Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић: „Имамо четири меча до краја и идемо корак по корак“

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Славиша Стојановић, био је незадовољан након пораза у 146. вечитом дербију, односно првог откад је он на клупи најтрофејнијег српског клуба.

– Кад изгубиш у последњем минуту, уејдно свестан да си прокоцкао два пенала, онда је свакако јако тешко. Сада је најважније охладити главе и бити миран. Треба остати у истом расположењу као сада, не треба да губимо концепт. Још увек смо ту где јесмо, треба држати ту позицију, имамо четири меча до краја и идемо корак по корак. Нажалост, имали смо лопту у ногама, требало је паметније да је чувамо и извучемо фаул. После наше грешке уследила је контра и феноменалан гол, а након тога није било довољно времена да се вратимо у меч – рекао је Стојановић после утакмице.

Повезане вести

116 comments

Ryber Palunko апр 28, 2014 at 11:06

Apsolutno je sve u našim rukama i što neko neki dan reče, gol Mrđe nam ova tri boda zapravo pretvara u 4 boda prednosti.
Navijači koji i danas, dva dama nakon derbija, a tek 4 kola pre kraja prvenstva, lamentiraju o porazu od subote, bolje da razmisle malo o svojoj malodušnosti. Tako se ne ide kroz život, misliti o onom što je prošlo, na uštrb onog što dolazi. A nama dolazi titula, za koju se naravno treba podruditi.
Uzgred, tri ekipe koje se bore za opstanak, a protiv kojih igramo naredna tri kola, ne bi bile tu gdje jesu da su bolje od ovih protiv kojih smo odsad igrali. Teži su rasterećeni protivnici, nego davljenici. Uvijek bilo.
Sva podrška treneru (koji mora NAREDITI, a ne davati izbor, da Milijaš šutira penale) i igračima! Sve baksuze koji su nas mogli zadesiti, ispucali smo za kjedan meč 😀

Reply
marko апр 27, 2014 at 17:07

Daj ljudi ne mracite! I ja krivim trenera zbog loseg pristupa, i postavke na terenu, ali sta da se radi! Nemojte unositi nemir, u ekipu (ko zna mozda neko od njih i cita ovo…), mi sami sebi stvaramo dodatni pritisak (kao da vise nismo prvi na tabeli)! Polako! Sve je u nasim rukama! Imamo 3 boda viska + medjusobni! Igramo sa timovima iz donjeg dela tabele! Dajte podrsku timu! Nije smak sveta! Da mi uzmemo titulu, pa cemo na kraju sezone diskutovati o igracima i treneru! Pozdrav i smanjite tenzije!

Reply
NORTHROP апр 27, 2014 at 16:56

Поздрав свима! Прочитао сам све коментаре и морам признати да се у потпуности слажем са Бранимиром. Мислим да нема апсолутно никаквог разлога за дефетизам јер имамо буквално „зицер“ ситуацију за освајање титуле. У наредна три кола све иде на нашу воденицу и било шта осим девет бодова било би равно осмом светском чуду. Ајде да погледамо реално:

1. Имамо два домаћинства (рад и офк-а) и једно гостовање (слобода). Чињеница је да су то екипе које се налазе у зони испадања, али сам сигуран да против ЗВЕЗДЕ неће играти са 100% могућности јер ће снагу вероватно чувати за утакмице у којима имају више шансе за бодове.

2. Ми, генерално, играмо добро од почетка пролећног дела нарочито утакмице на МАРИ, а са повратком Дауде додатно ћемо појачати напад.

3. Чак и ако кикснемо на некој од ове три утакмице и будемо принуђени да се вадимо против војводине, не видим зашто би то био неки баук. Па та иста војводина је пре две или три недеље изгубила од последњепласираног рада на свом терену, тако да сам сигуран да и ми имамо огромне шансе да их добијемо.

4. И наравно, све то под условом да се гробари нигде не саплету до краја, у шта лично сумњам. Већ следеће гостовање доњем срему биће тешко, а највише муке имаће против вождовца који игра јако добро у последње време и може лако да им откине бодове.

Према томе браћо, има још само четири и по сата до титуле, а на нама је да напунимо МАРУ и пружимо подршку играчима. Сигуран сам да ћемо у мају сви заједно славити !

МОЈ ТИМ ЈЕ ПРВАК БИО И ОПЕТ ЋЕ БИТИ ОН !!!

Reply
Marko апр 27, 2014 at 18:30

Slazem se sa tobom,ali ne mogu da se pomirim sa tim da je trener svojim odlukama njima prepustio pobjedu,da smo promasili dva penala.Taj jedan bod mi stavio tacku na sve,ovako se dovodimo u situaciju da tri utakmice moramo pobjediti a sada su igraci psiholoski pali (mada za takve stravi ja opravdanje ne nalazim jer to je na kraju krajeva njihov posao,a neki su i dosli da vrate titulu, moraju istrajati do kraja) Sto se partizana tice i oni imaju teske utakmice ali ova pobjeda ih moze dici i ne vidim razlog zasto i oni ne bi dobili sve do kraja,a i mi.I jos nesto,Rad,Ofk kontam da dobijamo igramo na Mari,neka igra kao i do sada 4-4-2 (sto li je to u derbiju mjenjao?) i dobijamo,Sloboda nezgodna,jesu ubjedljivo izgubili od Jagodine ali mi moramo imati u vidu da se sve te ekipe bore za opstanak i ne bi me cudilo da se samo brane,a znamo da protiv nas svi kidaju,pa tako i ta vojvodina koja gubi od nekih lijevih a protiv nas i partizana rastura,zato ne bi ja da nam zadnje kolo odlucuje.U igri je 12 bodova,od kojih nam je 9 potrebno i ne zelim da pomisljam na nepredvidjene kikseve

Reply
Estrella Roja апр 27, 2014 at 16:28

Slažem se za Robija,mada je to science fiction.Neki pominju malodušnost i defetizam kod navijača,kao da je zabranjena bilo kakva opservacija na kukavički pristup jučerašnje utakmice od strane trenera Zvezde.Ljudi,nije ovo jednopartijski sistem koji btw. pojedinac uvodi u politiku,te ne možemo da damo svoj sud a da pri tome ne dobijemo etikete.
Podržavao sam dotičnog gospodina u trenutku napada od strane gotovo svih navijača,smatrao sam da je pitanje dobrih manira dati čoveku šansu posle više od jedne polu sezone.Nažalost,posle derbija(jedine prave mere kvaliteta za naš tim) sve sam uvereniji da gospodin Stojanović nema herza za velike utakmice.To bi se reflektovalo i u kvalifikacijama za evropska takmičenja,verovatno bi se branili pred svakom ekipom ma kakva joj bila reputacija.Podseća me malo na Ljupka kad je najvažniju utakmicu sa Olimpikom odigrao ziheraški,da gotovo nismo prešli centar,a imali smo ubedljivo najbolje igrače u Evropi,posebno na sredini i u napadu.Doduše,Stojanović nikad neća osvojiti evropski trofej,baš kao što neće nijedan naš trener u narednih pola veka.
Sinoć sam prokomentarisao bahato ponašanje Mijaijlovića,danas svojim izjavama potvrđuje tu svoju crtu u karakteru.Treba ga izbaciti momentalno iz ekipe,pa makar Nenadić igrao do kraja prvenstva.

Reply
tovi апр 27, 2014 at 16:00

VRATITE ROBIJA

Reply
Guerrini Prezident апр 28, 2014 at 00:25

A kad je ono Robi bese bio cetri kola pred kraj prvi?

Reply
Владан апр 27, 2014 at 15:31

Сви на Рад!

Reply
Estrella Roja апр 27, 2014 at 16:30

Arbeit macht frei :mrgreen: !

Reply
CZ апр 27, 2014 at 15:21

Ma kakva je to ekipa kad svaki penal neko drugi sutira ? Milijas,Mrdja,Ninkovic,Lazovic,Mijailovic… Aca Kovacevic ima dobar i jak sut i penale treba da sutira on!

Reply
Djole-Jagodina апр 27, 2014 at 15:21

Najveci krivac za poraz je ovaj priuceni trener koga nemogu da gledam vise ocima.Posle neprespavane noci pokusavam da se smirim ali ne ide pa ne ide.Covek nas je obrukao skroz i ponizio.Na stranu penali ali sta smo hteli juce da postignemo ubite me ali neznam.Ono sto sam voleo kod Robija je to sto nije ni razmisljao da se brani nikad vec je trazio da lopta ide samo napred i da se napada.Ovako sta smo dobili 2 komada a igra nula i jos on objasnjava da netreba gubiti koncept.Pa ti si ga izgubio neznalico.Mislio sam da posle murinja cecemo imati goreg trenera kad ono sto puta gori.Sa ovakvim igracima on igra sa Gogicem u timu a na kraju ubacuje Petkovica u spicu pa kako ga nije sramota od kolega koji su to gledali.On ako ne ode tesko nama.MRZIM GA BRE OD JUCE M>>>>U MU J>>>>M

Reply
ds апр 27, 2014 at 14:44

http://www.mozzartsport.com/vesti/mijailovic-moj-poraz-kao-sto-je-i-svaki-sledeci-penal-moj/75198 Ni ti ni Ninkovic nikada vise,kako trener moze to da dopusti loptu uzima ko stigne a ti penali su najveci krivci sto sinoc nismo pobjedili.Valjda ce se dozvati pameti, a stvar u svoje ruke treba uzeti Mrdja zahvaljujuci njemu imali smo golove na tacni ali uvijek se nadju neki pametnjakovici koji bi da budu heroji ali su tragicari,ili Milijas i stavite tacku na to vise,ili kad ih sude recite da poniste treceg nema!

