti u domacoj ligi.Pod hitno se ovaj covek mora smeniti ako mislimo da uzmemo titulu.Tacno je da on nije kriv za onolike promasaje,ali je tacno da se video strah kod igraca,sto je cist dokaz psiholoske ne pripremljenosti.Evro kup ispali smo po meni isto zbog Radonjica.Uprava nek ga okiva u zvezde ,ali on je po meni glavni krivac.Najgore od svega sto cemo opet gledati dominaciju Partizana,sto je po meni prosto porazavajuce.Nama opet sledi SLEDECA SEZONA. ❗ ❓ i

Reply
Hez апр 25, 2014 at 12:05

Ma ista stvar opet – slede nova poniženja i u srpskoj ligi, a čak i da ne bude tako, izgubiti već osvojeno učešće u EL na ovakav način mora da bude šut-karta za trenera. Psihologija jedne košarkaške ekipe je, kao što si i rekao, mnogo bitna stvar. Letimičan pogled na Radonjića kraj aut inije govori da je on preplašen, izgubljen, nervozan, i da svoje neznanje pokušava da prikrije glumom i grimasama, ali sve ispliva na videlo u tajm-autu gde po pravilu ćuti dok igrači i pomoćnici nagađaju šta da se radi dalje i šta da se igra u narednom napadu. Veliku grešku koju smo s njim napravili surovo smo platili.

Reply
Monako апр 25, 2014 at 09:23

samo jedno bez vise komentara O D L A Z I
POKRENIMO AKCIJU DA OTERAMO radonjica
JA SAM PRVI ZA

Reply
cvetko апр 25, 2014 at 09:17

Cele sezone ga branim, raspravljam sa prijateljima kako je on buducnost kluba. Igraci preparirani, a on nedorastao pritisku. U analizi utakmice mi prepricava ono sto sam gledao, bez ijednog objasnjenja kako se raspad desio u najbitnijoj utakmici. Tako to rade ovi ,,fudbalski strucnjaci,,.Dakle, NIJE ZVEZDA ZA OVAKVOG TRENERA!!! Plati trenera kao celu petorku, pa onda pravi igrace, rezultate, a samim tim i ozbiljan klub. Sve drugo je nivo domaceg kupa…

Reply
Monako апр 25, 2014 at 09:15

Nazalost bio sam u pravu jer sam od prvog dana pricao-pisao da je radonjic-namerno sa malo r-los trener ,neiskusan,i doveden na brzinu u ZVEZDU posto je Vukojicic zbog suprotstavljanja Covicu oko sastava tima smenjen preko noci.-toliko da se zna kako je ,,ovaj,,doveden u ZVEZDU.Ako ima i malo obraza pokupice se i otici sa sve onim peharom za najboljeg trenera lige.
Sram te bilo UMESTO DA 2. POLUVREME OD STARTA KRENES SA PRESING IGROM KAO POSLEDNJIH 3 MINUTA TI STOJIS I SAMO SE …….ma sta ima da pisem KAKO SI VODIO TAKO SI I PROSAO.
O D L A Z I

Reply
grobarkojinevolizvezdu апр 25, 2014 at 08:54

pobjedise nas hrvati u sred beograda… jesam grobar al ovo je dubok udarac. radonjicu panju! ko je sad kriv? mogu da zamislim kako likuju u zagrebu… uhhhh!

Reply
dusan апр 25, 2014 at 17:19

na ovom sajtu maml*z sa nikom grobarkojinevolizvezdu dobija 14 pluseva. odlicno. on se brine za srpstvo. pa oni su osnovani u zagrebu, njima je pola reprezentacije ndh igralo. vi mu dajete pluseve. jeste li normalni? a ti keric cibe sa naseg sajta.

Reply
zvezdas апр 25, 2014 at 08:38

i nakon jedva prospavane noci i dalje ne bih znao sta da kazem,u soku sam ovo je za mene tragedija velika…ocekivao sam pobedu i rutinski plasman u finale samim tim evroligu opet ali nakon ovoga ne znam sta da mislim o ekipi vise…verovao sam i u trenera i u ekipu sve vreme,branio ih nakon onih tragicnih poraza ali ne znam da li ima svrhe vise…sinoc sam postao skeptican po pitanju mnogih igraca a i po pitanju naseg trenera,jer ovo nije smelo da se desi…pre bih mu oprostio novu izgubljenu titulu nego ovo jer smo morali sad da napravimo kontinuitet igranja u evroligi dok ce titule stici same to je sigurno…ne znam radonjicu,vidi izguraj do kraja ovo a ako ne osvojis titulu mislim da je najbolje da se razilazimo i jedni drugima pozelimo sve najbolje u buducnosti

