Moja Crvena Zvezda
НајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Мале минутаже за Звездаше

У среду је одиграно ванредно, 26.коло, Прве лиге Србије, а пет фудбалера Црвене звезде заједно су одиграли мање од 90.минута. Доносимо вам кратак преглед учинка.

Телеоптик – Слога ПМ 4:1

Друга узастопна канонада Петровчана на гостовањима. Потоп у „Земунелу“, Никола Ђорђевић је свих 90.минута испратио са клупе за резервне играче.

Пролетер – Смедерево 1:1

На популарној новосадској „Бомбоњери“, Смедеревци су освојили битан бод у борби за опстанак на Сланој Бари. У мечу против противника Црвене звезде у 1/8 финала ЛАВ Купа Србије, Марко Маринковић је у игру ушао у 73.минуту.

БСК Борча – Бежанија 1:0

У малом градском дербију друголигашког каравана, дунавска страна Београда је била успешнија од Савске. БСК је остварио битну победу за опстанак, а Милан Јокић је био стартер и игру је напустио у 64.минуту. Никола Стојковић је преседео на клупи, а Стефан Чикић, поново, није био у протоколу домаћих.

За понедељак заказујемо ново читање.

Повезане вести

3 comments

jagodina navija za zvezdu! мај 2, 2014 at 16:37

Zbog ovakvih stvari moramo imati neku filijalu tipa Jedinstvo (Ub), nemoguce da su oni toliko slabi da nmg da igraju po drugoligaskim klubovima..

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 2, 2014 at 15:45

naravno da nista..kad cujem komentare nisu dobili sansu u zvezdi dodje mi da umrem…kad ono bio sam u pravu..neki su rezerve a neki ni u protokolu kod timova druge lige…eto toliko o tim talentima

Reply
Lazaris мај 2, 2014 at 14:02

Standardno,niko ništa specijalno

Reply

Leave a Comment