Reply
dejo апр 27, 2014 at 14:41

Zasto ti igra na mjestu desnog beka Pecnik kad i ti sam znas da to nije njegova pozicija a vrlo dobro znas da na tu poziciju imas Petkovica ,zasto sa jednim napadacem kad si imao Rakica kojeg si mogao da stavis uz Mrdju hocemo Stojanovicu da osvojis prvenstvo Srbije sa nasom Crvenom Zvezdom ali to moras da ti sam svatis da si pravio greske u derbiju i da ih ispravis jer jedino tako nasa Crvena Zvezda moze do titule :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗

Reply
Djole-Jagodina апр 27, 2014 at 15:23

Ma nek ide odma ako hocemo prvenstvo on ionako samo kvari koncepciju,bolje ce igrati bez trenera nek ih vodi ekonom!!!

Reply
cz апр 27, 2014 at 14:25

Stojanovicu kad se igra debri branjenja nema i to nek ti bude jasno.Bek ti igra krilo,a krilo beka gdje to ima,pa tri zadnja vezna,nisi odredio ko ce penale sutati..Najveci krivac,a pobjedom koju smo mogli da ostvarimo ili nerjesenim rezultatom titula bi nasa bila ovako moramo strijepiti da li ce se sada podici i da li cemo uspjeti pobjediti timove koji se bore za opstanak i kojima je svaki bod bitan.

Poraz boli,jer je partizan ocajan a mi smo im svojim promasajima,taktikom samo doveli u situaciju da zgrabe tu pobjedu sto su i uradili,Mene ce ovaj poraz boljeti ako bude uticao na sledece utakmice i ako se bude titula dovela u totalnu neizvjesnost.Ali ako prebole ovaj poraz,izadju jaci i sa jasnim ciljem jer imamo tri boda prednosti i sami odlucujemo o svojom sudbini onda ovo od sinoc nista ne znaci,tako trebamo razmisljati okrenuti se sada Radu,napuniti Maru,zabiljeziti novu pobjedi ici utakmicu do utakmice a ovo ostaviti sa strane jer moglo je pomoci ali nije ni odmoglo.

Reply
Бранимир апр 27, 2014 at 14:22

Штета је што Звезда већ на дербију није завршила ову причу и тако нас ослободила свих страхова и дилема око освајања шампионске титуле. Могла нам је то вријеме до краја првенства подарити на задовољство да партизане, који се дефинитивно налазе у расулу и пуцају по свим шавовима, полако убијамо у појам и „сисамо им крв на сламку“. Овако, игра се наставља.
Мени је потпуно несхватљиво да Звездаши и Делије у својим неконтролисаним фрустрацијама шире оволику негативну енергију и дефетизам, па чак и заговарају пропаст првенства, а при томе се гласно заклињу у Звезду и својим личним малодушним ангажманом полажу право на њено свето име. Чини ми се управо да су Делије изгубиле храброст и своје страхове приписују играчима. Ја се не сјећам када су се наши играчи задњи пут „потукли“ са партизанима, као јуче, и доказали им да их се не боје. (Ко би партизана требао да се боји?) Ја никада нисам имао повјерења у Стојановића, па ни сада, јер мислим да је капацитетом испод жељеног нивоа тренера Звезде. Многи би другачије поставили тактику, али само онај на клупи одговара за резултат. А управо је резултат био најважнији. Па чему умирање у љепоти, када и велики Мурињо осваја трофеје бункером на 20 метара, а велики Реал у Мадриду дрхти под ударима панцира. Звезда је изгубила дерби иако је у 1 пол. имала два промашена пенала и посјед лопте 65:35. Немам другог образложења осим да је лопта округла и да се чуда дешавају и остају за причу. Па наши кошаркаши су против Цибоне били никада слабији, а и такви су имали два шута за побједу. Да је Џенкинс погодио друго слободно бацање све би било другачије, да је Симоновић погодио ту дуго чекану и резонску трећу тројку од 32 шута све би било другачије. Истина је, када је најпотребније кош је тако мали да лопта не може проћи кроз обруч, а гол је далек и мали, са голманом који рукама додирује стативе.
Треба задржати позитивну енергију којом нам је обасјала ова нова година и у коју, признајем, нисам вјеровао јер смо прилично јадно изгледали. А, ето, израсли смо у тим најбољи у Србији и ту се ни Стојановић више ништа не пита и не може својим не-знањем много наудити. Рад и ОФК ће се спасити испадања, а Слобода се спасити у задњем колу. Нови Сад нам неће бити интересантан. Отићићемо тамо да прославимо титулу и да мирне сланинаре тестирамо колико ће бити добри домаћини.
Нисам изгубио вјеру ни једне секунде и потпуно вјерујем у тутулу. Сада ће ми бити још слађа. Ако се десе злослутне мисли које шире злобници или малодушни дефетисти имаћемо времена да се забављамо преко љета шта даље да радимо са Зваздом. Према томе, но сикирики. Нема никакве фрке.

Reply
Denis апр 27, 2014 at 14:56

Realno sagledano. Kakva propast prvenstva? Trka se nastavlja, a mi i dalje ubedljivo vodimo. Nisu ni meni jasni pojedinci koji se bukvalno raduju porazu kako bi pricali da su oni to znali. Ako volite Zvezdu i navijate za istu, onda je i podrzite jos malo nam fali da osvojimo toliko cekanu titulu. Jos bi napomenuo, nisam jedan od onih sto trazi alibi u sudjenju, ali trajkovic je morao dobiti karton kada je napravio penal, a u drugom delu je dobio zuti, tako da ko zna sta bi bilo, ali sada je kasno za to. Mada nije kasno za titulu, sve je u nasim rukama i ici samo na pobede, nista kalkulisati.

Reply
Djole-Jagodina апр 27, 2014 at 15:38

Ako neko ima kredit kod navijaca onda je to Zvezda.Sest susnih godina a mi sve jaci ali probajte da razumete da se titula osvajala juce i bila bi cista kao suza a slatka kao med.Ovako ocekujem da se nasa pesma NE TREBA NAM sada cuje na jugu i to spravom.Jer pobedili su nas a i nadigrali ako cemo realno a na ovom sajtu sam uvek realan na drugima sam subjektivan ali ovde racunam polemisem sa bracom.Sta i da pobedimo sve do kraja i osvojimo prvenstvo dali ce biti slatko pa meni nece jer ponavljam juce se osvajalo prvenstvo a komentari poput ZATVORENE SVE UTAKMICE DO KRAJA i slicno je ona gorcina zbog poraza.Neznam koliko imate godina ja imam 40 i uz Zvezdu sam od kad znam za sebe prvo na zapadu pa na severu pa sad opet na zapadu jer treba prepustiti mesto mladjima jacima i glasnijima a opet mojima,ali sa derbija se uvek izlazilo sa manjom kilazom,manje krvi mnogo rana stotine klizecih startova a nekad se gubilo nekad dobijalo ali ponosno u oba slucaja.Zadnja dva derbija zbog kukavicluka primamo golove kako smo ih primili i to onda kad najvise boli.Podrska Zvezdi uvek ali Stojanovicu koji se celo prvenstvo uci na nama i samo zahvaljujuci igracima individualcima smo tu ge jesmo ,podrska nikada dok sam ziv.Kao sto sam pricao za murinja o ovome imam sto puta gore misljenje i apsolutno nikakve zasluge nema za nista u Zvezdi i moze da ide odmah.Pozdrav DELIJE

Reply
Wild Wild апр 28, 2014 at 02:26

Vršnjaci smo, i ispratili smo dosta igrača u crveno-beli dres i iz njega. Pamtimo i dosta titula, a evo nam mlađe generacije odrastoše bez šampionskog pehara. Zato nas ovaj poraz i više boli, jer ostaje mrlja i na eventualnom slavlju. Ja sada prosto ne znam kako sebi da objasnim 15 pobeda, pa ovakav poraz od jako lošeg večitog rivala, i onda eventualne 4 pobede do kraja, ako tako bude…

Reply
madness2233 апр 27, 2014 at 14:20

Glavu gore Slavisa Sve je na Nama ! Mislim da ce mec odluke biti u Uzicu ! Ofka i Terzic verujem da su nasi,sto se tice Rada imaju nekoliko napaljenih klinaca,tu moramo sto pre da zabijemo gol . Bice i Partizanu tesko videcete mec sa rasterecnim Vozdovcem i pogotovo u Subotici. Poslednje kolo nece odlucivati. Daudu osposobiti kako znaju i umeju,treba nam osvezenje u napadu. Cestitke Partizanu na pobedi ,ali Draganov gol je vredan titule.