Reply
Maestro апр 25, 2014 at 07:57

Ova ekipa je u više navrata pokazala da nema talenta, fizička priprema nije sve u sportu, ne može se igrati samo odbrana.
Plaćeni navijači su posebna priča, nastavite da skandirate za dunjića i ostalu bagru umesto da bodrite klub. Svaka čast svima koji iskreno vole i navijaju za Zvezdu, koje će ipak igrati Evroligu jer ćemo se plasirati kroz kvalifikacije. Hitno potreban plej, bek šuter i pouzdan igrač na poziciji 3. Pozdrav i nije sve izgubljeno, samo treba pogledati istini u oči i ispraviti greške.

Reply
dusan апр 25, 2014 at 06:53

bili smo nervozni??? to je tvoj jedini komentar, volino? ekipa ti ne igra nista celu sezonu. sa ovim timom bi i moja keva dobijala, ali kad je frka onda treba trener. i protiv uniksa i juce se videlo da ti nemas ni autoriteta ni znanja. ekipa puca trojke 32 puta i pogodi dva puta??? pa ja mislim da bi ih pesic pobio na licu mesta za tako nesto. onda kad covek vidi tebe pored aut linije ussr*nog, izgubljenog, sve mu je jasno. nemamo napadacke akcije. svako igra sta hoce. izmene su ti katastrofalne. ali, nisi ti ni jedini ni najveci krivac. vc drugu sezonu za redom najvece pojacanje kluba biva oterano bez adekvatne zamene. da je silb ostao mozda bismo prosli uniks, a cibonu bi dobili verovatno. eto, ustedeli smo. sto se evrolige tice to ne mozemo da osvojimo i ovako i onako, ali je bilo bitno da uzmemo neki trofej. grovari su do juce bili mrtvi, i sada smo ih ponovo oziveli. mi smo izgubljen slucaj.

Reply
grobarkojinevolizvezdu апр 25, 2014 at 01:55

panju jedan recu ti tri reci

NISI TI VUJOSEVIC…

Reply
Estrella Roja апр 25, 2014 at 01:28

Prevaga na strani Cibone,posle odgledanog snimka,mislim da je u Dariu Šariću.To je igrač ekstra klase koji se ne pojavljuje često na našim prostorima.To i nama kao timu nedostaje,domaći igrač koji pravi prevagu,uz dopunu sa par stranaca.Nama je možda najbolji domaći igrač Marjanović koji ,budimo iskreni, nema neku sjajnu budućnost u evropskoj košarci,barem kao igrač koji odlučuje utakmice,možda jedino kao solidni popunjivač rostera.Međutim,mislim da i Šarić sa američkim plejmejkerom Blesingejmom i iskusnim Rozićem ne bi smeo da pobedi na domaćem terenu ekipu koja pretenduje na trofeje.Za to nema nikakvog opravdanja u lošem danu i sličnim nebulozama.Vrednovanje jednog tima i pojedinaca u njemu se pravi na kraju sezone,nikako tokom iste.

Reply
ski апр 25, 2014 at 00:54

radonjic napolje!!! mozes slobodno povesti radenovica i simonovica jer bas nista ne znaju,za nelsona i katica ne mogu tako rec zbog jedne utakmice i ako ih mnogi kritikuju, njih dvojica su tu bili citave sezone 😛

Reply
otpisani101 апр 25, 2014 at 00:42

nista radonjic nije naucio iz proslogodisnjih neuspeha…bojim se da je i nasa domaca titula izgubljena…nije radonjic trener za velike utakmice,jer nijednu nije postavio na nekom visokom nivou…kup je osvojio na srecu,u polufinale evrokupa plasirao se uz jos vecu srecu, a od taktike i neke postavke igre nema nista…e sreca te napusti kada ti je najvise treba…mislim da treba velike promene za sledecu sezonu…od trenera pa do skoro celog tima…ovi igraci nemaju petlje da igraju u zvezdi i vreme je da vecina njih ode…

