Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Станковић: Браво Лука!

Само неколико минута након што је и дефинитивно потврђено да је Лука Јoвић голом у Новом Саду постао најмлађи стрелац у историји Црвене звезде, огласио се путем званичног клупског сајта и човек кога је Јовић наследио у овој ласкавој титули – Дејан Станковић.

Легенда нашег клуба, репрезентативац са највише наступа и људина, рекао је следеће:

– Браво за Луку Јовића! Браво за Звезду и тренера Стојановића што му је дао минуте. Тако се стварају шампиони, када младом играчу даш шансу, а он ти врати на најлепши начин. Честитам му из свег срца и нека само настави у овом ритму. Мојој Звезди желим да ме што више клинаца потисне са ове листе, и да за годину дана будем десети на њој, јер будућност је у нашој деци – рекао је Станковић.

Повезане вести

6 comments

Igor мај 29, 2014 at 18:55

Obavezno ga prebaciti u 1 tim. Takav talenat nesme da propadne. Kakav bre Onjilo i Rakic.

Reply
mariachi мај 29, 2014 at 12:45

Polako sa Lukom. Mi samo moramo da ga zastitimo od lesinara tj menadzera ! Igrace i nadavace se golova samo da ga ne uture u investicioni fond njegovog menadzera!

Reply
dejo мај 29, 2014 at 11:42

Upravo Crvene Zvezde i treneru Stojanovicu hocemo da igra sto vise igraca iz Zvezdine skole a na golu treba da bude Rajkovic konacno posle odlaska Bajka ,zna najbolje moj imenjak kako je je Crvena Zvezda igrala kad su njena djeca bila vecinom u prvom timu zato pamet u glavu Stojanovicu i ako treba trazi da se neki straiji igraci Crvene Zvezde stave na transver listu ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
БруталноРеалан мај 28, 2014 at 22:33

Чудо. Обе ноге јаке, добра брзина плус супер физикалије за своје године. Једноставно мора да игра већ од лета, ништа каш’чица одма’ прва. Вукан, Рајко такође. А ове “убице“ типа Оњило,Тијаго и слични што таворе годинама по Ивањицама ни под разно.

Reply
Sladajac мај 28, 2014 at 22:31

Коментар: Sta smo mi to Bogu zgresili da imamo neznalicu za trenera?, video covek Pekarica, Puskarica, Alivojvodica, prvi je bio kod nas i nista nije pokazao, doduse zbog povrede a nije video Babica, Radoju, Poletanovica, Savic -Milinkovica mladice koji su buducnost Evropskog fudbala i koji pojedinacno vrede preko 1.000000€!!!…

Reply
Apac мај 28, 2014 at 21:30

JOVIC SLEDECE SEZONE U STARTNOJ! TO BI BIO PUN POGODAK,IMAM OSECAJ DA CE ON RUKOVODITI ODBRANOM TITULE! :))

Reply

Leave a Comment