Reply
DejanS апр 27, 2014 at 13:49

Vecina izrecenih stvari stoji, al’ cinjenica je da nema nazad i da i daje imamo prednost. Ne nasedajmo na provokacije grobljana koji hoce da unesu pometnju. Podrzimo momke ni njima nije lako. Nema precega odo ove titule, po meni mnogo vaznije i od evro lige u kosarci ili bilo cega u ovom trenutku. Zato juris na sve 4 pobede do kraja.

Reply
Страја апр 27, 2014 at 13:26

„Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то је Црвена Звезда.“ Ово је најбоља реченица икада речена. Само је жалосно што у последњих десет година има много више патње. Јучерашњи дерби је изгубио Стојановић својом кукавичком игром, као што је пре неко вече Радоњић изгубио у полу финалу од Цибоне. Радоњић је тако изгубио и титулу, а на жалост мислим да ће исти расплет бити и овде. Јуче су и играчи показали да немају оно између ногу што је потребно, тако да ја не верујем да је могуће да се они ослободе притиска и добију наредне три утакмице. Жао ми је много, и не могу да схватим да нема нико од њих мотива у главној утакмици сезоне, а толико навијача их подржава и никада им нису окренули леђа и поред шест година без титуле. Треба да их је срамота! А, навијачи Звезде у колико после овога ФК Црвена Звезда не узме итулу, мислим да ће остати разочарани и мислим да ће се и тај однос променити, јер не верујем да ће више ико имати снаге да трпи овакву Звезду…

Reply
Бранимир апр 27, 2014 at 13:42

Страја, тебе је очигледно страх? Зашто шириш дефетизам? Не вјерујеш да Звезда може добити три утакмице? Зашто? Ја вјерујем и немам никаквих проблема о којим ти причаш. А добро си почео причом о љубави у којој је Звезда центар наших личних живота.

Reply
Denis апр 27, 2014 at 14:19

Nema tri su nam dovoljne, idemo kao da je pocetak sezone. Svaki mec na pobedu, nema kalkulisanje, jer kalkulisanje nas uvek sjbe.

Reply
Страја апр 27, 2014 at 21:28

Није мене страх тога да ми не можемо да добијемо, нису то неке екипе. Него мене плаши да све ово опет није исценирано од стране Толета, и ФСС-а Србије…

Reply
burago апр 27, 2014 at 13:02

Razumem i da se ide defanzivno, ali ne razumem formaciju sa desnim krilom bez levog krila, sa krilom na beku, pa onda izadje krilo, udje desni bek, ali ostanu na pozicijama, tak oda krilo igra beka a bek krilo, zatim izadje i to lazno levo krilo, a udje neki poluspic, skroz asimetricno, mi da smo i hteli da napadnemo nismo imali kako, cesto nam je najistureniji bio Kovacevic koji je jedini vukao loptu napred, a on je zadnji vezni….je*e lud zbunjenog

Reply
NS апр 27, 2014 at 12:21

Cigani nemoj da smo negativni,ovde ima dosta i grobarskih komentara ,samo da bi uneli nemir i razdor medju nas,uvek su udarali sa ledja,sve je u nasim rukama ali bas sve,ubedjen sam HILJADU ODSTO da je TITULA NASA,protiv Rada puna Marakana,moramo da napravimo pakao od atmosfere,da im se noge odseku jos u tuneli.

Reply
Бранимир апр 27, 2014 at 13:36

Најзад неко „нормалан“. Сви покисли и клонули духом. Изгубили од партизана, па шта. Мало ћемо се забављати до Ђурђевдана. Могли смо да завршимо причу, али тада ови многобројни малиђани не би израсли у стасите Делије.

Reply
Spiritus апр 27, 2014 at 12:14

Sto bre Stojanovicu onoliko defanzivno ? Zbog cega Pecnika na beka, a onda pravis izmenu i stavljas Petkovica na krilo ? Zbog cega je igrao Gogic ? Zbog cega ti Kasalica ne vide teren a uvek kida protiv njih ? Zbog cega ti igraci konstantno promasuju penale ? Zbog cega je Bajko primio onakav gol i zbog cega jos uvek brani ? KUKAVICE !!!

Reply
nemanjaSRB апр 27, 2014 at 13:17

Ja ne mogu da verujem da ti pitas sto jos brani Bajko? Pa ajde seti se ko nas je vadio iz go*na u prvom deu prvensta…jel se secas njegove odbrane na pocetku meca? E moj tiiiii….kakvo ljudi pamcenje imaju strasno.
Covek je postavio taktiku kakvu je postavio i sta je tu je proslo je kako je proslo okrecemo se radovcima i dajemo podrsku timu..nema neke preterane filozofije.

Reply
Denis апр 27, 2014 at 14:23

Nemanja opste poznato je da mnogi nisu u stanju da pamte sta se desavalo na poslednjem mecu a tek pre mesec-dva. Dok nas je Bajko cupao bio je legenda. Uostalom i ovde je imao dve odlicne intervencije, a sto se golova tice, ajde prvi mozda, ali mozda je mogao da brani, ali ljudi ono je bila bomba. Zato je nemam sta da mu zamerim.

Reply
NS апр 27, 2014 at 12:12

Ljudi slazem se da smo morali igrate ofanzivnije ali mi nemamo igraca osim Lazovica koji moze brzo da prenese loptu,tu ne racunam Mrdju iz razloga sto nije njegov posao da se vraca i gradi igru,sve bi bilo drugacije da nam je juce bio Dauda,kljucna utakmica nam je protiv Rada,ako ih dobijemo a ja se iskreno nadam ,titula je nasa.,

Reply
cigan sa zapadne tribine апр 27, 2014 at 12:12

Stojanovicu sramoto , kad ides da pobedis ( kao sto si pricao pre utakmice ) onda se ne igra sa tri zadnja vezna , vec napadnes svim snagama,ujedas,gines kao sto ti je pokazao TRENER Lalatovic pre 7 dana ! Petkovic na krilo ?! Sokiran sam , ti si definitivno izgubljen za trenera ! i opet ta bunarenja , jel to fudbal ? Jel si ti svestan da ako ne osvojimo titulu da cu ja da slogiram u 46 -oj godini samo zbog tebe konjino ? i na zalost nisam vise siguran da cemo osvojiti titulu , vidi Zvezda -Cibona, sve je moguce…

Reply
Istok апр 27, 2014 at 12:05

Prakticno imamo 4 boda vise od partizana. Verujem da mozemo da dobijemo jos tri utakmice i da konacno osvojimo titulu posle toliko godina i da igramo LS. A tu u kvalifikacijama bar da prodjemo 2 i 3 kolo pa u najgorem slucaju da igramo LE, sposobni smo za to! Ajde ljudi protiv Rada i OFK-e da napunimo stadion, da podrzimo momke i da pokazemo da smo najbolji!

Reply
Teks Viler ceka titulu апр 27, 2014 at 11:09

Pod hitno da se osvesta svlacionica!Kad je mogla slavna srpska vojska da ima svestenika u svojim redovima,zasto ne bi i nas klub?Kada se u ime vere i Srpstva na Ceru i Kolubari jurisalo,zasto to ne moze na JNA ili na Marakani?I da se stadion zvanicno nazove *Stadion Momcilo Djujic*po coveku koji je kninsku krajinu spasao,a koja je 100% bila crveno -bela!Jer ako smo resili da nas klub bude ponos nacije moraju igraci biti nacionalno i verski svesni i obrazovani,kao Atletik Bilbao,recimo.A komsije neka budu JSD,kad njihov predsednik tako hoce.I kad sam ovde pisao da stoper mora biti Crnogorac,Krajisnik ili Hercegovac(odnosno oba stopera)mnogi su se smejali.A Savo Pavicevic,igracina!

Reply
Luka апр 27, 2014 at 13:09

Ti si ukrao nik od Teksa Vilera. On ne bi napisao takve nebuloze.

