Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Заједница клубова ЈСЛ – Нема фудбала у Србији

На сајту Заједнице клубова Јелен Супер лиге, објављено је да су све фудбалске утакмице одложене до даљњег, односно док трају временске непогоде у Србији.

Вест преносимо у целости:

Заједница клубова Јелен Супер лиге Србије и директор лиге Владимир Булатовић донели су одлуку о отказивању одигравања мечева 29. и 30.кола заказаних за суботу 17. мај и среду 21. мај 2014.године. Утакмице ће бити заказане и одигране након завршетка ванредне ситуације на територији Републике Србије.

Поводом насталих околности изазваних великим поплавама и проглашене ванредне ситуације отказују се све утакмице 29. и 30. кола Јелен Супер лиге Србије које су заказане за суботу 17.05. и среду 21.05.2014. године.

Истовремено, обавештавам Вас да нисам у могућности да данас одредим нове термине одигравања утакмица последња два кола такмичења због трајања ванредне ситуације.

Одлука о одређивању нових термина биће донета по укидању ванредне ситуације.

Заједница фудбалских клубова Супер лиге Србије саосећа са свим грађанима Републике Србије и ставља се на располагање свим државним органима за било какву врсту помоћи угроженим грађанима.

С поштовањем,

Директор лиге

Владимир Булатовић с.р.

Повезане вести

4 comments

100% мај 17, 2014 at 23:38

Citam sada da ce utakmica protiv OFK-a poceti bez navijanja prvih 29 minuta, zbog Dunjica. Stoji da je zalosno kada neko tako mlad izgubi zivot, ali titula se caka 6 godina a Dunjic je bio jedan obicni kriminalac koji ima blizu 50 dela, tako da se ovakav epilog kada je on u pitanju i ocekivao. On pre svega nije bio covek i ako je bio Delija. Jedan diler koji je upropastio mnoge zivote. Nikada do ove godine nisam se stidio sto sam Zvezdas, a sada zbog delija 3 put ove sezone: Zbog lupanja sajbi, zbog zvizdanja i prozivanja kapitena i sada zbog ovoga. Sada ce usijane glave da me pljuju ali to me ne dotice. Delije su postale dno, ni priblizno veliki navijaci kao nekada kada je bilo cast i privilegija biti Delija

Reply
Luka мај 18, 2014 at 03:36

Ma ko će normalan da te pljuje zbog toga što si rekao? Pa ima li veće bruke nego da takvom odajemo poštu ćutanjem na Mari? Sever je ovim dotakao dno i to je tužna istina.

Reply
100% мај 18, 2014 at 23:04

Iskreno ocekivao sam da ce klinci da me pljuju jer im ne postujem idola. Meni je zao zbog mladog zivota, ali kakvim je zivotom ziveo ovo je sasvim logican sled dogadjaja. Kao sto kazes Sever je ovim dodirnuo dno.

Reply
БеОГрад слави титулу ЦЗБГ мај 16, 2014 at 20:49

BOG huligan SLAVI TITULU
http://i.imgur.com/sUwx8C6.jpg

Reply

Leave a Comment