Moja Crvena Zvezda
Архива

Robi: „Trener sam Zvezde, i to ostajem“

Robert Prosinečki

Trener našeg kluba Robert Prosinečki je na pitanje novainara „Večernjeg“ da li želi da postane selektor hrvatske reprezentacije rekao da nema tako nešto u planu i da je fokusiran na rad u Zvezdi.

Trener sam Crvene zvezde, imam jako puno posla i samo o tome razmišljam, a hipotetski je teško razgovarati „, rekao je Robi.

On se osvrnuo i na grupu A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, u kojoj se, pored naše reprezentacije nalazi i Hrvatska.

Srbi se bolje nose s pritiskom. Po meni je Srbija bolja u obrani, Vidić i Ivanović igraju stalno u najvećim klubovima, a naši obrambeni igrači manje igraju. U vezi i napadu mi smo u prednosti. Treba videti hoće li Dejan Stanković nastaviti da igra, jer, ako se oprosti, Srbi će izgubiti jedan vrlo važan autoritet u igri“ , zaključuje strateg Crvene zvezde dodajući da će navijati i za Hrvatsku i za Srbiju.

Komentar na sastav grupe A imao je i Dejan Savićević, predsednik FS Crne gore i legenda našeg kluba.

„To što je Hrvatska među 10 najboljih reprezentacija na rang listi FIFA ništa ne znači. Srbija je favorit u grupi, jer ima najbolju ekipu. Hrvati uvek zakažu kada je bitno. Možda jesu bolji od Srbije na FIFA-inoj listi, ali je to na terenu nešto drugo“, izjavio je Savićević.

 

Повезане вести

6 comments

Leave a Comment