Reply
grobarkojinevolizvezdu апр 25, 2014 at 08:56

sta imas od domace titule? ne mos sa njom ni u komsiluk a kamoli u evroligu

Reply
MILAN KG апр 25, 2014 at 00:41

tkakozvane delije to jest vodje su izdale tim kad je najpotrebnije

Reply
marko апр 25, 2014 at 02:41

Ma kakve crne Delije (navijaci), Arena, „tvrdi“ kosevi! Utakmicu igraju IGRACI, a ne NAVIJACI! Kako je bilo igracima Cibone, njih niko nije bodrio!? Ali eto, odose ni krivi ni duzni u EL… Mi smo ovo trebali rutinski da dobijemo! I da se igralo bez publike! Jer smo kvalitetnija ekipa! Ali… Uvek ima nesto ali… Imas trenera (Pesic), i das mu da vodi krs tim… Ili imas dobar tim (ovaj sada), i das ga krs „treneru“ da ga vodi! I nigde uspeha!

Reply
Monako апр 25, 2014 at 09:19

Ja idem i ici cu a nisam toliko ogranicen pa da mi drugi pricaju kad i gde da idem.To je njihova sramota tj svako ide gde smatra gde i kada treba.

Reply
Igor апр 25, 2014 at 00:37

Daj da uzmemo fudbalsku titulu ionako je sezona u kosarci zavrsena jer domaca titula ne vredi ni krivog k…a

Reply
marko апр 25, 2014 at 02:43

Dajem 10 u basketu (titula), za jednu u fudbalu! Da se ne lazemo ljudi! Fudbal je fudbal! Pa svi sportovi idi ispod redom (redosled je nebitan)… Pravo da vam kazem, vise volim da gledam Zvezdu u fudbalu protiv Donjeg Srema, Javora, Rada… Nego Zvezdu u baksetu u EL…!

Reply
Igor апр 25, 2014 at 00:34

Nasa jedina sansa za Evroligu da nas Covic ugura na mesto jedne od 3 vajld karte sto Uleb deli za Evroligu.

Reply
Aca апр 25, 2014 at 00:20

Radonjicu idi molim te sto pre.Nikad ti neces postati velki trener.Dve najvaznije utakmice u sezoni ti izgubis,nemas autoritet,nemas nista.Igraci ti ubacuju dve troke iz 32 pokusaja a ti stojis pored autlinije kao baba.(zasto bar nesto ne nauci od onog debelog?)

Reply
pera апр 25, 2014 at 00:15

ludi nije radonjc kriv on daje maksimum ali covek NEZNA-
VUCICU povecaj budzet da se momci opuste par godina pa ima vremena za el

Reply
miki апр 25, 2014 at 00:04

Samo cu reci. Trener i igraci koji izgube utakmicu sezone protiv ekipe koja u rotaciji imaju svega 6 igraca ne zasluzaju da dobiju ni dinara! Sem Jake i Simonovica nikome ne bi isplatio ugovore.

Reply
Darko апр 25, 2014 at 00:24

Simonovića? Auu, baš si potrefio.

Reply
0123456789 апр 25, 2014 at 12:54

Pa jeste potrefio, ko god je gledao sinoc ono pacenje video je da je Simonovic uneo zivost. Covek je odigrao samo minut do poslednje cetvrtine i ona u poslednjoj preuzeo Sarica koji je do tada dao 20 poena, odigrao dobru odbranu, jedino onaj sut za tri sto je fulao, ali jbg. Covek jedini uz Blazica koji je sinoc nesto pokazao.

Reply
Ninadu апр 25, 2014 at 00:58

Koji Simonovic??? Jel to onaj sto sa 30 godina i 202 cm promasi polaganje minut i po pre kraja, a potom neometan promasi trojku…?

Reply
Fornicator апр 25, 2014 at 01:17

Kapitenu bih ja platio od učinka – za svaki put kad mu lopta udari u obruč a ne u tablu, specijalni bonus.

Reply
Igor апр 24, 2014 at 23:58

Nemas ti Radonjicu mozga . Izgubio si od tima sa jednim ipo igracem , nosi se i sam znas gde napisao bih ali nece da objave. 👿 👿 👿 👿 👿

Reply
Fornicator апр 25, 2014 at 00:24

U ku.rac?

