Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одржана седница УО

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда одржао је у понедељак, 9.јуна, у Београду 48. редовну седницу.

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је констатовао да је изванредним залагањем и одрицањем првотимаца, стручног штаба, стручних служби и свих органа клуба остварен први и најважнији циљ, титула шампиона Србије. Управни одбор ФК Црвена звезда тим поводом изражава велику захвалност свим навијачима, симпатизерима, спонзорима и свима који су допринели у остваривању овог резултата, а пре свега компанији „Гаспром“.

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда констатује да је овај резултат утолико значајнији јер је остварен у тешким финансијским приликама које је УО затекао на почетку мандата и које су у потпуности презентоване јавности у финансијском извештају, након што га је усвојила Скупштина клуба. У таквим околностима клуб је функционисао и остварио најважнији циљ, успут надокнадивши и низ наслеђених обавеза, о чему ће јавност и Скупштина бити детаљно информисани.

Управни одбор ФК Црвена звезда је са жаљењем примио одлуку Арбитражне комисије УЕФА којом нису уважени аргументи ФК Црвена звезда. УО ФК Црвена звезда ће после урађене анализе правног тима донети одлуку, у току ове недеље, да ли ће уложити жалбу на одлуку Арбитражне комисије УЕФА.

Управни одбор ФК Црвена звезда је закључио да ће у наредних седам дана обавити разговоре са играчима, члановима стручног штаба и радном заједницом, а у вези испуњења обавеза клуба, имајући у виду насталу ситуацију.

Управни одбор ФК Црвена звезда је донео одлуку да своје мандате ставља на располагање Скупштини клуба, која ће се одржати у што краћем року, а у складу са Статутом клуба. Управни одбор ће Скупштини презентовати детаљан извештај о свом раду. На тај начин ће Црвена звезда, у складу са својом традицијом и кроз институције клуба, решавати све своје проблеме.

Све одлуке чланови Управног одбора донели су једногласно.

Повезане вести

28 comments

dejo јун 13, 2014 at 11:38

Trebalo bi se zahvalit Stojanovicu treneru sadasnjem Crvene Zvezde i dovest http://novosti.rs/vesti/sport.294.html:495901-Ciro-Blazevic-Ekspresno-bih-spasao-Zvezdu#.U5ocRstp3u0.facebook ovog covjeka za trenera nase Crvene Zvezde jer se i sam ponudio :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ 🙂 🙂

Reply
Darn јун 11, 2014 at 01:19

Sve što nam se do sada dešavalo mačji je kašalj za ovo sad. Čitav tim će otići beu obeštećenja, UEFA će nas dodatno kazniti (nadamo se samo bodovno), pare ni sponzore više niotkuda nećemo videti, a dug ostaje. Dovoljno govori i ćutanje ove uprave koja se ni po čemu ne razlikuje od prethodnih, osim po tome što će, kako sada stvari stoje, imati i tu „čast“ da objavi i definitivan kraj bivšeg evropskog šampiona.

Reply
Sladajac јун 10, 2014 at 23:03

Коментар: Kazu mnogi da ova uprava nije kriva za nista da je nasledila debeo minus 50mil.€, kriva je za sve!!!, Eivan je za Mladenovica nudio 800.000€ i 20% od sledeceg transfera, za Daudu turci nudili oko 600.000€,za Bajkovica oko 300.000,Vesovic i Pantic su otisli za dzabe a da su prodati za po 150.000€, ukupno oko 2mil.€, sad bi igrali Evropu i sve ok.ali ovo je sve namerno uradjeno i nastavlja se propadanje otici ce gotovo svi igraci, kaznice nas i FIFA i svi cute!!!…

Reply
otpisani101 јун 10, 2014 at 23:18

sve je tacno sladajac…i jos ,,uspeha,,ove uprave…onjilo 400 000 evra i nijedna cela utakmica,pa gasic na probi a igrao mali fudbal,pa cillinsek koji 2 godine ne igra fudbal- zadovoljio na pripremama…pa cilinsek nije licenciran zbog necijeg propusta…pa upravni odbor nikada nema kvorum…pa mogli su da prodaju nekog fudbalera i plate dug za licencu…pa su mogli sami da plate licencu i kada prodaju nekog,ako su sposobni? da povrate svoj ulozeni novac…mogli su mnogo,a nisu uradili nista…i zato alibi zvani vladan lukic je potrosen i uprava napolje…

Reply
Luka јун 11, 2014 at 01:13

Slučaj odbijanja ponude za Daudu, a posebno one za Mladenovića, jasno pokazuje nameru. Ništa tu nije bilo slučajno, jer je i svaki amater znao da je ponuda za Mladenovića bila fenomenalna i praktično dar sa neba. Odbijena je svesno i namerno, kao deo višegodišnjeg projekta uništavanja kluba, koji se očigledno bliži svom neumitnom kraju. Ovo je samo jedan od desetina primera ali najočigledniji. Ja se nadam da će nekad neko odgovarati, ali iskreno sumnjam u to.

