Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

Милијаш: „Држимо судбину у нашим рукама“

Nenad Milijaš

Голом у 33. минуту из једанаестерца Ненад Милијаш трасирао је пут ка успеху свом тиму. За разлику од неких ранијих ситуација код пенала, капитен је био више него сигуран.

Како сам истиче, није размишљао о претходним промашајима, већ само о томе како да затресе мрежу ривала.

– Увек имамо циљ када играмо на нашем стадиону да што пре отворимо ривала и стигнемо до предности како би лакше одиграли остатак утакмице. Пре поготка имали смо доста прилика, нисмо их искористили, међутим, веровали смо у себе и то нам се исплатило. После великог емотивног и физичког пражњења у дербију, успели смо да се подигнемо и упишемо нова три бода која нас остављају на првом месту – рекао је Милијаш.

Следеће недеље црвено-бели могу за још један џиновски корак могу да се приближе трофеју уколико савладају Слободу.

– Увек и на сваком мечу идемо на победу, тако ће бити и у Ужицу. Држимо судбину у нашим рукама, али не смемо пре времена да славимо. Док теоретски не обезбедимо титулу, бићемо максимално концентрисани и мотивисани за сваку утакмицу. Имамо три бода предности и очекујем да предност сачувамо до краја првенства – рекао је Милијаш и описао детаљ код пенала.

– Нисам размишљао превише и осећао притисак, већ само о томе како да постигнем гол. Успео сам у томе, задовољан сам, али опет наглашавам да је у овом моменту најмање битно ко је стрелац – истакао је Звездин капитен који је и поред повредe стегао зубе и предводио своје саиграче у дуелу са Радом.

Повезане вести

5 comments

Zvezdaa ooo ♥ мај 4, 2014 at 22:10

gledam analizu kola na areni i ne mogu da verujem da je sudija karadžić koji analizira sporne trenutke bio najbolji sudija .on je ili lud ili glup.njegovi komentari su toliko pogrešni da ga je muka slušati pogotovo uvek sporni su penali za zvezdu šteta samo što se njegovo ne važi zvezdo zgazi ih sve

Reply
Mirko CZ мај 4, 2014 at 17:39

Konacno da neko izvede penal muski….jak sut i poluvisoko….a ne oni pileci sutevi po zemlji gde lopta jedva dodje do gol linije.

Reply
Dejo мај 4, 2014 at 14:42

Idemo jedan po jedan korak samo vi Milijasu odigrajte jos jace do kraja da se vrati titula tamo gdje joj je mjesto ,ne volim da vas vidim kako sutirate penale zato dajte im gol rani u Uzicu i sve ce bit lakse igrajte agresivno od samog starta na njihovoj polovini a mogao bi ti Milijasu da trazis trenera Stojanovica da Crvena Zvezda igra sa tri spica ili ako nece u Uzicu neka igra jednu na Marakani utakmicu pa da vidi kako se ponasaju igraci sa tri napadaca u postavi a mogao bi to trener nase Crvene Zvezde jednom sprovest u djelo ❗ ❗ 😀

Reply
Teks Viler мај 4, 2014 at 14:34

Veliki igrac i covek!

Reply
Srba мај 4, 2014 at 11:34

Pre bih rekao da je nasa sudbina u Mrdjinim i tvojim nogama. Hvala vam sto nas vodite do titule, kojoj smo na korak blizu.

Reply

Leave a Comment