Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Рајковић: Мораћу још много да радим

Своју прву званичну утакмицу у црвено-белом дресу, голман Предраг Рајковић памтиће по добрим интервенцијама, иако је чак три пута морао да вади лопту из мреже.

То није много покварило утисак о Рајковићевом наступу. Млади голман је показао да може бити перспектива клуба, и прави наследник Бобана Бајковића.

– Много ми значи што сам дебитовао за клуб за који навијам од рођења. Напорно сам радио и давао максимум на сваком тренингум и верујем да сам оправдао поверење свих из стручног штаба. Ово ми је подстрек да се још више трудим и да у наредној сезони заслужим још веће поверење тренера – прве су импресије Рајковића, који је прокоментарисао нешто конкретније и ситуације на терену:

– Примио сам три гола, али сматрам да сам имао неколико запажених интервенција и да сам евентуално могао само код првог поготка боље да реагујем. Свестан сам да ћу морати много да тренирам како бих наставио да пружам добре партије – поновио је Рајковић.

Повезане вести

4 comments

dejo мај 29, 2014 at 11:55

Ti trebas da budes pravi Zvezdin golman Rajkovicu a ispred tebe mora da bude sigurna odbrana isto a ja licno imam povjerenja i tebe sada je na tebi da to pokazes i dokazes se ,zato samo budi vrijedan i radan na treninzima i dodji ranije ako treba Rajkovicu dogovori se tako sa trenerom golmana Crvene Zvezde Rajkovicu 😀

Reply
zvezdas мај 28, 2014 at 21:49

vidi se da mali zna da brani samo mu fale minuti sto se i videlo na pocetku kad je ispustio one dve lopte ali kako je utakmica odmicala bio je sve sigurniji i iskreno nije kriv ni za jedan gol…samo ga staviti na gol i istrpeti ga malo i vratice nam mnogo vise nego sto ocekujemo

Reply
MANIACC мај 28, 2014 at 21:28

Odlično je to braco.. Svakom golmanu trebaju minuti, rutina.. Kasiljas nije bio standardan cele sezone pa je izgubio osećaj i primio glup gol u finalu Lige Šampiona, a ne Rajko tek počeo da brani. Vidi se da je školovan, tehnički potkovan (neće da ispucava loptu kad ne mora).. Ima i refleks.. Ja prezadovoljan. Od sledeće sezone izmedju stativa, sve utakmice!

Joviću bravo! Fergi je rekao: „Ako ste dovoljno kvalitetni, onda ste dovoljno iskusni“. Dečko pokazao više za 15 minuta nego Onjilo za celu sezonu. Od sledeće sezone bar da ulazi po 20 minuta (zavisno od protivnika). Na Marakani može i starter.

Vukan dobar. Važi isto kao i za Rajka. Malo minuta, izgubio je rutinu, samopouzdanje.. Ali pas kod drugog gola sve pokazuje. Tehnički potkovan!

Reply
Бранимир мај 29, 2014 at 22:18

Мени је Вукан сасвим обичан играч и не вјерујем да код њега може бити неке посебне приче. Зашто је изгубио самопоуздање? Буде стартер и нема мотива за игру. Потроши силне минуте а не примијети се да игра. Један пас – асистенција није довољно. Анемичан, малодушан, скроман, просјечан, неубједљив, …

Reply

Leave a Comment