Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојка

Звезда поново одустала од Лиге шампиона

Одбојкаши Црвене звезде су и ове сезоне освојили све што се освојити може, али као и претходне, то неће бити довољно да би се такмичили у најелитнијем европском такмичењу.

Услед финансијских проблема клуб није у ситуацији да уплати котизацију за такмичење у Лиги шампиона (25 000 е), па ће наредне сезоне наступати у Челенџ купу. Из истих разлога црвено – бели нису били у могућности да задрже најбоље играче, те ће, ионако млада екипа, бити додатно подмлађена.

Тако смо урадили и прошле године и испоставило се да је тај потез био оправдан. Са једне стране смо уштедели новац, а са друге имали пуно задовољство играња у Челенџ купу, где смо стигли чак до четвртфинала. Чак су на крају и играчи и чланови стручног штаба, поздравили овакву одлуку! –  рекла  је Ана Аврамовић за Спортски журнал.

Повезане вести

3 comments

Iznogud мај 16, 2014 at 17:45

Mnogi ocigledno ne kontaju. Prvo mi nemamo 25 000e, koje su nam potrebne da bi igrali LS, dalje nemamo ekipu da igramo Ligu sampiona, jos su nam otisla 3 igraca iz prve postave, bolje da igramo nesto slabije takmicenje gde cemo moci koliko toliko unaprediti svoju igru a ne da budemo tamo kanta. Uz to ovde mozemo da pobedjujemo pa i ako nas sreca posluzi mozda i do 1/4 finala da dodjemo, zaradimo bar bilo sta. Ljudi u odbojci nema para, klub je na niskim granama, a tribine zjape prazne. Cemu se cudite…

Reply
Nebojša мај 16, 2014 at 17:41

cemu smisao titule ako ne igraju LS pa ne puknu sve po 3-0 ovo nema poentu :facepalm:

Reply
nistero мај 16, 2014 at 13:07

:facepalm:

Reply

Leave a Comment