Reply
otpisani101 апр 27, 2014 at 10:52

na zalost laza je potpuno u pravu…ja ne menjam misljenje svakog dana i od utakmica sa cukarickim i vizdovcem iz jesenjeg dela pisem protiv stojanovica…zvezda je uvek u istoriji igrala napadacki i na pobedu do dolaska u klub malog murinja i sada stojanovica…napadali smo i svetske velikane poput reala,bajerna i barselone,a sinoc igramo bunker protiv nikada slabijeg partizana u ligi koja je u evropi sttisticka greska…trener nas na domacem terenu i igra nesto,dok u gostima to je uplasena zvezda koja kada da gol,odmah bunker i svi spasavajte bajka…jedan napredak iz krusevca napao partizan,a mi kada smo mogli da ih dotucemo ,igramo kukavicki i bilo nas je sramota gledati onakvu defanzivnu zvezdu,protiv nacetog partizana u krusevcu…partizan prosle sezone na +1,derbi igra napadacki i ne kalkulise i odlazi na +4…mi imamo +6 i igramo totalni bunker i gubimo…to je danas razlika vizije fudbala ljudi koji vode zvezdu i partizan…sta dalje?…za prosutim mlekom ne vredi plakati…treba nam 3 pobede,ova ekipa moze da se izdigne iz ove situacije i osvoji titulu…sve je u nasim rukama…

Reply
Luka апр 27, 2014 at 09:57

Lazina izjava na B92 sve govori – „Trebalo je ofanzivnije. Igrali smo previše povučeno i izgubili. To je trenerova odluka, i ja je poštujem.“ Dečko je s pravom popi.zdeo što smo došli na derbi da odbranimo bod, jer zna da smo bolji i da smo mogli komotno da ih napadnemo. Čak bi to bila i manje rizična taktika, ali šta ja tu pričam o taktici kad nam je onaj amater na klupi…

Reply
NemanjaSRB апр 27, 2014 at 11:55

A rekao je i da su se nesvesno branili na kraju…kad prenosis izjavu prenesi celu.
Ajde bre ljudi imamo 3 boda vise bolji medjusobni skor i treba nam 9 bodova..rad i ofk na Mari i sloboda ili vosa u gostimaa..ajmooo bre Zvezdasiiii sad da m damo podrsku najteza je utakmica posle derbija..
Iskreno sinoc sam se mng nervirao sto nsmo izgubili i kako smoizgubili..ali danas danas mislim samo kako da pobedimo naredne tri utakmiceee to mi je najvaznijeeee! bolece me uvo i za dva penala, i za onaj faul na kraju samo titulu da uzmemoooo.

Reply
Luka апр 27, 2014 at 13:12

Ne pričam o kraju utakmice nego o početku. Mi smo na JNA došli sa „bod“ filozofijom, i to ne nesvesno nego planski. A tako se bod ne osvaja.

Reply
Nikola апр 27, 2014 at 09:39

Milijas nece da sutira penale od kada smo ga stavili na stub srama protiv Ukrajinaca i ja ga razumem,decko je uz Mrdju nas najbolji igrac,koliko samo asistencija ima pa i ovaj gol sto smo dali Partizanu njegova je asistencija,dane pominjem pracku u N. Pazarua, vi samo Milijas ovo,ono ,sta nam je sa Ninkovicem nema nigde ni golova ni asistencija,masi penale ,a vi samo udarajte po Milijasu,dobra stvar sto nam se vraca Dauda,juce nam je mnogo falio,on i Mrdja ce nas dovesti do titule,ajmo CIGANI ,ZBIJMO REDOVE,SVE JE U NASIM RUKAMA,PROTIV RADA PUNA MARAKANA.

Reply
Rade Delija апр 27, 2014 at 09:16

Gde je moj komentar zašto ste ga izbrisali šta nije u redu niti sam nekog vređao niti upotrebio bilo koju ružnu reč.Iznesite javno šta vam ne odgovara ili pustite komentar.

Reply
Rade Delija апр 27, 2014 at 09:02

❓ Stojanoviću zašto ❓ prvo takav sastav potpuno nelogičan. ❓ drugo takva igra ‚‚‚kukavička, branimo rezultaz‚‚‚ iako se videlo da kad napadamo možemo da ih razbijemo, dokaz dva napravljena penala koja smo promašili jer igrači nemaju samopouzdanja da šutiraju. ❓ Ko treba da ulije samopouzdanje i motiviše ekipu(TRENER) a ti ??? šta si uradio po tom pitanju ??? Sad moramo da kidamo do kraja umesto da mirno uđemo u završnicu. ❓ Dali smo psihički dovoljno spremni ❓ Komšijama naraslo samopouzdanje do neba a nama se nažalost srozalo do dna.Do juče smo mogli a sad moramo.Nadam se da nećemo više praviti takve gluposti a za to moraš ti da se potrudiš ako si sposoban.

Reply
Teks Viler апр 27, 2014 at 08:06

Nismo zasluzili titulu,prodali smo ponos!Kukavicki protiv nikad slabijeg Partizana,bunkerom se derbi nikad nije dobio.Stojanovicu,podrzavao sam te od pocetka ali si se preplasio,majstore!Nine i Dzoni,promasili ste penale jer niste imali onu stvar,da ste imali energije 10% i drskosti kao kad ste besramnu hajku protiv Stojadinovica vodili,Srbija i dijaspora bi bili danas u transu a ne u sramoti.Sada nam je Tole dobar,je li?Respekt Draganu Mrdji i Lazovicu,ostavljenima u kandzama 4-5 partizanovih terijera koji su ih zlostavljali na ocigled sudija ali sta reci protiv sudija posle 2 penala?Boj ne bije svijeto oruzje nego hrabro srce u junaka,imajte srce u narednre 4 utakmice,molim vas!

Reply
Darko апр 27, 2014 at 10:04

Stvarno smo se obrukali, i to u meri koja će ostaviti mrlju i na tituli, ako je uopšte i osvojimo nakon ovog šamara. Nego izgleda da nam je sad, što ti reče, dobar onaj nepomenik. Mrđa je svoje odradio pošteno, a čitam Lazinu današnju izjavu o našoj igri, i vidim da je i njega sramota sa kakvim smo ambicijama izašli. Posebna priča su penali – otkud samo ta sjajna ideja da Džoni – naša sveznalica, naš trener na terenu, naš čovek za „kontakt igrača sa upravom“ – puca penal?

Reply
Бранимир апр 27, 2014 at 13:31

Е, чуј, нисмо заслужили титулу?! А титулу је заслужио „никад слабији партизан“? Колико мазохизма и негативне енергије на једном мјесту на којем треба да свијетли Звездино име!

Reply
marko апр 27, 2014 at 15:16

Sta bre nismo!? Zbog jedne utakmice! Jbg. greska trenera, i meni se nije svidela taktika, ali sta da se radi, idemo dalje! Imamo 3 boda viska, i bolji medjusobni! Nema predaje! Samo da damo Radu 3-4 komada da se digne ekipa i nema brige! TITULA JE NASA! Ne mracite!

Reply
Goran137 апр 27, 2014 at 07:26

Daj Boze da veceras Rad i OFK pobede jer bi tada sa Slobodom (3 kluba protiv kojih igramo+Vosa) imali po 27 bodova 3 vise od pretposlednjeg Radnickog i 6 od poslednjeg Javora. Javor bi tako skoro sigurno ispao jer ima i losiji medjusobni skor ili gol razliku od sva tri ostala kluba,znaci morali bi ostali da kiksnu 3 od 4 kola a Javor da pobedi sve da bi opstao.Isto tako i Radnicki ima losiji medjusobni skor od sva 3 kluba koja igraju protiv nas i ako Rad i OFK pobede veceras morali bi drugi da kiksnu 2 od 4 utakmice a oni da pobede sve da bi opstali.Znaci ako pobede veceras Rad i OFK protiv nas kao i Sloboda nece morati da igraju ocajnicki jer ce i ako izgube od Zvezde imati velike sanse da ostanu u ligi+ako Radnicki i Javor samo jos 1 izgube onda ce mozda sve biti lakse,a kiksnuce Javor i Radnicki sigurno jos koju.Radnicki gostuje Cuki i Pazaru ,docekuje Jagodinu…Javor gostuje Jagodini a docekuje Vosu i Napredak+Radnicki i Javor igraju 1 utakmicu izmedju sebe tako da ce ova 2 kluba 90% ispasti. Rad i OFK ne igraju medjusobno a imaju po 2 utakmice kao domacini tako da imaju laksi raspored nego Radnicki i Javor…Plus Vosa ce mozda u naredna 3 kola kroz prvenstvo ili kup obezbediti Evropu tako da imk najverovatnije nece trebati bodovi u zadnjem kolu.Ako veceras Rad i OFK pobede izjednacuju se oni,Sloboda i Srem po broju bodova a Radnicki ce biti samo 3 boda iza tako da Sremu treba svaki bod sledecu protiv groblja,ako Vosa i Cuka ne dobiju sledecu a Vozdovac dobije prisli bi im na 3-4 boda sto znaci da bi i Vozdovcu trebali bodovi protiv groblja za Evropu,kao i Cuki,a mozda i Spartaku ne za Evropu nego za opstanak jer je samo 7 bodova od zone ispadanja i zavisi sta uradi u sledeca 2 kola.Znaci i groblje mozda kiksne jer igraju sa 2 kluba koji se bore za Evropu i jednim ili dva kluba kome ce trebati bodovi za opstanak.Nek igraju nereseno sa Sremom sledecu koji je otkinuo Zvezdi bod na Marakani a u gostima smo ih jedva dobili 0:1,a i groblje ih je jedva dobilo kuci 3:2,nikad se ne zna mogao bi Srem sledecu da rokne groblje a mi Rad pa da slavimo titulu 🙂

Reply
goran апр 27, 2014 at 04:40

Колико сам ја успео да приметим, нас је пораза на овој утакмици коштао тренер Стојановић. Уместо да наставимо са нападачком игром и после 1-1 кад смо у потпуности котролисали утакмицу и имали их у шаци, он повлачи екипу назад и одлучује се да брани резултат. Чим смо им препустили простор на средини терена ја сам знао да ће нам се таква игра обити о главу. На јесен требамо мењати тренера. Лалатовић је дечко тренер-фајтер, Напредак са њим игра нападачки са доста голова. Доста више са овим тренерима зихерашима који бране резултат.

