Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеНајновијеФудбал

Кадети на турниру „Играј фудбал, живи живот“ у Сарајеву

Кадети ФК Црвена звезда, дечаци узраста до 17 година, учестоваће на међународном турниру „Играј фудбал, живи живот“, који се по трећи пут одржава у главном граду Босне и Херцеговине, од 19. до 22.јула.

Црвено-бели кадети се налазе у А групи са домаћином ФК Сарајевом, ФК Вардаром из Скопља и НК Сплитом из Сплита. Први меч црвено-бели ће одиграти против вршњака из Сарајева у четвртак, 19.јуна од 11 часова на стадиону „Грбавица“. Други меч ће одиграти у петак, 20.јуна, против вршњака из скопског Вардара, а у суботу и дуел трећег кола против селекције НК Сплит. На турниру још учествују и Будућност из Подгорице, Жељезничар из Сарајева, Олимпија из Љубљане и аустријски Штурм из Граца. Биће ово квалитетна и лепа провера за наше момке у одмеравању снага са екипама из региона. Кадети Црвене звезде су шампиони Србије, а протеклог викенда су освојили и престижни турнир „Стефан Нештицки“ у Новом Саду. Тренер ове генерације је Величко Каплановић.

Осим кадета, и најмлађи се налазе на „Турниру пријатељства“ у Бијељини, дечаци рођени 2000.године и млађи. У прва два меча забележили су две победе, што сте имали прилику и да пратите на МЦЗ.

Надамо се успеху наших нада и у Сарајеву, а МЦЗ ће вас обавештавати о учинку црвено-беле будућности.

Повезане вести

1 comment

Ridzi јун 19, 2014 at 06:52

jel zna neko dal nemanja ivanovic ima profi ugovor? gledao sam decka, i najbolji je igrac u kadetima, mislim da bi vec sad mogao da ide na pripreme s prvim timom.

Reply

Leave a Comment