Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездине легендеКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Пикси: Имам позив из Звезде!

Као гром из ведра неба одјекнула је вест да би Драган Стојковић Пикси могао да се врати у Црвену звезду. Након играчке и председничке роле, овога пута помиње се његов повратак у функцији тренера.

Иако је готово читава јавност са дозом сумње прихватила ову информацију, Драган Стојковић, један од најбољих фудбалера у историји Звезде и нашег фудбала рекао је за Mozzart Sport да заиста има позив са Маракане!

„Имам позив из Звезде. Видећемо. Толико за сада, разумите ме.“

Иако би његов повратак, када се сетимо одласка са Маракане, био изненађујућ, он је дао занимљиву констатацију.

„Ваљда сте научили до сада да је у Србији све могуће.“

Остаје да видимо како ће се ствари одвијати…

Повезане вести

9 comments

dejo јун 20, 2014 at 11:54

Lijepa je ovo vijest sto ce Piksi Stojkovic da dodje za trenera Crvene Zvezde ali ja sam da se prije toga sprovede hitna PRIVATIZACIJA NASE CRVENE ZVEZDE a to znaci odmah da nasu Crvenu Zvezdu kupi Sejik pa onda da nam dodje Piksi Stojkovic naravno moze kao trener nase Crvene Zvezde a da potpresednika bude tri Dusan Savic , Rambo Petkovic i Pancev generalni sekretar Vladimir Jugovic sportski direktor Crvene Zvezde Perica Ognjenovic ovo su moji predlozi nikako sad ovi sto su tu i sto je dosao Terzic i sto ce da dodje Matijasevic vec sam protiv njih a za ono gore samo jer to je jedini spas za nasu Crvenu Zvezdu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Obrad_brko јун 20, 2014 at 13:47

Mali ne rise zivota ti !

Reply
Obrad_brko јун 20, 2014 at 11:38

Bilo bi odlicno da Piksi preuzme ulogu tim menadzera i povede nase klince napred, jer zamislite samo koja je to motivacija za jednog klinca da ga vodi ikona srpskog fudbala, zvezdina zvezda i legenda, fudbalski znalac, za koga sam siguran da je i u ovim godinama bolji igrac od 60% igraca iz Jelen Super Lige.
Ovo sto brbocu o tome kako je pokrao pare, upropastio Zvezdu… to su price za malu decu. Covek se morao skloniti jer nije mogao vise da gleda ocima a ni da rizikuje sopstvenu glavu zarad mafijasko-menadzerskih obracuna u Zvezdi onomad. Nase vodje vrlo dobro znaju o cemu se radi, zato im i smeta Piksi, jer i sami imaju jako mnogo putera na glavi. Covek uzeo milione u Japanu, postao ziva ikona tamo i sad ce on da dodje u Zvezdu da krade milion-dva, da se ugradjuje u transfere da ga razvlace mafijasi i menadzeri, dajte molim vas.
Vodje nisu bile zadovoljne sto nisu dobile deo kolaca pa nasle na Piksija da se istresaju, naucili su kod Dzaje, Lukica i ostalih da se pitaju, budu na platnoj listi kluba, uzivaju sve privilegije, pa im nije odgovaralo.
Zvezda nisu ni vodje ni dzaja ni Piksi ni Terzic , vec hiljade i hiljade onih koji su prosli kao igraci , rukovodioci i radnici kroz klub i milioni onih koji su je uvek podrzavali, prema tome niko ne polaze tapiju na to da odreduje i razvrstava na podobne i nepodobne, osim ako ne kupi klub (cemu se iskreno nadam), a misljenje moze da kaze i Kurta i Murta, bas kao i ja sad, ali to ne znaci da je to jedino istinito i relevantno.
Pozdrav svim pravim navijacima Zvezde

P.S. Mogao bi Dzaja da pomogne sa kojim milioncetom od Njegusa, Dudica, Vidare, Perice…ajde Dragane otvori se !

Reply
Бранимир јун 20, 2014 at 17:01

И ја кажем. За све је боље да се Драган отвори, а не да се затвори.

Reply
aleksandar sd јун 20, 2014 at 02:21

Dodji pa da ih KA…MO KAO PRE!!! IZ KORNERA, SAD IM GA DAJ SA TRENERSKE KLUPE :mrgreen:

Reply
Sladajac јун 20, 2014 at 00:16

Коментар: Dodji MAJSTORE!!!…

Reply
MILAN KG јун 20, 2014 at 00:03

Piksi majstore ti si nasa legenda propaganda koja se vodi pro protiv tebe da si unistio Zvezdu je velika laz i manipulacia. Piksi,Piksi majstore stobom nam je najbolje!!!!!!

Reply
red white river јун 19, 2014 at 23:42

dobrodosao

Reply
nemanja јун 20, 2014 at 01:07

Neke stvari mi ovde bas i nisu jasne. Kad smo u dugovima do guse, verovatno cemo sa omladincima igrati sledecu sezonu, nema Evrope i jos mnogo drugih problema, iznenadjuje me da nas preuzme Piksi (mada bih to voleo) a pominje se i Ivica Jovanovic sto znaci da mozda i dodje neko kvalitetan kod nas pa cak i po cenu da igra samo domace prvenstvo. Terzicu iskreno svaka cast da se usudi da dodje u klub pored svih ovih problema.

Reply

Leave a Comment