Reply
dejca апр 27, 2014 at 08:54

Sramota je posle 1:1 da mi krademo vreme, Pecnik sa loptom, 4 nasa igraca u njihovom kaz.prostoru, a on vraca nazad.. Sramota je da se branis sa Milijasem kad milion ljudi vidi da on nema snagu da bi pomogao na sredini terena.. I trece, nije sramota u 90om minutu da izbacis loptu u aut, kad sa 1:1 ti maltene uzimas titulu! Ovo mislim na Mrdju kad su mu uzeli loptu! Mozda je bio faul, ali mi se cini da je bolje da je izbacio loptu u aut!

Reply
D апр 27, 2014 at 10:10

Baš tako – bruka je da ne ideš pravo na gol kad imaš čisti višak i kontru, pogotovo u derbiju, a nije nikakva bruka ispucati u aut na sredini terena da ne bi protivniku dao šansu (faul je možda bio, ali stvarno nemamo obraza da pominjemo suđenje). Oni su pali skroz posle Mrđinog gola i pravi trener bi osetio šansu da ih dotuče, a naš ih je vratio u život naredivši bunker posle 1:1.

Reply
саша апр 27, 2014 at 11:58

Nije mozda bio faul nego je bio ali perfidno Mazic pusta.isto je uradio i presle godine i odlucio prvenstvo.

Reply
dejca апр 27, 2014 at 12:37

Ok, bio je faul, ali ako je to odlucilo onda bas da ga j***m..!
Realno…

Reply
Redjamo pobede апр 27, 2014 at 03:30

Imali jos nekog sto en moze da spava posla svega. Ne pamtim derbi koji je bio ovakav. Zasto sam znao da ce promasiti pensel? Zasto sam sumnjao da moze da izdrzimo sa 1-1 iako je Partizan pao? Pitanje je mozemo li da uzmemo titulu?

Reply
Ђомла апр 27, 2014 at 03:28

Ајмоо бре Делије, знам свима нам је тешко после оваквог пораза… Два пенала… туга велика, емотивна празнина. Веома тешка недеља за нас, тешки порази… АЛИ ЉУДИ немојте да клонемо духом, ајмо бре да освојимо титулу, све је у нашим рукама и даље… нема превише жаљења него да се окренемо већ сад Раду и корак по корак да обезбедимо титулу… ИДЕМО ДАЉЕ!

Reply
miki апр 27, 2014 at 03:15

Najporazavajuce u celoj prici je sto smo i pored promasena dva penala mogli ladno da ih dobijemo da nismo poslednjih 25 minuta igrali neku cudnu igru sa bekom u sredini terena kojoj ja ne znam ime… Ovo je neka nova izmisljotina koju samo moze Stojanovic da objasni, ali mislim da ne moze ni on. Darko je lepo rekao, da je najveca greska sto nismo igrali ofanzivnije. Ajde sto smo poceli sa dva zadnja vezna ako ne i tri je rje milija snesto izmedju, ali cirkusantski potez tek sledi, kada grobari posrcu posle izjednacujuceg gola nas strucnjak vuce velemajstorski potez, umesto darka lazovica uvodi petkovica koji igra na sredini terena, na poziciji na kojoj valjda decko nikada u zivotu nije igrao… Sta reci oosim da je sreca a igramo tri sledece utakmice sa timovima koji su na dnu tabele i koje mozemo iskljucivo na iskustvo da dobijemo…Prva ozbiljnija utakmica i on kiksne na oaj nacin. Sta mi imamo od 15 uzastopnih titula ako sada izgubimo titulu…Kaze, sreca je da igramo sa realno losijim ekipama i ako posteno bude bilo sudjenje realno je d aih dobijemo…

Reply
dusan апр 27, 2014 at 14:20

sve sto si napisao potpisujem. bio sam sinoc glas sam izgubio, oka nisam sklopio. da mi igramo poslednjih 30 minuta na onakav nacin to je jednostavno odvratno. ovaj nas tim je truo, a partizanov je za klasu gori, ali oni su dali sve od sebe, napadali su po svaku cenu sa onim sto su imali. petkovic umesto lazovica? izmene tek u 88. i 90. minuti? nedelju dana pricamo da se necemo braniti, a onda se branimo sa svih 11 u svom petercu. pa zar nije trebalo reci – ajde da ih zgazimo. 4-4-2 iz sve snage napred. i ako izgubimo nema veze – i dalje imamo tri boda. njihova odbrana u rasulu – kako primimo loptu u 16 oni prave penal. ali ne, mi se povlacimo i branimo panicno. slovenac, ovo sto si uradio je neoprostivo. kukavickl, potpuno nestrucno, bez ikakve racionalne ideje. nosi se iz zvezde i povedi i radnjica. sta smo mi bogu zgresili?

Reply
Daca апр 27, 2014 at 02:58

Milijas,Kovacevic, Gogic…a jos Pecnik na beka, iako je Petkovic oporavljen..E svaka ti cast kukavice…znaci,ako se kojim slucajem kvalifikujemo za grupnu fazu LS ili Uefa Lige, a ti slobodno stavi 11 golmana u startnu postavu!

Reply
Nemanja апр 27, 2014 at 03:01

Nemamo mi velike igrace da bismo se plasirali u neko evropsko takmicenje. Jedini pravi ispit ove sezone i mi padnemo, nema tu stofa za Evropu. Mozemo da se lazemo kolko hocemo ali nije to to….

Reply
dusan апр 27, 2014 at 14:11

ama, ljudi, saberite se. kakva crna evropa. dajte bre da uzmemo titulu. isto je i za aba ligu – da udjemo u finale da bismo igrali evro ligu. nas cilj je trebalo da bude aba liga, domace prvenstvo u basketu, i u fudbalu. za nas su evropske utakmice revijalnog karaktera. ovaj nas tim u fudbalu nema trenera, nema golmana, nema odbranu, nema ljudskog igraca u veznom redu, ima samo jednog poluigraca napred – mrdju, a i on da moze ne bi igrao ovde. da bi se igrala evropa treba da se kupi ceo novi tim, a mi niti imamo para, niti imamo skauting. zar vam nije jasno da ako se sada izgubi titula da mozemo da zatvorimo kapiju odmah?

Reply
Wild Wild апр 27, 2014 at 10:12

Koja crna grupna faza bilo čega? Za to bi nam trebalo bar 7-8 dobrih pojačanja i jedan osrednji trener.

Reply
Nemanja апр 27, 2014 at 02:54

Nevidjeni strah u presudnim momentima, 2 penala pa ljudi dobro da nekog od nas nije srefio slog 😕 U drugom poluvremenu se videla malaksalost, tromost i nonsalantnost kod nasih igraca, bez zelje, volje za pobedom, samo da prodje vreme a mi da se dodajemo, ne moze tako. Svaki njihov centarsut je zavrsavao u nasem petercu i imali smo srece sto ga ranije nismo primili. Realno bili su bolji i treba nasima pruziti podrsku uz blagu kritiku, bice veoma tesko da se ekipa psihicki podigne, ako dobijemo Rad presudna utakmica bice Uzice, gde ce se verovatno odluciti sampion.

Reply
grobarrealan апр 27, 2014 at 02:53

26.04.2014 oko 2h lokacija negde u beogradu, vucic uz pratnju muzike…

TRI PENALA HOCU JAAA! NECU JEDAN, NECU DVA! NIŠTA MANJE NEĆU JER TRI SU ZA SREĆU! TRI PENALA HOĆU, TRI PENALA HOĆU, MA TRI PENALA HOĆU JAAAAAAAAAAAA!

Reply
casa bez dna апр 27, 2014 at 02:49

dobice nas I vojvodina u novom sadu

Reply
Alex Unders апр 27, 2014 at 10:13

Ma Voša će nas otresti glatko, samo ako htedne, mi moramo da dobijemo sve tri do njih.

Reply
dusan апр 27, 2014 at 02:32

stojanovicu, ti si izgubio utakmicu. kad si mislio da ih napadnes ako ne na 1-1, 30 minuta do kraja i +6 u bodovima? nikad gori i besmisleniji partizan? jedna potpuno neadekvatna izmena – petkovic umesto lazovica, i dve potpuno zakasnele izmene. petkovic ti igra poluspica? pa kad si ga probao da to igra? i zasto ne kasalica, ili zasto nisi pecnika poslao napred a petkovica nazad? ceo tim nam se povlaci u peterac na korner partizana. niko ne stoji ni na 20 metara od naseg gola. milijas i ninkovic ne mogu da sacuvaju loptu 20 sekundi, ninkovic celu sezonu ne moze da se sastavi. ovi kupe nekog drincica on nam zvizne golcinu sa 25 metara, a nasoj super zvezdi ninetu golman partizana hvata zivu loptu iz penala. milijas ne moze da sutne nijednom celu utakmicu. zasto bek puca penal? ove godine su ti promasivali penale – milijas, ninkovic, medja, lazovic… jeste li vezbali penale? da li znate ko kada puca penal? ili ko se uhvati za loptu? cele nedelje pricamo da se necemo braniti,a onda odemo i branimo se. lazovica bih ja mogao da cuvam po toj desnoj strani jer se iz aviona vidi da on pokusava da prodje na spoljnu stranu. sve vazne derbije u poslednjih 5 godina smo izgubili. ovi nam svake godine daju gol u poslednjoj minuti. mi cemo sad strepiti do poslednjeg kola, a ne bi me iznenadilo ni da ne uzmemo titulu. gadi mi se ovo sve vise.