Reply
lilihip апр 24, 2014 at 23:53

Prevelika su ocekivanja kluba kao sto je Zvezda, a ta ocekivanja nose ogroman pritisak, a kao trener koji vodi klub kao sto je Zvezda mora da zna da vodi ekipu pod pritiskom. Naravno uz mu*a potrebno je i znanje, sto nazalost Radonja i nema bas.. Dakle nema ni jedno ni drugo.. Uz to mu je i ideologija igre jako cudna, forsirati odbranu i nju gurati u prvi plan?? Valjda se kosarska kao i svi ostali sportovi igraju ko ce vise da da koseva,golova,poena..? Mislim kvalitetna odbrana je odlicna stvar, al prvo moras imati jak napad, jer ipak, napad je najbolja odbrana!

Reply
zvezda апр 24, 2014 at 23:52

Pustite Jaku Blazicu da igra u nekom evroligaskom klubu… Decko je zasluzio to

Reply
Бранислав апр 24, 2014 at 23:49

Кошаркаши су нам током сезоне приредили и доста лијепих тренутака, али вечерас могу потврдити оно што сам већ знао. Немамо тим за велика дјела.

Reply
milos апр 24, 2014 at 23:36

Nemas ti pojma i to cele godine ponavljam, idi sto pre

Reply
joda023 апр 24, 2014 at 23:41

pa jel on promašio sve one šuteve? dajte ljudi pa nemojte me zajebavati. šta god su šutnuli ništa nisu ubacili. vi očekujete pobedu na taj procenat šuta i kriv vam trener? ljudi niko ništa sem blažiča ništa nije pogodio. jeste li vi svesni toga?