Reply
Kovac јун 10, 2014 at 22:59

Au, sta mi docekasmo…

Reply
Delija mp јун 10, 2014 at 23:38

Vecina nije svesna da je ovo kraj za nas klub,gasimo se.
Otici ce nam svi igraci,oprostice samo dugove prema njima,vec su krenuli,necemo nikog da prodamo,bice sve manje sponzora,a sa tim dug od 50 miliona nije moguce vratiti.

Reply
bari 1991 јун 10, 2014 at 22:55

Saopstenje je u redu i sve je tacno,neznam sta vam je Djaja kriv.Nije ga bilo od 2006 optuzili coveka proganjali, koliko titula je zvezda osvojila od kad je otiso,sada kada je vracena titula on vam ne valja.Bolji su svi koji su dosli posle njega ne budite smesni.Ako drzava ne pomogne niko nece jer ZVEZDA JE SRBIJA.JAKA ZVEZDA JAKA SRBIJA.AKO NEKO TREBA I ZNA DA VODI KLUB TO JE DJAJA SNJIM SMO BILI EVROPSKI I SVETSKI PRVACI.A TO KO JE KRAO I KRADE TREBA DA ODGOVARA,ALI ZVEZDA MORA DA DOBIJE POMOS OD DRZAVE KAD JE NAJTESKO TADA SE POZNAJU JUNACI PO DELIMA.A NE KOBAJAGI DACIC PREGOVARAO SA PLATINIJEM MA AJDE BRE PRICE ZA MALU DECU.TREBA FINANSISKA POMOC DOK ZVEZDA NE OJACA.I STA KAD BI IGRALI U EVROPI SA OVAKVOM ZVEZDOM SAMO BI SE OBRUKALI,VIDECETE KAKO CE SE PARTIZAN OBRUKATI AKO ZAUZME ZVEZDINO MESTO.NAMA KAO PRVO CEO FSS NE VALJA I DOK TOLE NE PODNESE OSTAVKU NEMA NISTA OD FUDBALA.DJAJA JE OSVOJIO TITULU U OVAKVOM PRVENSTVU A STA JE URADILA REPREZENTACIJA SRBIJE NEMA NAS NA DVA VELIKA TAKMICENJA.KO SNOSI ODGOVORNOST PA NARAVNO TOLE I FSS.TO JE NEUSPEH KAD JE NASA REPREZENTACIJAC 10 PO VREDNOSTI KOLIKO ZARADJUJU I KAKVI IGRACI IGRAJU U NAJVECIM KLUBOVIMA A MI NEMOZEMO PROTIV KURVATE I BELGIJANCE KOJI SU SLABIJI OD NAS.ZA DR DA NEGOVORIMO.DOK SE NESMENI FSS I TOLE NE PODNESE OSTAVKU A NAJAVIO JE JOS PROSLE GODINE OD FUDBALA U SRBIJI NEMA NISTA.

Reply
Vopi јун 10, 2014 at 21:02

Nije ovo što nam se dešava nista slučajno. Očigledno je davno prelomljeno da se nešta krupno uradi a tome ide u prilog ponašanje uprave i odnosi u klubu. Verovatno se pravi neki krupan zaokret u poslovanju kluba. Ne može me niko ubediti da nismo mogli obezbediti novac za licencu. Šta će se desiti tek ćemo videti. Ako i odemo u drugu ligu nije strašno ako će uspeti da očiste nekako dugove, pa da krenemo polako napred. Čak i iz druge lige se može doći do evrope preko kup takmičenja.

