Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошаркаНајновије

Кошаркаши у уторак дочекују Мега Визуру у Железнику (19 сати)

Утакмицама 10. кола наставља се такмичење у Суперлиги Србије које је због ванредног стања, уведеног услед катастрофалних поплава, било прекинуто. Кошаркаши Црвене звезде Телеком у уторак 27. маја од 19 сати дочекују Мега Визуру, а због заузетости Пионира, у коме су смештени евакуисани грађани из Обреновца, утакмица се игра у дворани ФМП у Железнику.

Улазнице за овај меч могу се купити од понедељка од 14 сати на продајним местима Евентима. Такође, на дан меча карте ће се продавати и на благајни дворане у Железнику од 16 сати па све до почетка утакмице. Цена улазнице је 250 динара.

Власници сезонских карата за плаву ложу, белу ложу и ложу улазиће на службени улаз, а сви они који поседују годишње карте за партер Б, партер 4, као и за трибине А, Б, Ц и Д улазиће на улаз Б.

Они који буду купили дневне улазнице за овај меч улазиће на улаз А. Капије дворане ФМП у Железнику биће отворене од 17 сати и 30 минута.

Меч је на програму у 19 сати, а играчи обе екипе на терен ће изаћи у мајицима са бројем 1003 чиме ће још једном заједнички послати апел и позвати људе добре воље да слањем СМС поруке на овај број помогну угроженима од катастрофалних поплава. Такође, КК Црвена звезда Телеком ће у сарадњи са УНИЦЕФ-ом организовати и прикупљање добровољних прилога, а специјализоване провидне кутије биће постављене на свим улазима у дворану. Сав прикупљени новац биће намењен санирању последица велике природне катастрофе која је задесила Србију.

Изабраници тренера Дејана Радоњића тренутно су првопласирани тим домаћег шампионата. Из девет утакмица уписали су исто толико победа, а у том ритму желе и да наставе:

Иза нас је дуга пауза због свих дешавања узрокованих поплавама и зато је неопходно да одмах ухватимо такмичарски ритам. Биће веома тешко, јер Мега Визура има врло талентован и квалитетан тим који ове сезоне игра јако добро – почиње причу Бранко Лазић и додаје:

У односу на прошли меч који смо играли у Хали спортова Мега ће бити јача за Васу Мицића. Он је веома битан играч у њиховој поставци игре и зато сам сигуран да нас очекује знатно тежи посао него што је то био случај у првом мечу у Суперлиги. Мега Визура је имала проблема са повређеним играчима, али сви они су се сада опоравили и зато очекујем добру и неизвесну утакмицу.

Финиш сезоне биће изузетно напоран, с обзиром да ће се мечеви играти на свака два дана:

Чињеница је да ће бити тешко, али околности су биле такве и томе морамо да се прилагодимо. Мислим да смо физички одлично припремљени и да ћемо остварити зацртани циљ и задржати прво место пред старт плеј-офа. Сигуран сам и да се публика зажелела кошарке и да ћемо у финишу сезоне имати значајну подршку наших навијача – констатује Лазић и потом пажњу усмерава на ривала:

Од њихових најискуснијих играча Варде и Величковића нам прети највећа опасност. Ту је и плејада талентованих момака који желе да се наметну и у сваки меч улазе са много мотива. На њихову брзу игру мораћемо да одговоримо чврстом одбраном, потрудићемо се да спречимо њихов офанзивни скок и добром транзицијом дођемо у прилику за лаке поене – поручио је Лазић.

Повезане вести

5 comments

otpisani101 мај 27, 2014 at 23:07

ajd i ja da obavestim ljude sa sajta…zvezda je izgubila od mega vizure …naravno cinjenice su da vesti ovde kasne i kasne,i da ovaj sajt vise ne lici na nista…ili pocnite prvi da objavljujete sve o zvezdi ili ugasite sajt…ovo je stvarno postalo ,jadno i bedno…nadam se da ce te u naredna tri dana da objavite danasnji rezultat i izjave aktera zvezdine sramote u kosarci…postali smo veciti favoriti za titulu i veciti gubitnici …

Reply
nebo sever мај 27, 2014 at 22:38

Ovaj vas sajt vise ne lici na nista u svakom pogledu,treba vam 3 sata da objavite danasnju bruku i poraz od grobarske filijale,kada vidim onog velickovica muka me spopadne , vidi mu se u ocima koliko je mrznjë prema Zvezdi,i jos jednom da vam kazem od kad ste prezejdajnirali ovaj sajt sve manje ljudi dolazi ,ni preglednosti,ni svezih vesti ni bzina, jedna velika nula za administatora…

Reply
dusan мај 27, 2014 at 21:51

radonjicu, n*si se iz zvezde! ne mogu da verujem da se ovakav tim daje ovakvom m*ronu dauci da bude trener

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мај 27, 2014 at 21:15

SA OVAKVIM TRENEROM I IGRAČIMA KOJI ODIGRAJU JEDNU UTAKMICU DOBRO A ONDA IH DVA MESECA NEMA NIGDE TEŠKO ĆEMO STIĆI DO TOLIKO ŽELJENE TITULE .

Reply
Zvezdas S мај 27, 2014 at 21:10

Vi sto vodite ovaj sajt,posecate me na Radonjica,treba vam tri dana da objavite sramotu zvana KK Zvezda.Ova je utakmica pokazala da se prosla sezona definitivno ponavlja ,a da Radonjic nije dorastao za trenera Zvezde.

Reply

Leave a Comment