Reply
Majstor апр 24, 2014 at 23:31

E ovako da ja rezimiram ovu citavu sezonu u jednoj recenici:Kako smo se nadali dobro smo se i udali.Sto se citavog tima tice utisak je sljedeci:Ova ekipa jednostavno nema hrabrosti i ne znaju odigrati u kljucnim trenucima(Simonovic se i ne vidi a kao jedini klasicni trojkas,a o Nelsonovim gubljenjima lopte u bitnim trenucima da ne pricam).Idemo redom:
Radonjic:Ovaj covjek je mozda dobar trener,ali za ekipu nivoa Buducnosti.On je ,,Fulham“ tip trenera:tu i tamo pobijedi neku vecu facu,ali kad treba nigdje ga nema.Ekipa je totalno nespremna usla u mart mjesec,totalno istrosena,to se nekako vuklo ko prebijeno pseto,na jedvite jade se pobjedjivalo tokom marta i aprila ali se vidilo da u igri ne stima,jer mi citavu sezonu imamo samo dva nacina napada,pa kad ne ide izvlacila odbrana nekako.Covjek forsira u igri Lazica,Dzenkinsa i Tadiju od kojih jedni ne znaju igrati napada a drugi odbrane,umjesto Jake Blazica koji je u stanju da igra tri dana bez prestanka(samo kad pomislim sta bi trener groblja sa takvim igracem radio) i Radenovica koji je inteligentan igrac,dobar u odbrani i zna da izmisli poene u napadu i Mitrovica koji je je veceras trebao poceti utakmicu od starta jer je vise pokazao za 4 minuta od povrijedjenog Radenovica i Tadije zajedno.Najveca krivica zbog Radonjica je zbog Covica i njegove sujete,jer sam i prosle godine govorio da sve dok nam je on predsjednik kluba(usput hvala mu na svemu so je ucinio za klub u finansijskom i organizacionom pogledu) mi trenera sa stavom i autoritetom necemo imati.
Nelson:Nesto slicno kao i za Radonjica,igrac za male utakmice,a u velikim se jednostavno pogubi.Ajd sto se on pogubi vec i sto lopte pogubi u kljucnim trenucima:Makabi,PAO,sad Cibona,ima ih jos ali sed ne mogu da se svih sjetim.Kada se kupuje crnac plej radi se ono sto vujosevic radi:Dovodi se plej koji zna organizovati igru,ima 90% uspjesnosti sa linije slobodnih bacanja,u svakom trenutku moze da pogodi za 3 poena(kao Blesingejm veceras).
Rebic:U ono malo utakmica sto je igro(opet zhvaljujuci treneru) pokazao je na trenutke dozu sportske drskosti koje sem Jake Blazica niko drugi u ekipi nema.Ako ga ovaj ne upropasti a sve su sanse da oce jer forsira Nelsona po 35 minuta,a njemu daje mrve,moglo bi biti nesto od Rebica.
Dzenkins:Lik kojeg ne znam da opisem.Doveden je da igra na poziciji koja nikome u klubu nije jasna da li plej,bek,ili nisko krilo.Nekad zna da odigra kako treba ali je ocigledan problem vec citave sezone da se on tek pocinje paliti u 3.oj cetvrtini pa sta bude bude.Jos jedan od dokaza nedostaka autoriteta Radonjica kao trenera ogleda se u onim njegovim sutiranjima trojku na samom pocetku napa,ne znam da li je i jednu pogodio.Sa trenerom koji bi ga usmjerio u pravom smjeru mogao bi biti dobar igraci,jer sjajno krade lopte,a i sut sa distance je sasvim zadovoljavajuci.
Jaka Blazic:Srcan,borben,neumoran(mada ponekad zbog toga i pravi greske u odbrani).Igrac koji je u stanju da igra 3 dana bez prestanka,ali zahvaljujuci nasem genijalnom treneru on igra tek oko 15 minuta po mecu.Iako je Slovenac u njemu ima vise srpske krvi nego u svim ostalim igracima ekipe.Igrac koji zna da digne publiku na noge ,ali i citavu ekipu kada ne ide i on je igrac oko koga se trebala graditi nasa igra ove sezone,forsirati ga da bude jos bolji i mi danas ne bi imali problema sa Cibonom.Ponekad od velike zelje da se sto bolje pokaze za ono vremena na terenu koje mu Radonjic stopericom odmjerava zna da napravi velike greske,ali je sve u svemu jedini u ovoj ekipi na ciju igru ove sezone nemam velikih zamjerki.
Lazic:Dobar u odbrani i to je to.U napadu odigra dobro jednom u 10 meceva i jednostvno igrac koji je za trenera koji forsira odbranu kao sto je nas genije.Znao je da stavi Dijamntidisa u dzep,ali za klub kao sto je Crvena Zvezda on je zelen igrac.
Simonovic:Isto kao i kod vecine ekipe:kad su bitni mecevi njega nema nigdje.Po vokaciji je jedni suter u ekipi,a ako nam je on jedini suter onda znamo kakva nam je ekipa.Njemu se u bitnim utakmicam ruke jednostavno tresu.Odbranu igra dosta korektno ali nije on kalibar za Zvezdu jer trojkas mora imati preko 50% suta za 3 poena.
Radenovic:Jako koristan igrac ove sezone.Posto sam duze vrijeme pratio njegove igre bio sam skeptican povodom njegovog dolaska u klub,ali me je razuvjerio.Sasvim solidna zamjena na cetvorki.Dobro igra odbranu ali znai izmisliti koseve u napadu kad ne ide.Igrac koji ce sasvim solidno odigrati nekih 10-15 minuta .Ali u tome i jeste problrm jer je on samo odlicna zamjena za cetvorku koju ove godine nismo imali
Mitrovic:Ponovicu ono sto sam rekao vec prije nekih 10ak dana na ovom sajtu:Ja u zadnjih 10 godina nisam vidio kosarkaski ineteligentnijeg igraca.Dobar u reketu,u odbrani ,dobar u skoku,u napadu umije da napravi sjajne finte i pusti protivnicke centre da se ko kreteni vrete oko svoje ose.Steta samo zbog povrede u trenutku kada je poceo pokazivati svoj maksimum.Momak ima tu dozu drskosti i sigurno ce nardene sezone biti jedan od predvodnika ove ekipe.Jos samo da nabaci 10ak kg misicne mase.
Tejic:Za ono malo vremena sto je igro ove sezone sasvim se solidno pokazo.Evidentno je da mu nedostaju minute na parketu i po meni je mnogo bolja opcija bila da je poslat u neki klub na kaljenje tokom KLS jer je jasno da pored Radenovica,Draicevica i Mitrovica nece imati minutazu.Bolje da je poslat u FMP makar koliko traje KLS
Dragicevic:Covjek koji se nije kosarkaski nimalo promijenio od prvog boravka u Zvezdu.Ako ga ide trojka dobro je,tu i tamo se nadje neka finta,ali najveca zamjerka je sto covjek jednostavno ne zna igrati odbranu i nikad je nece nauciti igrati pa da ga trenira onaj sto je Detroit treniro krajem 80ih.
Katic:Na pocetku sezone sam govorio da ce nas zeznuti sto on igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu i to se pokazalo kao tacno.Jednostavno igrac od 32-33 godine odigra sezonu na jako visokom nivou,zatim umjesto odmora cijelo ljeto trenira sa reprezentacijom,nasupi na evropskom prvenstvu,i bez dana odmora se ubaci u takmicarski ritam u novoj sezoni.Za igraca njegovih godina to je jako naporne i nije u stanju da odigra sezonu na nivou koji je potreban za klub koji se takmici na 4 fronta.Nemam nekih zamjerki ni na ovu sezonu,solidan bekap centar ,u nekim utakmicama nas je jedini drzao u zivotu i kao sto vec rekoh na njegove igre i povredu su presudan uticaj izvrsile maltene 2 spojene sezone bez odmora.Dobar u odbrani.
Marjanovic:Isto kao i za vecinu tima:Igrac za male utakmice.Kada protivnicki treneri procitaju njegovu igru i slabosti,koristan nam je na utakmici koliko i Dejan Radonjic.Igrac koji jos moze napredovati uz dobrog trenera,ali posto mi imao genija ne vidim sanse za njega.Bobi je jednostavno igrac koji treba da ima raspolozenog pleja kraj sebe koji ce mu napraviti akciju za polaganje ili u njegovom slucaju,zakucavanje a to je ove sezone umio samo Silb,kada su njega otjerali i Bobi je poceo da stagnira.
Lipovij:Ima li neko da mu je jasan razlog dovodjenja ovog igraca?
To bi otprilike bilo to,izvinite sto je ovako dugacko 🙂

