Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Нисмо били довољно паметни

Црвена звезда је експресно дошла у позицију да буде даље од титуле у односу на противника иако је финалну серију стартовала победом у гостима. Вечерас је Партизан на свом терену, пред скоро празном халом (било је сигурно више навијача него што би смело да буде) поново добио Црвену звезду резултатом 76:67.

После меча, тренер црвено-белих, Дејан Радоњић је рекао да је поново његов тим имао прилику да се врати  у меч, као и прошли пут, али је нису искористили.

– У другој четвртини смо дозволили Партизану велики број кошева. Шутирали су и тада и цео меч изванредно за три. Било је потребно да будемо конкретнији и са бољом концентрацијом у наставку. Одбрана је била на почетку одлична, али касније нисмо користили прилике. Несмотреном грешком смо на 56:52 изгубили лопту, дали је, направили намерну личну. Стизање је указивало да можда и можемо, али нисмо били довољно паметни да у завршници направимо и већу неизвесност и да на крају пробамо да стигнемо разлику – кратко је анализирао меч Радоњић и одмах додао:

– У сваком случају, вечерас би требало направити анализу, а сутра се спремити за утакмицу која нас очекује у суботу, да пробамо да савладамо Партизан и да продужимо серију.

Он је објаснио о каквој се повреди ради код Ивана Раденовића.

– Раденовић има повреду теже природе. Није био спреман. Да ли ће сутра у току дана бити боља ситуација – видећемо. Таква је врста контузије, која га онемогућава да буде спреман. Да ли ће бити до суботњег меча – видећемо – закључио је Радоњић.

Повезане вести

13 comments

otpisani101 јун 20, 2014 at 19:06

e moj radonjicu…a kada ce mo da budemo dovoljno pametni?…kada izgubimo titulu…ti si luzer i kraj price…

Reply
Alex Unders јун 20, 2014 at 17:21

Kakvi smo navijači pokazuje i ponašanje Radonjića i Čovića. Ne daju ni pet para na opšte razočarenje Zvezdaške javnosti. Ovaj prvi ni ne pomišlja da da ostavku, a ovaj drugi da preuzme odgovornost za još jednu propalu sezonu. Sram da vas bude obojicu, a i nas sa vama.

Reply
coa јун 21, 2014 at 04:30

Sram treba da bude navijace za podrsku koju su davali momcima tokom cele sezone, ne racunajuci Evroligu. Istakao bih i prosli derbi, sramota je da nismo mogli da napunimo Pionir uz besplatan ulaz.

Reply
marko јун 20, 2014 at 15:41

Gubimo zato sto u svaku utakmicu ulazimo sa pricom da se odbranimo od partizana! A ne da im damo 100+ poena! Dok ne promenimo nacin razmisljanja i pocnemo da igramo za kos vise, nista od nas!
Ostavka u svakom slucaju… To je bio moralni cin posle poraza od Cibone… Ovo danas je nebitno!

Reply
Realan Zvezdas јун 20, 2014 at 13:53

Daj vise ostavku covece ❗ ❗ ❗ Dokle vise bre???? ❗ ❗ ❗

Reply
goran јун 20, 2014 at 13:50

sta i koga jos treba da unistis da bi otisao iz zvezde pa ti covece neznas ni jednu pravu akciju da nacrtas igracima

Reply
Wild Wild јун 20, 2014 at 13:25

Šta da ti kažem, Radonja, tačno je da nismo bili pametni. Da smo bili, najurili bi te g.vnjivom motkom. G-dine Čoviću, je li ovo taj „trener za narednu deceniju“? Je li ovo to vaše „dugoročno rešenje“ na klupi? Ako već štancujete saopštenja svaki dan, kažite u jednom jasno i glasno – „Izvinjavam se svim navijačima. Pogrešili smo sa izborom trenera i igrača. Lično sam ih birao, pa preuzimam punu odgovornost za te greške. Eksperimentisanje nije dalo rezultat, tražićemo proverenog, iskusnog i trofejnog trenera za narednu sezonu koji će sam birati igrače i biti potpuno samostalan u radu“.

Reply
Djole-Jagodina јун 20, 2014 at 10:14

Radonjicu nisi ti kriv sto neznas nista o kosarci ali sto bar ne prepisa nesto imao si od koga.Ti nikad neces biti trener jer trener koji na pauzi pola minuta cuti a pola se cese po glavi znaci na nezna sta treba da radi a ti si dokazao da neznas.Ti i Covic ste nas upropastili i sad mozete zajedno sa Lipovijim,Tadijom,Kapitenom,Radenovicem da idete svi u tri lepe da vas ne gledamo da nas ponizavate.Pa sa vise srca su igrali onda kad smo bili pred ispadanje bez dinara nego danas kad imate sve uslove da budete sampioni.Vi gubite ABA ligu,sad vas dere svinja i jos vas zaj….bava gde stigne a vi i dalje ko pi…ce.SRAM VAS BILO SVE REDOM i dabogda nigde vise ne igrali

Reply
Zvezdas S јун 20, 2014 at 08:35

Radonjicu majstore bravo,ti i Lipovij ste dobitna kombinacija za Partizan,stvarno si majstor da izgubis najvaznije utakmice u sezoni.Uprava obavezno zadrzite Radonjica ,sigurno necemo nista osvojiti,i naredne sezone.Covicu ,vreme je da se pozdravis sa Zvezdom,sto si dosad dobro uradio na kraju si sve uprsko.Mislim da nam sledece sezone sledi mnogo teza situacija,posto ce se Vucic, povuci iz Zvezde,samo neznam zasto bi se covek povuko ,jel on nema pravo da bude u Zvezdi,zato sto je brat premijera,jel on nema pravo u Zvezi zato sto to tako zeli Dule svinja.Takodje sam misljenja da Andrej Vucic,treba da preuzme mesto presednika KK Zvezda ,jer on je gradjanin Srbije ,ima pravo da radi ono sto voli ,a ne da ga sklanjaju razne bitange ,zato sto njima to odgovara.Ako se povuce mislim da ce to biti kukavicki stav ,jer velicina coveka je da se nosi sa problemom ,a ne da bezi od njih.

Reply
Luka јун 20, 2014 at 02:21

E, kukala nam majka s tobom, i sa onim ko te postavio za trenera.

Reply
Monako јун 20, 2014 at 01:28

radonjicu BUDI PAMETAN I IDI .
Ti moras da shvatis a i covic da ste vi prolazni,neuspesni sto se tice ZVEZDE-za drugo me bas briga-da ste imali najaci tim na pocetku sezone,najbolju klupu,BOBANA koji da je bio bilo ko drugi na mestu trenera bio bi SMRT POD KOSEVIMA.
Nazalost ti samo gladis tu kravatu sve vreme kao da je ona carobna lampa,DA LI SI TI UOPSTE SVESTAN GDE SI DOSAO DA BUDES TRENER,DA LI TI JE NEKO TO REKAO STA ZNACI BITI TRENER ZVEZDE.
MORAS DA BUDES UZOR I IGRACIMA I NAMA NAVIJACIMA ,a ti sta si od toga NISTA.ZALOSNO

Reply
dusan јун 20, 2014 at 01:20

covece, nosi se u k*ras. odvratni smo, ti si odvratan. ne mozemo vise da te gledamo. bolje da ne postojimo nego da ovo gledamo.

Reply
depo јун 20, 2014 at 01:00

mislim stvarno ovaj je izgleda povukao mulj

Reply

Leave a Comment