Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Стојановић пред Рад: „Немамо права на кикс, идемо на три бода“

Поразом у претходном колу фудбалери Црвене звезде пропустили су идеалну прилику да у финиш сезоне уђу растерећеније и са већом бодовном предношћу.

Међутим, и поред тога, изабраници Славише Стојановића и даље сами кроје своју судбину и четири кола пре краја имају више него повољну ситуацију. Наредни ривал црвено-белих је екипа Рада која се бори за опстанак и која у другој полусезони бележи запажене резултате. Шеф стручног штаба клуба из Љутице Богдана и првотимац Дејан Келхар изнели су своја очекивања пред сусрет са „грађевинарима“ у којем се надају великој подршци са трибина и освајању нова три бода.

Свесни смо да немамо права на кикс и да морамо да забележимо победу уколико желимо да остваримо циљ за који се боримо током читаве сезоне. Имамо велико поштовање према Раду, јер се ради о противнику који је компактан, који добро игра, сакупља бодове и на сјајан начин је вођен са клупе, од стране колеге Мојсиловића. Ми смо са друге стране усредсређени на освајање нова три бода. Сматрам да имамо и квалитет и карактер за тако нешто – рекао је Стојановић.

Са мишљењем шефа слаже се и поуздани дефанзивац, Дејан Келхар.

Очекивања нас играча и навијача су иста пред сутрашњи дуел. Знамо шта треба да урадимо у преостале четири утакмице како бисмо остварили циљ. Рад је тврда екипа и претпостављам да неће играти много офанзивно, уосталом као ниједан други противник који дође на Маракану. Свесни смо пропуста који смо направили у претходном колу и са нестрпљењем ишчекујемо сутрашњу утакмицу како бисмо исправили грешке. Имамо све неопходне квалитете да на крају првенства будемо први и верујем да ће тако и бити – истакао је повремени словеначки репрезентативац.

Тренер Славиша Стојановић сигурно не може за дуел са Радом да рачуна на Абиолу Дауду, а услед јаког ударца неизвестан је наступ Ненада Милијаша.

Током претходне недеље највише пажње посветили смо психичком опоравку. Разговарали смо и свима нам је јасно шта желимо и шта морамо да урадимо у наредним мечевима. Што се кадровске ситуације тиче, Дауда вероватно неће играти до краја шампионата, а сви остали изузев капитена Милијаша су спремни. Он је добио јак ударац, након чега се појавио велики оток. Јуче је бол био мањи, надам се да ће данас бити још мањи… За сада је неизвесно да ли ће бити у тиму против Рада. Без обзира на све, истичем још једном да је улог велики, да наспрам себе имамо тим који има самопоуздања након добрих резултата, и њима и нама су потребни бодови. Надам се да ћемо уз помоћ квалитета који имамо и доброг приступа сусрету ми бити ти који ће се радовати победи – констатовао је Славиша Стојановић.

Повезане вести

9 comments

SAVKE BG мај 3, 2014 at 10:49

Sava Delija,

da SAMO AKO trener odluciii!!!!!!!!!!

Reply
ZVEZDAAA мај 2, 2014 at 21:30

MA SAMO PLASI STO STOPERI RUSE BESPOTREBNO I SAMO GURAJU LOPTE U AUT .
Tako se neigraaaaaaaaa!

Reply
Sladajac мај 2, 2014 at 19:23

Коментар:Jos samo tri pobede a onda slede tri godine!!!…

Reply
otpisani101 мај 2, 2014 at 19:02

ako ce mo posteno stojanovic je imao porazenog partizana u krusevcu,najbolji igrac partizana ne igra,sasa ilic ,zvezdu jacu od ovakvog partizana i sve mu se namestilo da bude pobednik i legenda zvezde…nije smeo i nije umeo i bog ga je kaznio zasluzeno…ono sto najvise brine nas navijace je sto igramo u 4 utakmice,i cak 3 sa ekipama na dnu tabele,smesne lige srbije,i niko ne sme od nas da se kladi da ce mo pobediti,a prvi smo na tabeli…toliko je trener konstantno ponavljao da fudbaleri imaju veliki pritisak od titule,kao da nikada nismo bili prvaci, i fudbaleri kao da su rodjeni pod pritiskom…gledamo liverpul.u 10 puta jacoj ligi od nase,imaju mladu ekipu i 20 godina nisu bili prvaci a dobili sve teske i bitne utakmice…mislim da je sva filozofija do kukavickog trenera crvene zvezde…jer nikom nije jasno da u zvezdi igraju skoro sve reprezentativci,sto bivsi,sto sadasnji…zvezdini fudbaleri skoro svi imaju ili su blizu 30 godina,i svi su imali u nogama utakmice i utakmice i utakmice…i pitam se sa koliko godina fudbaleri u srbiji igraju bez pritisak za uspehe…najsmesnija izjava slavise stojanovica je da penale izvodi igrac koji se najbolje oseca,jer to nikada nisam cuo…i ako su ninkovic i mijailovic onako mlako sutirali penale,a najbolje se osecaju,kako bi tek sutirali oni sto nisu hteli i nisu smeli…doslo je vreme da strepimo i protiv rada,jer verovatno kukavicki trener ce igrati oprezno,i plasicemo se za rezultat do poslednjeg minuta…da smo hrabriji,da igramo bez kalkulacija,jer smo najjaci u ligi,mi bi vec slavili titulu…ovako samo sve 4 pobede i titula su uspeh ove godine…zvezda sampion…

Reply
Dejo мај 2, 2014 at 16:44

Hocemo pobedu Crveno beli dokazite da je onaj derbi bio samo vas los dan ,dokazite da zasluzujete da nosite grb i dres nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Lazaris мај 2, 2014 at 16:09

Mi se smejali Slavisi što mu desni bek igra krilo a isto to i Murinjo uradio protiv Atletika.Murinjo nemoj da kopiras našeg trenera.

Reply
otpisani101 мај 2, 2014 at 19:34

jes vala…i murinjo prosao bas kao i nas slavisa stojanovic…

Reply
Sava Delija мај 2, 2014 at 15:37

Ima jedan pouzdan stoper slovenac 47 godina .Odmarao 10godina Da se dovede ako treba moze da igra i spica.

Reply
Sava мај 2, 2014 at 22:37

Neko ce jos da pomisli da sam ja napisao ovu glupost 🙁

Reply

Leave a Comment