Reply
Delija 032 апр 27, 2014 at 02:22

Braco delije,utakmica je bila i prosla,veceras moramo priznati,pored defanzivnije formacije,nismo imali ni srece! Promasiti 2 penala i primiti gol u zadnjim sekundama meca,posle reklo bi se greske jednog od top evropskih sudija,sta je drugo nego nedostatak srece,malo me iznenadila taktika no ajde sad gotovo je!!! Imamo priliku da resimo u naredna 3 kola prvenstvo a da u NS odemo turisticki!!! Ekipi je sad potreban mir i podrska pred ove utakmice!!! Idemo delije,svi na Maru,sledeci je Rad!!!

Reply
18 000 апр 27, 2014 at 02:15

Jako volim zvezdu, i jako gotiv Mijailovica i Ninkovica. i pored ovih promasenih penala…ali mi nije jasno kako su to usepli? npr. jedan Mijailovic koji pa sigurno 15 godina igra fudbal na profi nivou, godisnje trenira bar 330 dana, i neka bude da ima 500 treninga godisnje, to do sada oko 7500 treninga, a neka bude da je na 6000 treniga sutnuo po 3 puta loptu onako iz sve snage, sto dobijama broj od 18 000 suteva,a danas je trebao samo jednom da sutne kako treba!

Reply
apac апр 27, 2014 at 01:59

Ako uzmemo titulu,zaboravicemo ovo brzo…inace nadam se da ce se raspored utakmica najzad promeniti,vec 6 godina odlucujuci derbiji,tj.derbiji na prolece se igraju u humskoj…sto nam ne ide u prilog.

Reply
Wild Wild апр 27, 2014 at 02:03

E, da nas ima k’o što nas nema, ne bismo vodili računa gde se igra prvi a gde drugi derbi…

Reply
Krle Bgd апр 27, 2014 at 01:11

Taktika je bila bolje reci oprezna, nebi je nazvao kukavickom. Pa da nisu promasili penale (i dalje ne mogu da verujem) mi bi smo stoki sa ovom taktikom nabili 3 gola. Ali da su igrali vecim delom kukavicki, jesu. I jednu stvar ne mogu da shvatim vec celo prolece. Sta ali sta Ninkovic radi skroz na levoj strani terena celo prolece? Klasican plejmejker, nevidjen pas, kontrola, pregled igre, a on skroz pomeren na bok na levoj strani. Cemu? Pa njegove lopte u prostor su trebale veceras Mrdji i Lazovicu, pa kako da im da sa aut linije? On treba da igra iza dva napadaca kao paker, kako ne koristimo tu mogucnost meni nije jasno

Reply
marko апр 27, 2014 at 02:20

Mozda je po tebi bila oprezna! Ali je za mene bila prespora i takticki skroz pogresna! Te su nas pokidali na sredini! Gagic, Milijas i Nine su spori da bi igrali svi zajedno! Jedsnotavno! Gogic nije trebao igrati… Pecnik je trebao poceti u sredini ili na krilu, gde bismo dobili na brzini i na agilnosti, samim tim bili bi i agresivniji na sredini… Petko je standarno trebao da krene na beku! Jednostavno, sa ovakvom postavkom na terenu i pristupom, idemo na nereseno, i zadovoljni smo, dosli smo u situaciju da izgubimo! Da smo igrali malo ofanzivnije, mogli smo im smestiti jos koji gol! Jer je njihova odbrana blago receno smesna! I sami ste videli kakve su greske pravili! Ali su nas „pretrcali“ na sredini, tako da i tako ocajna njihova odbrana nije imala mnogo posla! Sus. trenerov poraz (istripovao se lik da je Murinjo, pa izmislja neke kombinacije za nasu ligu)!
– Idemo dalje imamo 3 utakmice sa ekipama iz donjeg dela tabele! Ako njih ne mozemo da dobijemo, onda i ne treba osvojimo titulu!

Reply
Branislav апр 27, 2014 at 01:06

Glava se malo ohladila nakon derbija i ostaje žal što večeras nismo sve riješili. A mogli smo. Ne bih nikog krivio. Jesmo igrali povučenije, ali da u 90-oj ne primismo gol, vjerovatno bi smo svi sada Stojanovića zakivali u zvijezde jer smo u drugom poluvremenu izjednačili reziultat, kontrolisali igru!
Na ovaj derbi treba staviti tačku! Da nam je neko prije 15-20 dana ponudio da iz derbija izađemo sa 3 boda u plusu, svi bi smo to objeručke prihvatili. Imamo solidnu prednost i vjerujem da možemo ostvariti 3 pobjede iz 4 utakmice!

Reply
milos апр 27, 2014 at 01:09

upravo tako,nezahvalnici jedni,odmah bi da smenjuju trenere,igrace,sve zivo,pa jel bi ste voleli da veceras slavite utesnu pobedu u derbiju ili titulu…

Reply
Branislav апр 27, 2014 at 01:17

Tako je to Miloše, kad proslavimo titulu vidjećeš kako će se komentari sa hvalospjevima ređati u nizu 😉

Reply
redjamo pobede апр 27, 2014 at 00:53

Nikad nije bili teze igrati u Zvezdi, nikad pritisak veci. Igraci su kao braca od pocetka sezone i ko moze da ih krivi?
Uslovi i sve ostalo ih nije slomilo pa ack i da ne osvojimo titulu ja sam im zahvalan. Pre mecs sam mislio da smo resili sve, sada ce biti tesko

Reply
Sladajac апр 27, 2014 at 00:49

Niko zivi ali bas niko ne moze da me ubedi da igra ne zavisi od trenera i da ovaj nije kriv. Imamo najbolje igrace, on ih je napravio na prosecne. Za godinu nije izbacio ni jednog mladog igraca, pogledajte Vojvodinu pa i Partizan, neko dole kaze da bi 100%trenera igralo ovako e onda to nisu treneri!, napadala je Zvezda kao osice i Real, Barsu Bajern, M.J. i dobijala ih.Ajde necu o 80- tim nego pre 7-8 god. zar nismo igrali egal sa Bajernom i do pred kraj vodili, prvi gol dao Milijas!!!…

Reply
Dejan CZ апр 27, 2014 at 00:44

Vracam se veceras sa utakmice slomljen, razmisljam sta nam se desava ove sedmice. Odigrali smo kukavicki mec. Ekipa koja je povezala 15 pobeda a skoro sve i jedna je bila u istoj formaciji nije bilo potrebe da sada menjamo. Nije trebalo eksperimentisati. Dalje, sto se penala tice takodje nemam reci, jer onako mlako sutati, jednom, pa opet stvarno nema smisla. Mrdja je po meni bio najbolji, donekle Kovacevic i Milijas, Lazovic u prvih pola sata, a ostalo skroz slabo. Morali smo ofanzivnije krenuti. Za ispadanje iz aba lige nam je mozda kazna zbog bojkota (mada sam apsolutno protiv bojkota), za danas nam je kazna kukavicluk. Isto tako ako neko odozgo posmatra, onda nije ni cudo sto smo kaznjeni jer svojim ponasanjem mnogi nisu ni zasluzili da slave, ali u ovom teskom trenutku ne bi o tome. Kriviti Bajkovica za poraz je smesno, jer ljudi mi dva penala nismo realizovali. Izgubili smo jako bitnu bitku za nas, ali nismo rat. Imamo i dalje 3 boda prednosti i idemo dalje.
Ne smemo razmisljati kako imamo pravo na kiks, nemamo pravo, idemo da pobedimo sve do kraja.
Poraz boli, ali sada moramo biti jos slozniji i podrzati igrace ako hocemo titulu.