Reply
cz апр 25, 2014 at 15:33

Svaka cast na komentaru,jeste duzi ali sam ga pazljivo procitao i ja tako mislim.Prije svega da Bobi igra na malim utakmicama a nijednu nije odigrao dobro koja je od vaznosti,Katic je cak na tim utakmicama bio bolji ali nazalost povrijedjen je bio i njegovog ucinka nije bilo.Sto se Radenovica tice kako i ti bio sam dosta skeptican,on ne daje koseve ali radi ostali dio posla koji je za nas neprimjetan,dobar u odbrani,nekad zna i u napadu biti,dobro hvata lopte i asistira Bobiju.On kao i Katic se maksmalno trebaju iskoristiti ali da ti citave sezone forsiras igru samo na njima dvojici e to je onda van pameti,nema akcija kao sto kazes za Jaku pa i Djenku,koji ni kriv ni duzan igra pleja vec si napisao a i ja mislim da bi on uz boljeg trenera koji bi ga vise ukljucio u igru i sistem ,bolje i igrao jer jedna utakmica sjajna pa dve lose.Sinoc je bio dan gdje su sve greske trenera,igraca isplivale na povrsinu a mec od tolikog znacaja.I da Tadija,prvo sam ga cekao 10 utakmica da da kos,poceo jedno vrijeme bolje igrati ali kao sto kazes on na jednoj utakmici moze ubaciti 5,6 trojki i razigrati se i opet trebas dugo cekati takvu igru,ma mozda bi i on bio bolji da Radonjica nema,kao i Lazic za kojeg mislim da bi mogao i u napadu da pomogne,a Simonovic je uz Radonjica ubjedljivo najgori.Boli ovaj poraz mnogo,osjetice se do samoga kraja sezone na igracima,a o nama i da ne pricam

Reply
marko апр 24, 2014 at 23:28

KAKVA DOBRA SEZONA..NE IDEMO U EL TITULU NISI OSVOJIO IZ EL SI ISPAO JER SI SVE GUBIO U FINISU..NISI ZNAO DA ODBRANIS PLUS 11 IZ BG U RUSIJI..NE KAZEM DA NIJE BILO DOBRIH STVARI ALI BRATE ODLAZI JER SI GUBITNIK MOLIM TE..JEDVA SI DOBIO MEGU U KUPU STAM TE BILO

Reply
marko апр 24, 2014 at 23:24

radonjicu ti jesi solidan ali daleko si od dobrog trenera..odlazi..

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 24, 2014 at 23:21

citam komentare ovde i smejem se..Radonjic je kriv sto smo dali samo dve trojke i promasili 25 slobodnih..jel on kriv sto djenka ima platu 450.000 i daje 9 kosa a blejsingem ima platu 150.000 i svaku utakmicu nije ispod 20 kosa…sram vas bilo..stidite se..u ovu ekipu vrede samo Blazic i Mitrovic …ostalo je prosek i dobri su za tursiju..beda od igraca

Reply
Vlada апр 24, 2014 at 23:36

Realno kriv je, jer nema ni jednu uigranu akciju, ne zna protiv zone, svi ti promasaji su bili iznudjeni sutevi jer ne znaju sta da rade sa loptom, cele utakmicu srljaju, gube lopte. On je takticar i snosi najvecu odgovornost.

