Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Без Ковачевића и Гогића против ОФК Београда

У четвртак 15. маја, капије Маракане ће последњи пут ове сезоне бити отворене за навијаче. Црвена звезда ће у оквиру 29. кола угостити ОФК Београд, у утакмици која јој може донети наслов шампиона Србије.

Из Црвене звезде је отишао у Спартак, да би се после добрих партија које је пружио у дресу Суботичана, вратио у свој матични клуб. Александар Ковачевић је, након дуге и тешке сезоне током које је било много успона и падова, дошао у ситуацију да са својом Црвеном звездом, у утакмици против ОФК Београда одлучује о титули првака, титули коју наш клуб чека скоро седам година. Нажалост, Ковачевић је у утакмици против Слободе у Ужицу зарадио јавну опомену, због које ће морати да пропусти утакмицу против „романтичара“. Овај жути картон је, по речима Ковачевића, један од најтеже поднетих у његовој каријери.

– Ноћ после утакмице у Ужицу ока нисам могао да склопим. Кад сам видео да судија вади жути картон, желео сам да зубима пробушим лопту. Где баш мени да се деси да не могу да играм у утакмици у којој имамо прилику да с Делијама прославимо титулу? – видно разочаран био је Ковачевић.

Популарни „Тенк“ је, ипак, свестан да је резултат Црвене звезде најважнији.

– То што не играм, свакако неће умањити моју срећу кад узмемо пехар. На Северу сам одрастао и увек кад не играм пожелим да се вратим тамо. С Гогићем ћу бити одмах испод Делија, певаћемо с њима да и на тај начин дамо допринос у остварењу циља који чека милионска армија наших навијача. Верујем да ће нам саиграчи обезбедити велико славље – изразио је наду Ковачевић.

Фудбалер који је такође прошао Звездину омладинску школу, Горан Гогић, имаће прилику да са клубом у којем је поникао, испуни дечачки сан и освоји титулу шампиона. Од тога га дели још само једна утакмица, у четвртак 15. маја против ОФК Београда.

Лоше вести за Звездиног фудбалера су те да, попут Ковачевића, неће моћи да помогне својим друговима на терену.

– Тешко ми је да и опишем колико ми је криво што нећу бити учесник утакмице у четвртак. Толико дуго маштам о дану који ће Звезди у случају да победи донети титулу, а онда се испостави да ћу морати да утакмицу посматрам са стране. Овај пут се враћам да будем оно што сам био претходних 27 година живота и што ћу бити заувек – ватрени навијач Црвене звезде. Бићу испод Севера и тамо ћемо „играти“ ову утакмицу. Бодрићемо другове из свег гласа – рекао је Гогић.

Повезане вести

8 comments

milan мај 15, 2014 at 14:48

Ja tog malog Kovacevica poznajem odlicno. Decko je veliki radnik i borac, sto se vidi i na terenu, a znam da ima i odlican udarac. Problem je sto igra dosta povuceno, ali to je zamisao trenera i on svoje obaveze ispunjava odlicno. Da igra ofanzivnije sigurno bi postigao i koji pogodak, ali ne verujem da bi Milijas i Ninkovic mogli da zatvore protivnicke igrace kao sto on to cini.

Reply
Republika Srpska мај 15, 2014 at 00:26

dusan, dusane pamtim ja i bolje vrijeme kako ti kazes nebi mogli uci na marakanu al zato pamtim i bolje navijace od tebe. vidis tog kovacevica da nema i sa milijasem ninkovicem u vezi nama bi promaja duvala kroz sredinu terena ko kosava beogradom. svi ste se kleli u ninkovica svaka cast njemu sto je dosao u zvezdu al sta je to on pokazao? nista jedno veliko nista sa pedigreom kakav ima to je veliko nista. taj kovacevic pokrpi rupa iza njih dvojice sto nebi uspjela zakrpiti ni singerica. to sto ti za igraca smatras samo one koji imju fintu tvoj problem. al neko treba i da trci da radi prljav posao da kvari igru sprecava kontre a na drugima je da daju golove i stvvaraju sanse. tj kovacevic pretrci vise kilometara nego kompletna odbrana i ova dvojica pomenutih gore. znaci za tebe nije ni gatuzo igrac ni de jong. nisu svi ni juga robi dejo piksi. neko tehnicke nedostatke nadoknadjuje trcanjem borbenoscu destrukcijom igre. nije sve u finti. kad shvatis te stavri shvatices da fudbal nije samo finta

Reply
БруталноРеалан мај 14, 2014 at 20:01

Капирам да се Нејц жешће сморио.

Reply
dusan мај 14, 2014 at 18:01

dobro je da ne igra kovacevic jer nema pojma.

Reply
Republika Srpska мај 14, 2014 at 18:42

hajde dusane igracino ti mu pokazi kako se igra prosvijetli nas da dobijemo novog idola. dodji prijavi se pocinju kampovi pokazi nam sta znas pokazi prvo sebi pa kovacevicu pa onda nama sigurno ce ti on prvi pruziti ruku cestitati i reci bolji si i sjesce na klupu to mu sigurno nece bit problem.

Reply
dusan мај 14, 2014 at 19:37

ako je tebi kovacevic idol ti nemas potrebe za novim idolima. nekada davno, u stara prastara vremena, kovacevic, krneta, bajkovic i slicni ne bi na stadion mogli da udju ni sa kupljenom kartom. ja na taj stadion idem dosta dugo, verovatno mnogo duze nego sto ti imas godina. ja sam navijac, nisam fudbaler. ne zaradjujem od zvezde. komentarisem zato sto mi je stalo. to sto kovacevic nema veze sa fudbalom ne znaci da mi je drago, nego da zelim da se vrate dani… kojih se ja secam, a ti to samo pevas. stavi prstic na glavu i malo razmisljaj pre nego sto pises.

Reply
Denis мај 14, 2014 at 22:50

Ako Kovacevic i Bajkovic koji je delija do srzi ne bi mogli uci na stadion kako si ti onda ulazio? Tebi verovatno nije bio dozvoljen prilaz ni u Ljutice Bogdana…

Reply
marv мај 14, 2014 at 14:55

A jel neko zna sta je sa daudom, zasto nije uz ekipu, kao obe noge da je polomio? Od kad se povredio ja ga nisam video

Reply

Leave a Comment