Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Најава: Наставак серије крај Западне Мораве

Прву половину Кошаркашке Суперлиге Србије кошаркаши Црвене звезде су једини завршили са максималним учинком, 7-0, и суверено држе челну позицију на табели. Време је да такмичење уђе у други круг, а први противник је Борац Моцарт спорт из Чачка.

Чачани тренутно заузимају последњу позицију на табели са учинком 1-6. Једину победу су забележили у претпрошлом колу када су  на свом паркету савладали екипу Металца резултатом 79:61.

Град са светлом кошаркашком традицијом одакле су потекли једни од највећих кошаркаша у историји Србије, познати пре свега по  убитачном шуту, има спортску дворану у складу са својим реномеом која се налази крај Западне Мораве и прима до 4000 гледалаца. Увек је добро попуњена, а сигурно ни сутра неће бити изузетак, уз велики број и гостујућих навијача.

Борац је екипа која има јак домаћи терен, али је ове сезоне показала да може добро да одигра и у гостима. Мотор екипе је Немања Протић, који је један период ове сезоне провео у Будућности, а поред њега ту су и бивши играч Партизана и класичан шутер Никола Пешаковић, као и одлични центар Ацо Мандић. Тим је додатно појачан пред Суперлигу доласком Драшка Албијанића из Зрињског који игра на позицији центра, а тиму се прикључио и Александар Мареља, крилни центар који је стигао из Струмице.

Што се црвено-белих тиче, они су оставили иза себе пораз на Ф4 АБА лиге и делује да су у потпуности фокусирани на домаћу лигу и борбу за једини преостали трофеј. Екипа иде комплетна у Чачак, а позив да употпуне одличну атмосферу која увек влада у хали крај Мораве, навијачима Звезде је упутио и Јака Блажич.

Борац Моцарт спорт – Црвена звезда Телеком, субота, 20:00, дворана у Чачку

Још једна победа…

Повезане вести

Leave a Comment