Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић и Митровић: Сад се окрећемо Партизану

Кошаркаши Црвене звезде Телеком победили су Мега Визуру и у другој полуфиналној утакмици и тако се пласирали у финале плеј офа. Обе екипе биле су изузетно шутерски расположене, а меч се завршио резултатом 101:95, на задовољство великог броја Звездиних присталица који су дошли у новобеоградску Халу спортова.

Навијачи су чету Дејана Радоњића у свлачионице испратили скандирањем „Хоћемо титулу!“, а финална серија у којој се црвено-бели боре за дуго чекани трофеј почиње у суботу.

Млади Лука Митровић је после меча изјавио да је он био доста тежи од прве полуфиналне утакмице:

– И то због разлога што је Мега Визура вечерас наступала у комплетном саставу. Морали смо да сведемо изузетно талентованог и нападачки оријентисаног противника на што мањи број лаких поена. У првом полувремену то нисмо успели да урадимо, њих је добро служио шут. Ипак, у трећој деоници смо их свели на само 15 поена док смо ми истовремено успешно спровели неколико контранапада и дошли до предности која нас је одвела до на крају до заслужене победе. Овим смо завршили полуфиналну серију и окрећемо се финалу против Партизана – закључио је млади крилни центар.

Тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић је после завршетка полуфиналне серије имао само речи хвале за противника:

– Честитам Мега Визури на сјајној сезони. Играли смо ове године доста меч против њих, били смо свесни да ће плеј оф серија бити тешка. У првом мечу играли су без Мицића и Дангубића, а ми смо то искористили на прави начин. Они су један јако талентован тим, уз неколицину искуснијих играча. То је тим који је дао највећи број имена за шири списак репрезентације Србије, тим који је током целе године растао. Знали смо да ће нам њихов квалитет донети неке ствари које смо и имали и прилике да видимо на ове две утакмице – истакао је Радоњић пре него што је додао:

– Међутим, на све то смо успели да одговоримо. У другом полувремену смо успоставили контролу меча, а у самој завршници утакмице били смо паметни и сконцентрисани, користећи све наше предности како бисмо дошли до резултата. На крају смо заслужено славили и пласирали се у финале са скором од 2-0 – изјавио је Радоњић.

Повезане вести

1 comment

Wild Wild јун 13, 2014 at 01:41

Ma dojadilo nam je da gledamo kako nas groblje opet kanta, tu je srećom svetsko prvenstvo u fudbalu pa imamo šta drugo. Vi ste sezonu prokockali protiv Cibone, pa čekajte sledeću.

Reply

Leave a Comment