Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Стојановић: Измучен сам,морам да причам са управом

Славиша Стојановић је у првој сезони на клупи Црвене звезде освојио титулу и изгледало је да нема разлога да напусти црвено-беле, а да ли ће стварно тако и бити?

– Има простора за дебату. Морамо да дефинишемо шта се очекује у следећпј сезони и какав кадар можемо да имамо. Одговарам армији навијача, ствари се преко ноћи мењају. Као тренер морам да будем свестан неких чињеница. Сада је све лепо, било би сјајно да задржимо већину фудбалера.- за Журнал рекао је Славиша Стојановић.

Једна сезона у Звезди истрпи играча као три у неком другом клубу?

– Измучен сам, нема шта да кријем. Требало би да седнемо и попричамо озбиљно.

Уговор је потписан на једну, плус једну годину?

– Тако је.

И по уговору нас чекају преговори. Имате ли понуда?

– Не.

Са Пинто је напустио Звезду после прозивке прошле сезоне, да ли је то могуће да се понови и са вама?

– Дефинисаћемо ствари раније. Ако извршим прозивку, значи да остајем.

Повезане вести

6 comments

delija_md јун 3, 2014 at 17:19

Čestitam cijelom igračkom kadru na tituli i želim vam svima da podnesete zahtjeve za raskid ugovora. Znali ste svi u kakvu sredinu dolazite – dugovalo se i igračima prije vas, i to ne malo nego 50 miliona evra. Zar očekujete da će neko donijeti vama 3-4 miliona za plate, a onih 50 da će ostati zaleđeno? Po Uefinim pravilima Bronovicki je prioritet, a ne vi.
Zar nije logično da se stisnete i uđete u LŠ ili LE i obezbjedite i sebi i Zvezdi (koju svi vi toliko volite) bolju budućnost?
Zar nije bolje da Mrđa, Milijaš i slični preko LŠ/LE izbore ponudu od nekog Genka, Sporting Hihona, Rapida i sl. ponudu od milion evra? Pa i Zvezdi i vama će biti bolje. Niste vi igrali samo u Zvezdi (kao Vukan npr) pa da nemate novaca, da vam od Zvezde zavisi život. Ako se niste nakupili po Rusiji, Engleskoj, Ukrajini, onda stvarno ne znam ko jeste.
Ne postoji taj šeik koji će donijeti 50 miliona u vreći i riješiti naše dugove. Jedino riješenje je cijeli igrački kadar, zajedno sa trenerom kojem očigledno ne leži to što radi u Zvezdi (a vrhunac mu je bio Domžale), napusti klub, ili što kaže Džajić (čiji sam apsolutni protivnik, ali je dobro rekao): „Kome ne odgovara biti u Crvenoj Zvezdi, može slobodno da ide.“ Čemu titula ako ćemo da se raspadnemo na kraju…

Reply
Звезда шампион! јун 2, 2014 at 21:06

ШТА СЕ ДЕШАВА СА ЛИЦЕНЦОМ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

Reply
Vojvoda јун 3, 2014 at 09:44

1. nije dobro sto sve ide preko medija, ali ajde sad, 2. vjerujem da ce i pare i licenca biti obezbijedjene, 3. vjerovatno novinari koriste narocito oni nakljonjeni, klubu sa druge strane topciderskog brda, da sto vise nemira u nesu u nase redove, 4. igraci i klub ce sigurno razgovarati, 5.bice prodaja ali ne puno, dok ne prodju kvalifikacije, a bice i pojacanja

Reply
marko јун 2, 2014 at 17:24

Nas klub se nalazi u ocajnom stanu dug je ogroman koji ce tessko igraci prete da ce da odu para nema mozda bude nesto ako se proda neki igrac ali te pare trebamo da vratimo kako bi nam Uefa izdala licencu za Evropu. Zato trebamo da pomognemo nasem klubu da konacno stane na noge i pocne da vraca dugove koje su mu na teretu trebamo da organizujemo jednu masovnu akciju svaki navijac bi na ziro racun naseg kluba uplatio po 10 evra sigurno bi pomogli poznati koji vole zvezdu i ubedjen sam da bi se sakupio ogroman novac za nas klub i polako bi se vracala dugovanja i nas klub bi se polako konsolidovao mislim da nas klub zasluzuje da mu se pomogne

Reply
Luka јун 2, 2014 at 16:34

Ajde, ajde, Stojanoviću, ne zamajavaj nas, svi znamo koliko si zaslužan za titulu i svi znamo da si se već spakovao (tj. da su te spakovali). Iskreno mi je žao što si se baš ti našao tu ove sezone, a ne neki pravi Zvezdaš i pravi trener. Ali eto, zapalo te što se nikad nadao nisi da će, ajde sad srećan put.

Reply
Marko јун 2, 2014 at 16:30

066751369hotsport.rs/2014/06/02/mijailovic-ne-tretirajte-nas-kao-smece-podnecemo-svi-zahteve-za-raskid-ugovora/ Podrzavam igrace! Izdrzalii su zbog nas navijaca,neki su se vratili zbog titule i uspjelo im je,prosli su svasta i ocigledno Uprava nije odgovorila kako treba.Taman sam se ponadao mozda ce Dzaja nesto da promjeni,ali opet ne moze se to preko noci nas dug je ogroman,a i ne trebaju nam ove carke izmedju njega i Kokeze,mada mislim da taj covjek zajedno sa Toncevom i slicim njima treba da ode ali opet s druge strane oni su i donosili neki novac u klub ne znam stvarno sta da mislim i kome da vjerujem,ali svakako ovaj problem se mora rijesiti a tu je i licenca milion stvari a mi nemamo ni dinara.Ljutio sam se sto su Petkovica prodali,mlad igrac,odlican je bar meni bio,kapiten reprezentacije ali mi drugog izbora nemamo jer para nema i igraca ne mozes zadrzati ili ce sami da odu ili ces ih prodati mnogo toga je da se samo uhvatis za glavu i zapitas zasto bas nas zasto Zvezdu? Ova titula je smirila nas navijace,ali stvari su u sustini ostale iste,malo bolje ali ne pretjerano,opet ocekujemo sad kad ode vecina ovih igraca da mozemo dovesti nekog kvalitetnog,gledajte, igraci prije svega ne zele da dodju u klub koji je bukvalno u raspadu gdje para nema,doslo je vrijeme i da se za neku Jagodinu,Cukaricki odluce evo Jagodina poslala igrace na odmor,to je realnost surova,ne mozemo ni da ocekujemo da ce doci samo zato sto navija za Zvezdu,neko kome je izad svega ce doci ali malo ih je mozda ih i nema vise izvlacili smo se na to i pljuvali ih kako i zasto nece ali nema razloga da to radimo.Ja se nadam da ce naci neki nacin da plate igracima,ne mozemo cekivati da lazovic,Mrdja,Milijas ostanu,pare su nam potrebne a i oni odose u bolje uslove i treba im biti zahvalan za ono sto su uradili,svoju obavezu su ispunili,sad Zvezda treba neke stvari da pokrpi malo sredinu pojaca jer ce ih najvise iz sredine i otici,imamo neke igrace neke jos dovesti ako se mogucnosti nadju i dati sansu nasim igracima jer samo tako mozemo opet prodisati.

Reply

Leave a Comment