Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Човић: Нисам први ударио Анђуса!

Поводом медијских натписа о наводном сукобу Небојше Човића и Дејана Анђуса, новинара, огласио се председник кошаркашког и потпредседник фудбалског клуба Црвена звезда, Небојша Човић, који је одржао конференцију за штампу. Рекао је следеће.

„Никога у животу нисам ударио први, увек сам се бранио. Тачно је да ме је зет одвезао до телевизије Коперникус и да сам причао са Анђусом. О свему осталом ћемо тај новинар и ја расправљати на одговарајућем месту, пред другим институцијама. У Анђусовој емисији изнета је лавина неистина. Пошто није било могуће да се укључим у програм, сматрао сам да треба да одем тамо и питам га зашто се бави лажима и неистинама. Није први пут да смо Анђус и ја разговарали после његове емисије, Јавне критике допуштам, али не допуштам лажи и медијску харангу на мене и моју породицу. Тиме се угрожава наша безбедност. Ако је Анђус лагао у емисији, ко гарантује да није лагао и после тога. Да ли човек, који тако агресивно води емисије, може бити нападнут, или може бити нападач? Први напад на мене догодио се у емисији, а други после емисије.“

Он се осврнуо и на наводе НУНС-а.

„Како је могуће да је НУНС завршио истрагу и зна да је у питању био напад на новинара? Можда НУНС није имао ту намеру, али ово је прејудицирање.“

 

Повезане вести

25 comments

otpisani101 јун 5, 2014 at 20:26

dajte da budemo do kraja posteni…da je covic utrosio toliku energiju na trenera radonjica i kosarkase zvezde,umesto sto je trosi na vujosevica i andjusa,gde bi nam bio kraj…sta ce covic kod olje beckovic?…u emisiji koja je bila na toliko primitvnom i niskom nivou,da je slabiji stomak nije mogao skuvati…i zvezda je danas u ocajnoj formi,a covic se bavi andjusem…obecao nam je sampionsku zvezdu,pa covicu dok ne osvojis titulu bavi se klubom,a kada postanes sampion ,imas potpuno pravo da vodis neke svoje pod navodnicima privatne ratove…

Reply
Dzoni јун 5, 2014 at 01:22

Jakovljevic je davao informacije iz kluba smrdljivim novinarima, i zato je najuren, tako i treba….Sto se tice KK, vrsi se pritisak da Andrej Vucic i SNS preuzmu klub, a to nas kad tad vodi u propast…

Reply
mariachi јун 4, 2014 at 23:09

Podrska Covicu jer nisam zato da nas ugase kao sto ce da ugase FK!

Reply
Iznogud јун 4, 2014 at 22:40

Nije ok ako je doslo do tuce, ipak je Covic jedan od funkcionera u klubu, ali taj Andjus je obicno dno od coveka. Ne znam ko jos naseda na njegove price. Obicni poltron, covek koji se okrece kako vetar duva. U Dzajica se kleo, sada kao da mu je ovaj neprijatelj broj jedan, za Stojadinovica je menjao 3 puta stav. Covek je obicni prevrtac koji se pravi da je nesto sto nije. Covek koji siri gomilu neistina kada je SD Crvena zvezda u pitanju. Jbe se njemu za Zvezdom i Zvezdasima.

Reply
Denis јун 4, 2014 at 23:26

Ko samo moze da pomisli da se predstavlja kao Zvezdas a podrzava Andjusa taj nije dobar sa glavom. On nije poltron, nego poltroncina. Svake sedmice se drugom uvlaci u dupe.

Reply
БруталноРеалан јун 4, 2014 at 23:28

“Obicni poltron, covek koji se okrece kako vetar duva.“ “Covek je obicni prevrtac koji se pravi da je nesto sto nije“. ‘си сигуран да ово важи само за Анђару?

Reply
Iznogud јун 5, 2014 at 00:50

To vazi za mnoge u drzavi, nazalost za mnoge, ali on je sampion. Ukoliko si ga gledao u skorije vreme i cuo sta sada prica, uporedi sta je pricao pre nove godine, a sta prosle godine u ovo doba. Sampion je u menjanju stava i misljenja. Sampion medju poltronima.

Reply
Luka јун 4, 2014 at 21:53

Čović je nedorastao klubu ovakvog imena. To se znalo i pre nego što nas je preuzeo ali nismo imali kud. Lično jedva čekam da istekne zakup kluba i da dovedemo neke naše bivše igrače i istinske Zvezdaše u upravu kluba. Čoviću hvala što nas je finansijski stabilizovao, ali njegovi maniri su dobro poznati još od devedesetih naovamo – to nama ne priliči.

Reply
Čaki јун 4, 2014 at 20:51

Čoki nije preterao. Vozio je njegov zet!