Reply
Kure апр 27, 2014 at 00:30

Posle nekih dva sata, još vruće glave, evo da napišem kako sam ja to video večerašnju utakmicu. Napominjem da sam veliki zvezdaš i da sam se fudbalom bavio.
Elem, pod broj jedan i pitanje svih pitanja, koji trust mozgova je pravio taktiku za večerašnju utakmicu i ko je i da li je uopšte razgovarao sa igračima na način na koji je to trebalo uraditi u pripremi iste?
Kao bivšem fudbaleru, potpuno mi je nejasno zašto se u ključnom momentu krenulo da se brani od samog početka, posebno kada si u pobedničkom, golgeterskom i napadačkom ritmu čitavih petnaest utakmica, i zašto se prešlo na taktiku sa poslednja dva vezna igrača,Gogić i Kovačević, koji uzgred budi rečeno niti imaju kvalitetan pas, niti imaju pregled igre, niti nešto uspešno kvare igru protivnika, uglavnom kasne u markiranju iz čega uvek proističe prekršaj.
Tu zatim dolazi i do potpunog neprepoznavanja šta bi Ninković, a posebno Milijaš trebalo da rade. Kapiten je tu neki srednji vezni sa defanzivnim (opet) zadacima. Ninković levo nešto, ne znam ko bi mogao da mi objasni šta je bio njegov zadatak večeras, sa ogromnom rupom po našoj levoj strani, gde su protivnički igrači prosto sedeli u krilu Džoniju, jer tu pomaganja nije bilo.
Tu zatim dolazimo i do naše desne strane. Greh je prema Pečniku, igraču koji jednim potezom u napadu može da reši meč, uporno ga držati na beku. Ako je i trebalo početi nešto zatvorenije, Nejca i Džonija je trebalo upariti po levoj, a Petkovića i Lazovića po desnoj. Ne zaboravimo da Petko i Laza funkcionišu veoma dobro u tandemu u mladoj reprezentaciji, a da su Džoni i Nejc takođe dobro stajali kada su igrali zajedno u par utakmica. Laza i Nejc jednostavno ne funkcinišu i tu je Laza potpuno izgoreo, udvajan, a bogami i ozbiljno izudaran.
U ovakvoj postavci, najviše nastrada napadač, jer je sam protiv dva do tri igrača uz ogromni radijus kretanja koji te iscrpljuje i troši ogromnu količinu snage. I pored svega Mrđi kapa dole, dva penala, gol i jedina stopostotna šansa. Ovo je samo pokazatelj da smo trebali da ih napadnemo od prvog minuta, jer im je zadnja linija u rangu BG zone.
E sad ono što se mnogima neće svideti, ali igrao sam pozadi, pa znam kako je. Dakle, sa Bajkovićem nama nema uspeha. Zašto, pod broj jedan čovek je linijaš i golman koji ne oseća igru. Zato i ta velika nesigurnost u poslednjoj liniji. Kada si štoper, uvek očekuješ da golman logički izlazi na neke lopte. Toga ovde nema i štoperi su rastrzani za ta dva metra pomeranja napred ili nazad, a samim tim dalje igre i distribucije lopte u napad. Pogledajte svaki centaršut u naš kazneni prostor i videćete da uvek vlada velika panika. Zato i Savo i Kelhar odmah šibaju po lopti, ja u aut, ja preko centra.
Bez da solim pamet, da smo danas napali od prvog minuta, da smo igrali sa dva špica i da smo na kraju i izgubili, niko se od pravih zvezdaša ne bi stideo, kao što se ja sada stidim. Gledajte, izmena Petković Lazović logična, jedino nelogično je da je Petković otišao napred. Mislim, stvarno….
Ono posle svega viđenog danas, u odnosu na predhodnih petnaest utakmica, uliva samo dozu sumnje kako i na koji način smo ostvarili sve te pobede.
I na kraju, ekipa koja nema mentalitet da postigne golove iz DVA jedanaesterca, ne može ni očekivati neki pozitivan rezultat.
Devet je bodova potrebno da se osvoji titula, ne sumnjam u to, ali šta posle?

Miroslav

Reply
Wild Wild апр 27, 2014 at 01:18

Svaka ti čast za komentar. Sjajno si uočio nedefinisanu ulogu Mikija i Nineta, odlično izanalizirao i ostale, a ovo za Bajka ti je najbolje, jer mnogi ne shvataju koliko nam kvari igru pozadi to što štoperi ne mogu da se oslone na golmana ni za najprostije istrčavanje. Promena tima i taktike za današnju utakmicu je katastrofalna jer ne samo da nije dala rezultat, nego je otvorila veliko pitanje i bacila sumnju na način na koji smo napravili ovoliki niz pobeda. Baš kao što ti reče, da smo igrali kao i do sada, sa dva špica, pa neka bi bilo i loše (kao što je manje-više i bilo i do sada, bez obzira na sjajne rezultate), bar se ne bismo stideli.

Reply
redjamo pobede апр 27, 2014 at 00:25

Cesto sam razmisljao kako mnogi ne znaju da cene Stojanovica.
Pecnik je meni bio dovoljan da shvatim da smo dobili pravog trenera.
Gresio je danas, kao i ceo tim. Ipak smo preterali sa kritikama. Neka sad igraci pokazu da su spremni za titulu. 3 od 4 i mi smo sampioni. Vise i ne moze covek da nagadja imali dovoljno zivaca da ovo sredimo. Danas smo imali sve uslove da zavrsimo posao i nista

Reply
emontije апр 27, 2014 at 00:16

da budem kratak – ako ti ili radonjic ostanete u zvezdi ja cu se preorjentisati na zenske sekcije, posto one imaju vise m od vasih ekipa

Reply
Luka апр 27, 2014 at 01:19

Ako ovaj ili Radonjić do kraja karijera ostanu bilo gde duže od jedne godine, ja se besim odma’.

Reply
deki апр 27, 2014 at 00:10

Nije neka panika jer imamo tri boda prednosti i bolji međusobni skor sa komšijama, ali…
Boli što je Stojanović postavio kukavičku taktiiku kao da igra protiv Real Madrida, a ne protiv naših malih komšija. Nama treba pravi, školovam trener za pohod na ligu šampiona, jer ovaj ipak nije zaj kalibar danas je to pokazao..
Slaviće se titula..

Reply
milos апр 27, 2014 at 00:11

lupas,100% trenera bi se u ovoj situaciji odlucili na istu taktiku…

Reply
redjamo pobede апр 27, 2014 at 00:27

Nisam siguran da je zeleo da se ekipa bas onoliko povuce u prvih 20 i zadnjih 30.

Reply
milos апр 27, 2014 at 00:09

koliko ovde ima pacenika na sajtu,sta sad,ajde da ih pljujemo,a sta je sa tim sto su prvi,zasto napadate trenera koji nas je doveo ovde,cemu to…ajde razmislite sad malo,jel bi ste vise voleli da sta sad navijaci partizana da slavite takoreci utesnu pobedu ili bi ste vise voleli da budete sampioni…ovo je samo nesrecan poraz i nista vise,trenera ne treba da napadate jer u skorije vreme nismo imali bolje,ovo je sport i nista vise a vi razmislite na kom mestu bi ste vise voleli da ste veceras,na mestu sampiona ili da slavite utesnu pobedu…

Reply
redjamo pobede апр 27, 2014 at 00:28

Imamo sjajnog trenera koji je veceras gresio. Ali poranio si malo sa titulom

Reply
milos апр 27, 2014 at 01:14

jeste,gresio je sto nije skinuo odelo i otisao da sutira penal,imamo odlicnog trenra,covek je kao prvo gospodin sto sam video veceras na konferenciji za stampu,iako je izgubio bio je miran,vaspitan i jednom reciju,GOSPODIN.

Reply
Luka апр 27, 2014 at 01:20

Nema priče, gospodin je, vaspitan, uljudan i odmeren u izjavama. Ali trener nije.

Reply
milos апр 27, 2014 at 00:01

Ti si pokazao ko si i sta si sa vise nego kukavickom postavkom igre, pa nama je Gogic vise igrao stopera umesto zadnjeg veznog. Ulazi ti desni bek da igra krilo!!!!Ma sramno, pristup igri katastrofalan, umesto da ih uneredimo, jer smo bolji, mi sis.ce…ovo mi je sigurno pedeseti derbi i nikada kao sada nisam mogao da kazem da su oni zasluzili pobedu, vise su je zeleli, a mi…nemam reci, vratili smno ih u zivot. Odakle ti vise ideja da Ninkovic izvodi penale, on to ne zna, to se vidi iz aviona. Ko daje za pravo j
Mijailovicu da glumi Ronalda, zar smo spali na to da nam on vodi klub. Ja sam iskreno posramljen zbog ovakvog kukavickog fudbala. Sta bi to falilo taktici sa Ninetom, Milijasem i Kovacevicem u sredini i Lazovicem i pecnikom po krilima?

Reply
ncz апр 26, 2014 at 23:55

tri boda prednosti,bolji u medjusobnim susretima,nema mesta panici idemo po titulu,malo se tesim ali sta cu!?

Reply
demax75 апр 26, 2014 at 23:47

Da ste igrali kao p…e,igrali ste i to nije nista novo. Do kraja cetiri kola.a ukoliko dozvolite dva kiksa iz te cetiri utakmica,e pa onda i niste zasluzili titulu. Ali ne brinem se ja zbog Vas,brinem vise za svoja i osecanja par miliona ljudi koji titulu cekaju 6.godina. Zato nadjite m..a koja veceras niste imali i vratite titulu gde joj je i mesto. U suprotnom,100 puta VAM J…M MATER!

