Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОбавештења

Aпел Звездаша за помоћ! Хитно, сви заједно!

Поштовани Зведаши,

Услед великих елементарних непогода које су захватиле целу Србију, а многе наше суграђане и сународнике оставиле без крова над главом и најосновнијих услова за живот, услед чега су остали и животно угрожени, организоване су акције помоћи широм земље.

Портал „Моја Црвена звезда“ се прикључује ФК, КК и РК Црвена звезда и нашим истакнутим појединцима, и покушаће да помогне у прикупљању помоћи за најугроженије. У дворанама у Железнику и Баскет Ситију, организује се смештај за најугроженије. Молимо Вас, уколико сте у могућности да помогнете у виду душека, ћебади, хране, пића, одеће, обуће, за наше сународнике и суграђане, да нас контактирате на мејл info@mojacrvenazvezda.net или путем поруке на нашој Фејсбук и Твитер страници. Молимо Вас да се најскоријем року, уколико сте у могућности, јавите, поводом било какве  помоћи најугроженијима.

Град Београд је отворио рачуне на које можете и новчано да помогнете:

Број текућег рачуна за уплату у корист Града гласи: 840-744141843-14

у позиву на број упишите: модел 97, а у наставку 39-501-04.

Такође, Влада Републике Србије отворила је динарски и девизни рачун на који заинтересовани могу да уплаћују помоћ намењену пострадалима у поплавама. 

Помоћ угроженима може да се уплати на динарски рачун 840-3546721-89, сврха уплате: отклањање последица ванредних околности – поплаве. 

Помоћ може да се уплати и на наменски девизни рачун за уплату средстава за отклањање последица од поплава 01-504619-100193230-000000-0000.

Заједно можемо да пребродимо проблеме! Заједно можемо да победимо!

Хвала!

Повезане вести

Leave a Comment