Reply
Teks Viler јун 10, 2014 at 16:34

Lakse je smeniti Lukasenka nego Cema i Djanija!Zivi bili pa videli…

Reply
dejca јун 10, 2014 at 16:28

Znali su oni jos kad da ove godine nece igrati „evropu“!! Zivi bili pa videli, to ce kad tad da se otkrije!
Sad mi glume kao neko zaprepascenje… 👿

Reply
spawn јун 10, 2014 at 17:27

naravno da su znali,zato su sa svim igracima i potpisivali ugovore na 1+1godina,sa kelhirom na 6 meseci…klub se raspada a predsednik otisao na odmor…uprava napolje

Reply
otpisani101 јун 10, 2014 at 15:44

ova uprava je izgubila licencu zbog 800 000 evra,mozda je neko iz uprave i namerno zeleo da zvezda bude izbacena iz evrope,to sada i nije bitno-najbitnije da se promeni kompletna uprava…uprava napolje…od lukica pa na ovamo,ova uprava nije radila ama bas nista…uprava je gora od lukiceve…umesto da rade svi ko jedan,oni iznose prljav ves,posvadjani,pomesale se funkcije,niko ne zna ko ko je ko u zvezdi,dovodili igrace na ,,dodjem ti toliko evra,, i dug tim igracima je novi dug FK…jeste da su osvojili titulu,ali bez evrope ta titula je samo statistika i nista vise…ne mnogo davno su govorili, samo da osvojimo titulu,pa ce para iz evrope,pa novi sponzori itd…od titule je zvezda u raspadanju,i to nije kriv ni piksi,ni lukic ,ni toplica nego ova uprava na celu sa dzajicem…znali su u kasnim nocnim satima gde dolaze,koliki je dug i zasto su se hvatali posla kada su nesposobni,kada nemaju viziju i plan za bilo kakav napredak zvezde?…posle izbacivanja iz evrope,ova uprava nema vise sta da trazi u zvezdi…hteli smo legendu dzajica i dobili smo sta smo trazili…svako je bolji od dzajica…dzajic nije doveo nijednog igraca iz sampionske ekipe,samo omegu i onjila,promasaje veka.,nije doneo pare,nije dobio licencu, i najveci uspeh mu je postavljanje nesposobnog suraka u upravi…pa onda da tole podnese ostavku ,pa onda tole karadzic najveci prijatelj uprave …niko ne zna sta ova uprava mulja iza zatvorenih vrata,pa je vreme da se isteraju iz kluba i podnesu odgovornost za ne dobijanja licence…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Звезда шампион! јун 10, 2014 at 14:58

УПРАВА НАПОЉЕ ❗ ❗ ❗

Reply
Wild Wild јун 10, 2014 at 13:57

Nisam hteo u to da verujem, ali izgleda da je istina – ovi iz UO stvarno samo čekaju da iz UEFE stigne naredna kazna (bodovni minus ili selidba u niži rang), pa da se razilaze i zaključaju za sobom. Kukala nam majka.

Reply
voks јун 10, 2014 at 13:36

kao navijaca interesujeme, da li do 6 jula mora biti isplata, ili je to sam odluka fife, koliko da se isplati, aonda rok 60 dana za isplatu ili sta, ako neko zna odgovor, molim za isti, hvala

Reply
Iznogud јун 10, 2014 at 13:06

Zvezda je u ogromnom problemu, mozda i vecem nego pre godinu i po. Ipak mozda i najmanji krivci su sadasnja uprava, jer oni nisu napravili ovaj minus, njima jedino zameram ne ljudsko odnosenje prema igracima. Ipak jedno je sigurno iz uprave moraju da idu Zecevic i Toncev, ostali manje vise, neki bi i trebalo da ostanu, jer ipak samo prekinuli niz bez titule, ima tu i necije zasluge. Igracima kapa dole, ali tezak je period pred nama. Mnogi su dolazili u klub i dug je samo rastao, a titule retko dolazile.

Reply
dejo јун 10, 2014 at 12:55

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82.434.html:495494-Acimovic-Ne-vidim-madjionicara-koji-moze-da-pomogne-Zvezdi#.U5bdncQOCPM.facebook zbog ovakvih ljudi zajedno sa Dzajicem i cijelom upravom nase Crvene Zvezde se nalazi tu gdje je sada nasa Crvena Zvezda na dnu a da bi se podigla sa toga prvo mora da se reoraganizuje u privatno vlasnistvo sto nekim ovdje tzv delijama ne odgovara a treba njih podjerat sa Marakane i onda PRIVATIZAOVAT nasu Crvenu Zvezdu pitanje za sve vas je li vece ime jedan Mancester siti od nase Crvene Zvezde ❓ ❓ ❓ ❓ kad se zna odgovor na ovo pitanje zasto ne bi i neki Sejik kupio nasu Crvenu Zvezdu onda :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 👿 👿 👿 👿 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Djole-Jagodina јун 10, 2014 at 11:20