Reply
otpisani101 апр 26, 2014 at 23:43

pa gospodine stojanovicu zahvali se napretku iz krusevca ,sto i sa takvim trenerskim znanjem jos uvek mozes korak po korak do titule…mozemo samo misliti da je partizan dobio napredak kakav bi tek strah bio od derbija…i naravno da bi igrali i bez mrdje ne bi li se kukavicki odbranili od partizana,kome je samo pre 4 dana napredak dao 2 komada a mogao je jos tri…derbi je derbi i normalno je da se uvek igra na pobedu,stanje na tabeli nije bitno…i umesto da iskoristimo na psiholoskom planu poraz partizana i pocnemo sa dva spica i napadacki 90 minuta,mi smo igrali kao da smi mi izgubili u krusevcu…od najave hrabro i na pobedu,bilo je kukavicko manekenisanje,bez srca na terenu i kao da se ne igra za titulu…bog pomaze samo hrabre…i dalje imamo veliku prednost od tri boda i bolji medjusobni skor i sta ces vise…zvezda slavi titulu…

Reply
milos апр 27, 2014 at 00:06

pa nije stojanovic sutirao penale,ne moze on da daje golove umesto ninkovica i ostalih…

Reply
otpisani101 апр 27, 2014 at 00:14

brate,sve je to tacno…ali kukavicki uci u derbi i igrati na 0-0,to je ono sto boli…pobede smo vezali sa 2 spica i zasto je stojanovic to promenio u derbiju…?zato sto je trener u pokusaju,zato sto je kukavica od coveka i zato sto ne zna da je partizan ove godine mnogo slabiji od zvezde…

Reply
milos апр 27, 2014 at 01:18

Pa nije on igrao na x vec igraci,njima je svo vreme bilo u glavi 6 bodova razlike i neresen ishod,zapamti detalj kad on uvodi kasalicu i ostavlja mrdju,znaci zeli ceo plen ali mrdja u kontri pokazuje da nece ceo plen i tu gubi loptu,neverovatna je kordinacija igraca da mi koji cuvamo x primamo gol iz kontre u 90 minutu,pa mi sad nije jasno,jesmo li branili x ili napadali 3 boda,ako smo branili sta traze nasi igraci na sredini terena u 90 minutu…

Reply
Los Ches апр 26, 2014 at 23:38

Vi ste gospodine Stojanoviću krivi za naš današnji poraz! Jedino Vi i niko drugi!

Prva krvica je postavka igre sa totalno izmjenjenom postavkom i formacijom u odnosu na onu koja nam je donijela 15 vezanih pobjeda! Ušli smo u meč kao da smo neki nižerazredni tim a na strani velikan kao što je Barcelona ili Real. Promašujemo penal, primamo gol, opet promašujemo penal (neću govoriti o izbor izvođača jer „lako je biti kapetan nakon bitke“ ali i Milijaš i Mrđa bi bilje to odradili)…nekako se vraćamo u meč. Pokazujemo pri rezultatu 1-0 da smo mnogo jači, da možemo da kontrolišemo igru, da možemo da dominiramo! I šta mi na to radimo…povlačimo se i oni nas kažnjavaju u najogrem mogućem trenutku!!! Pa zar je moguće gospodine Stojanoviću da ne vidite da se mi ne znamo i ne možemo braniti i ZAR JE MOGUĆE DA NISTE VIDJELI DA SMO MOGLI DO POBJEDE!!!

Ipak, ja vjerujem u titulu i neću da razmišljam ni o čemu drugome!! Imamo, hajde da kažem dvije lake utakmice na Marakani (Rad i OFK gdje je pobjeda nad radom od presušne važnosti kako bi se vratili na pobjednički kolosjek) i dvije na strani (Sloboda i Vojvodina). Naročito bitna utakmica na stran je ona portiv Slobode jer ako njih dobijemo ne moramo da brinemo za put u Novi Sad i sa vjerom u Boga da je konačno i osvojimo!!!!

Reply
kobr90 апр 26, 2014 at 23:34

Slavisa,samo napred….komentare citao nisam,ali ako neko nesto prigovara i pljuje po slavisi i igracima nek se seti da smo pobedili 15 tekmi za redom,da smo pre derbija imali +6 i da imamo pravo na jos jedan poraz…..sve sem 3 pobede u naredna 4 kola ce biti neuspeh….danas sam spokojno gledao tekmu,promasili smo 2 penala nije htelo,nazalost,ali i posle toga smo igrali smireno kao da nista nije bilo,bili su bolji prvih 20 min i to stoji…..jedino moram da prigovorim oko penala ,mora da se zna ko sutira,a ne ko se zaleti i ko pre scepa loptu,to je jedina moja zamerka za danasnji mec….ZVEZDO MORAS DA POBEDIS 3 OD SLEDECE 4 UTAKMICE….hrabo braco!

Reply
Milovan апр 26, 2014 at 23:47

Slazem se sa tobom… Jedino bi po mom ukusu bilo, da je Pecnik ugrao veznog sa krila umesto Gogica sto je igrao zadnjeg veznog, a Petkovic na beka….

Nadam se da ova utakmica nece ostaviti psihickog traga na momke….

Reply
Milovan апр 26, 2014 at 23:49

I jos nesto…. videlo se da smo bolji…. Partizan je igrao nekako na silu….

Reply
redjamo pobede апр 27, 2014 at 00:29

Bolji smo ali to ne garantuje titulu

Reply
mariachi апр 26, 2014 at 23:49

Tako je kolega Zvezdas! Ja sam totalno zadovoljan sa Slavisom jer po zna koji put imamo trenera koji zna kako se osvaja titula! ako cemo da igramo bunker sledeca ti meca i pobbedimo sa 1;0 nemam nista protiv!
Idemo da otmemo jbn-u titulu! JOS TRI POBEDE!!!!!

Reply
Igor апр 26, 2014 at 23:17

Nista nije izgubljeno pamet u glavu. ❗

Reply
tema klasica апр 26, 2014 at 23:17

Imamo tri boda vise,bolji medjusobni skor i cetri kola do kraja iz kojih nam treba 9 bodova ,sutra je novi dan,najvaznije je da VERUJEMO i da budemo pozitivni i USPECEMO!Ajmo svi glave gore kako igraci tako i mi navijaci nesmemo biti destruktivni kriticari,titula je realno jako blizu,posle cemo analizirati ko,sta,kad kako zasto.AJMO.BRE CIGANI,AJMO!!!

Reply
Delije Niksic апр 26, 2014 at 23:15

Tezak poraz promasena dva penala I stiglaa je kazna.stojanovic se mnogo zatvorio,drugim rijecima Kao kukavica je odigrao.mene interesuje kad igramo sa Radom ?

Reply
Wild Wild апр 26, 2014 at 23:17

Šta je ovo, Nikšićani? Šta se šire ovi vaši grobarčići ovuda po Beogradu? Što to malo ne prevaspitate dole?

Reply
mariachi апр 26, 2014 at 23:13

Je*es poraz i penale!!!! JOS CETIRI DO TITULE !! AJMOOO JOS JACE ! RAT NIJE IZGUBLJEN!

Reply
Brano апр 26, 2014 at 23:00

E moj Stojanoviću nismo mi trebali da čuvamo loptu, nego da damo go, tako rade prave ekipe. Sjećate se utakmice mladih reprezentacija Srbije i Belgije u Srbiji kada naši igrače neće da izvedu korner nego zadržavaju loptu u ćišku zadnjih 3 minuta, a onda prime go u 90 minutu, mora kazna da bude za kukavičluk. Tako i vi danas, dva puta imamo priliku za kontru, ali ne vi hoćete da čuvate loptu i to se osveti. Promjena trenera pod hitno.

Reply
Wild Wild апр 26, 2014 at 23:13

E ono stvarno boli – idemo u kontru četiri na četiri, prostora koliko hoćeš, a naši stali da zadržavaju. Eto vam sad pa zadržavajte.

Reply
delija апр 26, 2014 at 22:57

SRAM TE BILO sa tri zadnja vezna i JEDNIM spicem napadas ovako los partizan i jos Petkovic umjesto Lazovica alo liku pa nisi normalan ne pamtim vecu kukavicu od tebe pa nismo ti i Domzale alo mi smo ZVEZDA I BOLI me k…. sto imamo 6 bodova prednosti Derbi je Derbi nema kalkulacije.

Reply
Monako апр 26, 2014 at 22:53

Posto se svi plase da sutiraju penal-mislim na one koji su i do sada sutirali -promeni pa daj Medji,Pecniku ili cak i Bajkovicu-koji ne bi plasirao loptu TO JE SIGURNO-
ZASLUZENO SMO IZGUBILI

Reply
Monako апр 26, 2014 at 22:54

MRDJI-ispravka

Reply
mariachi апр 26, 2014 at 22:58

Sto se penala tice najbolje je da strancu das da sutira tj Dauda.

Reply
Rade Delija апр 26, 2014 at 23:07

Pa šutiranje penala je prosto.Snažno po sredini gola u visini golmanove glave jer golman kreće da pada i nema šanse da brani ali ne ovi naši to neznaju :facepalm:

Reply
Wild Wild апр 26, 2014 at 23:16

Znaju nego se usr.ali u gaće od onih „znalaca“ Drinčića i kompanije… Lagano, po zemlji, polulevo ili desno, pa tako šutnuti penal, to ti je kao da si bacio novčić, pola pola – ako golman pogodi stranu, nema šanse da ne odbrani.

Reply

Leave a Comment