Reply
Zvezdas S јун 4, 2014 at 19:52

U jednu ruku Covic je u pravu.Skim Andjus udje u sukob oplete po njemu nebirajuci srestva da ga sto vise sroza u njegovim emisijama,Mislim da je Andjus veliki maniopulator,Licno volim da gledam njegove emisije Ali sta mi se nesvidja neznam zasto je Covic skinuo-oterao Jakovljevica ,sto je po meni izuzetno lose,covek odlicno radi sa mladim igracima.Stiti ovog pajsera Radonjica,sklapa dilove sa Raznjatovicem oko LIpovija.Titulu opet necemo osvojiti zahvaljujuci sujeti ,i odredjenim interesima .OTERAJTE RADONJICA,SKLONITE LIPOVIJA UZECEMO TITULU,ostane li Radonjic, nema nista od titule.Prosle godine Partizan, nas je ponizio u finalu.Ove sezone nismo usli u finale Evro kupa zahvaljujuci Radonjicu,Cibona nas je ponizila opet zahvaljujuci Radonjicu. .Stvara se negativna atmosvera,ja licno jos nisam upoznao ni jednog navijaca Zvezde ,sa kojim sam komunicirao u svom okruzenju ,a da podrzava Radonjica,ali ga zato maksimalno podrzavaju Partizanovi navijaci,kazu da je on najace oruzje Partizana ,i dok je on trener Zvezde ,za njih nema zime.

Reply
БруталноРеалан јун 4, 2014 at 19:11

Ја опет питам неког што је фрка објавити ком? Иначе, слобода мишљења и изражавања је загарантована Уставом Републике Србије чл.46. Профи деформација, шта ћу.

Reply
БруталноРеалан јун 4, 2014 at 18:31

Таман посла да браним Анђуса, али ово је стварно срамота. Стоји да му је емисија шабанлук, да лупета али да пеглаш човека на јавном месту у сред Београда? Било ко од нас смртника би завршио на мардељу из момента. Ако вођа каже да је ово правна држава и да важи за све, па ‘ајде да видимо. А сви ови који га бране нек ставе прст на чело. Само се фурајте на ове ликове и врло брзо се може поцепати трибина. Прави цигани никад нису били ничије пудлице, увек контра ветра и система!

Reply
Dejan Ivanjica јун 4, 2014 at 18:13

E moj Covicu…mnogo si me razocarao sa ovim tvojim poslednjim potezima…prvi je napad na novinara,sa kojim si dokazao da nemas druge argumente na njegove prozivke osim pesnice…a drugi je smena najboljeg mladog trenera Dragana Jakovljevica…Puno si gresaka napravio u poslednje vreme,tako da mislim da je vreme da odes…politika je za tebe,sport nikako!!!

Reply
MILAN KG јун 4, 2014 at 21:42

Koje argumente Andjus ima?! osim pljuvanja to sto on prica su neproverene informacije iz kafica svaku put u svojim emisijama po sto puta spomine Vucica i njegovog brata… prvo je hvalio Stojadinovica Svetki gospodin ludilo pa ga je posle napao, isto to je uradio sa Kokezom,Dazjicem,Covicem… Sto se tice smene Jakovljevica ja razumem Covica on ga placa ne moze on da Gostuje kod Andjusa kao trener u Zvezdi i da ikritikuje Sefa to nigde nema u Svetu naravno da sledi otkaz!!!.

Reply
Dejan Ivanjica јун 4, 2014 at 23:07

Meni se Covic smuci kada se setim da je svasta radio po KIM i da je bio u politici….Andjus kakav god da je,ima vise morala od Covica…

Reply
Denis јун 4, 2014 at 23:28

Od Andjusa neces naci coveka sa manje morala mozda ni u celoj Srbiji. Ako ga pratis unazad mesec dana ok, ali pogledaj sta je pricao pre godinu-dve i koliko je puta u tom periodu menjao misljenje o Dzajicu, Kokezi, Covicu, Stojadinovicu… Covek je DNO dna.On sve prica pred kamerama i ne kontam kako ima obraza menjati misljenje svakih sedam dana. Covek je DNO.

Reply
Marko јун 4, 2014 at 18:02

http://www.mozzartsport.com/vesti/dragan-jakovljevic-i-dusan-jelic-odstranjeni-iz-zvezde/77765 Mogu li ijedan dan procitati nesto dobro,u fudbalu se zakuvalo evo i kosarka Covic na dva fronta sta taj covjek radi uopste?Samo neka saopstenja,pa tuce a na terenu nigdje rezultata i dalje na klupi Radonjic i tako svake godine ista prica.Sta mu je on zgrijesio? Ipak smo mi klub Nebojse Covica i nista se ne pitamo,mozda zato navijaci ni ne dolaze na utakmice sve je moguce.

Reply
bard јун 4, 2014 at 18:11

Ukloniti Covica iz kluba i postaviti Andreja za dobrobit Zvezde.

Reply
Teks Viler јун 4, 2014 at 19:11

Ta idi begaj!

Reply
bard јун 4, 2014 at 18:00

Милан Живадиновић (Београд, 15.12.1944.) поникао је у Црвеној звезди. Био је селектор СР Југославије, Ирака, Јемена, Гане и Мјанмара.
Terati Cokija iz kosarke i postaviti Andreja na njegovo mesto.

Reply
mariachi јун 4, 2014 at 23:08

I sta onda? Ako ne daj boze dodje ugasicemo se 100%

Reply
nebo sever јун 4, 2014 at 17:46

Covicu sto najuri Jakovljevica jednog od retkih casnih coveka… 😈

Reply
marko јун 4, 2014 at 17:34

A Jakovljevica najurili iz KK-a… :facepalm:

Reply
MILAN KG јун 4, 2014 at 17:22

Covke ako ako si ga udario gledao sam snimak andjus nije pretucen coki udri bagu

Reply
Teks Viler јун 4, 2014 at 16:57

Igre bez granica!

Reply

Leave a Comment