Reply
d апр 24, 2014 at 23:46

a ko je kriv sto u poslednjih 6 min oni imaju 6 igraca sa 4 faula a mi svaki napad zavrsavamo sutem za3, da nije mozda drekavac

Reply
miki апр 25, 2014 at 00:06

Radonjic je kriv jer Lazic cuva blesingena skoro celu utakmicu a ovaj nam napravi haos.. I de mi reci jednu bitnu utakmicu koju je radonjic dobio, prosle godine umalo ne izgubismo od Radnickog na f4.

Reply
Fornicator апр 25, 2014 at 00:29

Pa valjda je kriv što ne udvajamo Blesingejma i Šarića protiv Cibone u kojoj niko drugi ne može da pogodi? Valjda je kriv što Nelson ne igra leđima na duplo slabijeg čuvara (Blesingejma)? Valjda je kriv što kad ih nateramo da ispune bonus ne idemo više na ulaz nego šutiramo trojke? I valjda je kriv što se te iste trojke šutiraju bez odgovornosti? Znaš koliko bi proveli Dženkins ili Tadija na parketu kod debelog ovako se ispucavajući? Ni minut.

Reply
Njerfe апр 25, 2014 at 00:29

Sve bitne utakmice mi ili jedva dobijemo-kao npr Mega Vizuru ili Budiveljnik ili izgubimo – par tekmi u EL i sa Uniksom. Nemamo akcije, ne zna se ko je vodja na terenu, covek i posle 1/15 za tri poena u prvom poluvremenu dozvoli da mu igraci sutnu jos 17 puta za 3 poena?? Morao je da im kaze da ne sutiraju, to je njegova obaveza; cele sezone posle tajmauta nikada ne postizemo kos, jesi li ga video da crta akcije, da pokusava igracima da objasni sta da rade-ja nisam, uglavnom gleda u plafon ili ponavlja jednu rec 20ak puta. Treba mu se zahvaliti ali definitivno se pokazalo da sampionske timove stvaraju treneri, nije sporan kvalitet nego karakter pobednika, mi ga nemamo a samim tim igraci nemaju samopouzdanje i ne umeju da se nose sa pritiskom . Zato Radonjic da zavrsi ovu sezonu a od sledece novi trener.

Reply
Miljan апр 24, 2014 at 23:17

Polako ljudi jos nije sve izgubljeno! Mi se nismo “direktno“ kvalifikovali za Euroleague-u vec idemo u kvalifikacije. Nemojte da vas buni Igokea od prosle sezone jer oni nisu imali uslove za to pa je Riga upala umesto njih. A kvalifikacije nisu preterano teske a i mi Delije smo navikli da loptu koju mozemo da uhvatimo rukama mi je dohvatimo nogama u zadnjoj milisekundi pre nego sto padne na zemlju 🙂
Kvalifikacije se igraju od 1. do 4. oktobra al je problem da napravimo tim! Ove godine Covic ce morati da riskantno ulaze u tim jer nismo obezbedili direktno ucesce vec kroz kvalifikacije i da pokusa da zadrzi kostur tima sto ce biti mnogo tesko. A ako hoce da smenjuje trenera neka to uradi odmah a ne u avgustu i neka odresi kesu i zaveze sujetu i usta i pusti dobrog trenera da radi svoj posao jer Radonjic jeste dobar al ne vise od toga. Spas po meni mozemo da trazimo u Dudi Ivkovicu ili Dusku Ivanovicu.

Reply
Damjan Martinovic апр 24, 2014 at 23:24

Po meni ni slucajno prevazidjeni Grobar Duda.Po meni ili Zoran Martic ili Luka Pavicevic.Eventualno Trifa.

Reply
Mississauga апр 24, 2014 at 23:44

HOCEMO LI “ BOJKOTOVATI“ I KVALIFIKACIJE ? KAKVA „NAVIJACKA PAMET“ !

Reply
Igor апр 25, 2014 at 00:24

A jeli bilo bojkota protiv Budivelnika, nije ali je ispalo opet isto nije stvar u bojkotu ja se slazem da treba da se razmisli ima li bojkot smisla ali to nije razlog lose igre.

