Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категорије

Остојић потписао професионални уговор

Још један члан веома талентоване генерације Звездиних јунира који су у Милану освојили прво место на Евролигином Фајнал-ејту потписао је први професионални уговор са црвено-белима. После центра Марка Радовановића потпис на четворогодишњи уговор са Црвеном звездом Телеком ставио је и Данило Остојић. Рођен је 11. маја 1996. године, и са висином од 203 цм игра на позицији крила.

На квалификационом и завршном турниру Евролиге за јуниоре имао је просек од 5 поена и 3,3 скока, док је у Јединственој јуниорској лиги Србије имао учинак од 6,3 поена и 3,5 скокова по мечу.

Повезане вести

2 comments

pera мај 26, 2014 at 15:42

Ma ajde sačekajte još malo po završetku sezone imaće klinci šansu da se nametnu stvara se polako ali sigurno mnogo jak mladi tim ima mesta za sve neki će iz FMP u Zvezdu a neki mladi igrači na dokazivanje u FMP. Ljudi pa to je sistem kako se dolazi do vrhunskih mladih igrača. Ima tu još klinaca koji će konkurencijom istrčati u prvi plan. Najbitnija je stabilnost i organizacija u klubu. Ništa ne sme biti stihijski i slučajno ali je evidentno mladim igračima treba dati poverenje i minute.

Reply
Zvezdas S мај 23, 2014 at 18:32

Lepa vest, kao ljubitelj kosarke,pristalica sam da se mladim igracima pruzi sansa.Mislim da Zvezda ,ako sacuva ove igrace nosioce iz juniorskog i kadetskog pogona,zajedno sa igracima iz FMP-a za par godina moze imati zaista jedan izuzetno perspektivan tim.

Reply

Leave a Comment