Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометаши дочекују Железничар u 7. колу плеј-офа

Рукометаши Црвене звезде у оквиру 7.кола плеј-офа Суперлиге дочекују нишки Железничар у „Шумицама“. После пораза од крагујевачког Радничког, пулени Ненада Перуничића желе повратак у игру, иако је место које води у СЕХА лигу практично изгубљено.

Црвено-бели су против Радничког били безидејни и нису личили на екипу која је победила Војводину и добрим партијама дошла у прилику да се бори за врх табеле. Са скором 2-4 у плеј-офу Црвена звезда се опростила од борбе за титулу ове сезоне, иако је имала квалитет за то.

Железничар је у првом дуелу у Нишу савладао Црвену звезду, а после тесног пораза од Металопластике у прошлом колу има и идентичан скор као црвено-бели. Обе екипе су се пласирале на завршницу Купа Србије.

У првом мечу 7. кола плеј-офа, Војводина је у Новом Саду, у дербију кола, савладала Металопластику, а осим дуела у „Шумицама“, захуктали Раднички дочекује последњепласирани Партизан.

После сјајне суботе, титуле ватерполиста, победе фудбалера у Ужицу и корак од титуле, победе кошаркаша… дођите у „Шумице“ да помогнемо нашим рукометашима да дођу до победе и да пред четвртак и ОФК Београд на „Маракани“, употпунимо викенд.

7. коло плеј-офа СРЛС

Црвена звезда – Железничар

„Шумице“, 18:30

 

Повезане вести

Leave a Comment