Reply
Igor апр 25, 2014 at 00:01

A da necemo Himki ili Valensiju da izbacimo u tim kvalifikacijama Radonjicu treba noga u d..e pa napolje ja sam to govorio jos kad je Silba zamenio Lipovijem

Reply
Miljan апр 25, 2014 at 00:06

Ja sam za da se menja trener. A kvalifikacije nisu teske. Imacemo samo jednu tesku utakmicu verovatno finalnu al tu ce se videti od kakvog smo materijala satkani.

Reply
Fornicator апр 25, 2014 at 00:32

Finalnu utakmicu? Pa je li moguće da stvarno misliš da mi možemo do finala u kvalifikacijama? A od kakvog smo materijala „satkani“, već smo videli, i to ne jednom.

Reply
Miljan апр 25, 2014 at 01:01

Brate moram da ti priznam da sam ovaj scenario predvideo kunem ti se Bogom. Mnogo smo se opustili i vec smo videli Zvezdu i Evroligi. Al evo nam skole za neke druge utakmice. Ne treba podcenjivati nijednog protivnika pa makar to bila i Crnokosa jer niko nije dosao da bi izgubio od Zvezde nego da se bori do kraja jer u takvim utakmicama mali timovi postaju veliki pa makar i na 2 dana a Cibosi su klub a velikom tradicijom a mi smo ih podcenili i desilo nam se to sto se desilo. Sa ovakvom skolom mozemo da prevazidjemo kvalifikacije jer su tamo timovi tipa Varese, Riga,Ostende, Oldenburg i na kraju nam dodje Rytas ili tim takvog kalibra. Mi rastemo iz dana u dan i kad dodju te kvalifikacije bicemo iskusniji za ovu utakmicu veceras.

Fornicator апр 25, 2014 at 02:27

Svaka čast ako si ovo predvideo, a verujem ti da jesi. Ja sam video ogromne probleme u igri i taktici, pad forme i lošu atmosferu kod nas, ali na poraz od ovakve Cibone, iskreno, nisam ni pomišljao.

Libijac апр 24, 2014 at 23:13

Crni jado! Sreca sto su dobri poznavaoci prilika mogli da naslute ovako nesto, pa se ne uzbudjavamo mnogo, iako je to jako tesko!

Reply
kobr90 апр 24, 2014 at 23:13

jbg dejo ti samo znas odbranu da postavis napad,ako sami smisle mozda i ubodu nesto…al nema veze nismo igrali evroligu tolike godine,mozda u kvalifikacijama prodjemo….veceras ista tekma kao protiv budivelnika nervoza 100 suteva za tri…al me nervira jedna stvar,a to je… DRAGE VODJE HOCETE EL A NECETE DA DODJEMO DO NJE JER NE DOVODITE SVOJE LJUDE,NAZALOST JA MISLIM DA JE TO VCRS PRESUDILO

Reply
lilihip апр 24, 2014 at 23:26

ovde su vodje najmanji krivci, cak sta vise mislim da bi bilo JOS GORE da je bila puna arena, jos veci pritisak bi bio, mozda bi jedino vise predmeta ubacili na teren i to je to…

Reply
Simic79 апр 24, 2014 at 23:10

Ti ces nas kostati i titule u domacoj ligi. Sada sam se vratio iz Arene i moram priznati da se ne secam kada sam bio tuzniji i kada me je neki poraz toliko boleo. A bilo je puno utakmica, samim tim i poraza, ali kao ovaj………nemam reci. Odlazi dok jos nije kasno, molim te!

Reply
marko апр 24, 2014 at 23:07

https://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8
Nismo mi bili nervozni, nego ti covece nemas pojma! Godinu dana ne znas da smislis napadacku akciju! To cak imas i na „tjubu“!

Reply
djomla апр 24, 2014 at 23:47

kralju, nasmeja me neko veceras…e ubo si ga sa 🙂

Reply
balabale апр 24, 2014 at 23:06

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA H …SVE ČESTITKE NAJBOLJEM TRENERU, SAD IDI KOD ČOVIĆA PA SASTAVITE TIM ZA SLEDEĆU SEZONU, ALI U NEKOM DRUGOM KLUBU…………….

Reply
demax75 апр 24, 2014 at 23:19

JEDI G…A! A Sto se tice radonjica,napusite mi se obojica!!!!!!!!!

Reply
balabale апр 24, 2014 at 23:23

to ostavi svojim roditeljima za doručak…

Reply
milos апр 24, 2014 at 23:35

Vodi gs kuci, pa se volite

Reply

Leave a Comment