Moja Crvena Zvezda
Архива

Strahinja Milošević ipak u Zvezdi

Strahinja Milošević

Krilo Partizana Strahinja Milošević (25, 203cm, 104kg) ipak će potpisati ugovor sa našim košarkaškim klubom. Milošević je pre nešto više od mesec dana demantovao ove najave, i potražio sreću u inostranstvu. Međutim, kako do dogovora  nije došlo ni sa jednim stranim klubom, Strahinja je odlučio da se priključi ekipi Mihajla Uvalina.

Milošević je poslednje tri sezone nosio dres „večitog rivala“, gde je došao iz redova novosadske Vojvodine, za koju je nastupao pet sezona.

Ovaj krilni igrač če, kao i u slučaju mnogih drugih igrača, potpisati ugovor sa Mega Akva Montom, a onda biti pozajmljen Zvezdi, kako bi se zaobišla zabrana dovođenja košarkaša izrečena zbog dugovanja tuzlanskoj Slobodi.

Pro­šle se­zo­ne Strahinja je zа Pаr­ti­zаn u Jadranskoj li­gi pro­seč­no po­sti­zаo 3,2 po­e­nа uz 2,2 sko­kа. U Evro­li­gi je imаo uči­nаk od 1,7 po­e­nа i 1,2 sko­kа, dok je u Su­per li­gi Sr­bi­je prosečno ubа­ci­vаo 2,1 po­en uz 1,6 sko­ko­vа. Milošević nije igrao peviše kod Vujoševića, a kada je i igrao, imao je prvenstveno defanzivne zadatke. Dok je igrao za Vojvodinu važio je za odličnog šutera.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.