Jednom sam napisao da Dzajic snosi veliku krivicu za sve i dobio sam kritike zbog toga.Covic je upozoravao da se sporo ili skoro nista ne radi na resavanju problema i za to okrivio Zecevica a Dzaja ga je fizicki napao,Sad nazalost kasno vidimo da je bio u pravu a igraci u pismu to i potvrdili.Zecevic je samo ljustio viski i uzimao pare a Dzaja cutao i gledao.E sad kad su nas srozali na ovo i kad nam verovatno sledi tezak period i ponovo dominacija komsija sta da radimo.Sramota je sta je uradio najveca legenda kluba a sve na nasu stetu.Treba da ode ali je problem ko da dodje kad je mafija uzela sve pod svoje.ZVEZDA bojim se nikad vise nece sijati vec ce postati senka.Velika krivica je i na nama navijacima jer smo dozvolili da nas vode dileri i ubice tako sto su manipul;isali sa nama a sve uz pomoc drzave i uprave kluba.Ako nas ne kupi neko propast ne gine ako moze vise da se propadne.

Reply
MILAN KG јун 11, 2014 at 01:11

kako bre Dzaja kriv pa da li je moguce on je legenda!!!!!!!!!

Reply
MarkoBeograd јун 10, 2014 at 09:24

Da li je ovo samo ružan san? Jel se ovo sprdaju sa nama navijačima, imenom i tradicijom kluba??? alo bre FIFA dala rok do 6 jula da se isplate dugovi ili odosmo u niži rang! neko saopštenje za javnost? koji su naredni koraci? zaslužujemo da znamo šta planirate!!!!

Reply
Teks Viler ponovo ceka titulu јун 10, 2014 at 06:42

E svaka vam cast!

Reply
Dadoje Romanović јун 10, 2014 at 02:10

… „Управни одбор ФК Црвена звезда је донео одлуку да своје мандате ставља на располагање Скупштини клуба, која ће се одржати у што краћем року …“
Циркус „Медрано“. Имају пар дана за жалбу, а седница ће вероватно да буде почетком августа. У преводу, чим истекне рок за жалбу и дође до потврде одлуке УЕФА, тад ће бити и седница. Кад буду објавили ко је крив за вишемилионска дуговања и кад кривци буду одговарали, онда ће све ово имати смисла. А кад ће то бити? Наравно, никад. А можда ни тад.

Reply
dejca јун 10, 2014 at 16:35

Svi bi oni da budu predsednici Zvezde, gen.sekretari itd… Ali samo dok je Zvezda po nacinu funkcionisanja i uredjenju to sto jeste sad… Da kradu nemilice i da nikom ne odgovaraju!! Sve me stra’ da bi radili samo za platu da je privatnik na celu Zvezde???!! Kako da ne!

Reply
Mississauga јун 10, 2014 at 01:04

UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
miksa јун 9, 2014 at 23:19

Da li vi iz uo znate koji je vas posao, osim sto izdajete saopstenja!? Pa da donesete pare u klub. A sta ste vi radili? Nista, sem spletkarenja, podmetanja, ogovaranja, blacenja. Do kog zakljucka ste dosli nakon cesljanja dokumentacije? Ko je doveo klub u ovo stanje? Jel neznate ili ne smete da kazete? Zasto ste nam dali laznu nadu? Sram vas bilo. vi niste dostojni da budete u ovom klubu. Igraci svaka cast gde ste igrali, a vi iz uo, sto se mene tice, slobodni ste kao konji na livadi!! 😡

Reply
Luka јун 9, 2014 at 22:48

Kakav UO, takvo i saopštenje. Izgovori, alibiji, nemušto, kukavički, jadno i bedno. Sram vas bilo. I treba da se ugasimo kad su takvi na čelu kluba.

Reply
selektor јун 9, 2014 at 22:47

Ovi nas zezaju.

Aj da se i nasmejemo. Ide kairon na SOS na kom pise da nije tacno da je Zecevic podneo ostavku, vec da ce naredna 2 dana odsustvovati sa posla zbog lekarskih pregleda.

JOJ MAJKO PA STA CEMO BEZ NJEGA DVA DANA. EVO JA NI DA SPAVAM NECU.

Sve vise mi se cini da je onaj komentar koji sam pre neki dan preneo ovde tacan i da samo sad odugovlace i cekaju da nas FIFA izbaci rang nize, pa da krenu u stecaj, bankrot ili sta vec.

Reply

Leave a Comment