Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нови скандал: Ухапшен Абиола Дауда, због пропуста клуба!

Како преносе домаћи медији, Абиола Дауда, (још увек) фудбалер Црвене звезде, ухапшен је јутрос на аеродрому Никола Тесла!

Наиме, клуб Дауди за све време боравка у Србији није обезбедио боравишну и радну визу, па су га органи реда спречили да напусти земљу, када је кренуо у Будву на летовање.

Након више од пет сати непријатности, колико је провео у полицији, Дауда је пуштен, а један од његових заступника, Бојан Остојић, рекао је за „Mozzart sport“ да је Нигеријац заиста доживео непријатност и да ће морати да плати казну. Ипак, вечерас ће моћи да напусти Србију, а када се врати, проблем са визом биће решен.

Пре само неколико месеци, два Звездина странца, Оњило и Араухо, нису отишли на припреме, јер им клуб није обезбедио потребну документацију.

У тренутној ситуацији, ништа чудно када је наш клуб у питању… Чекамо шта ће се десити следеће.

Повезане вести

11 comments

facepalm јун 23, 2014 at 16:02

:facepalm:

Reply
Luka јун 22, 2014 at 18:22

Ništa više nije skandal u Zvezdi, nema šta nismo doživeli i videli od našeg nekad velikog kluba. Setimo se samo zaboravljanja igrača na stadionu JNA posle derbija, neregulisanog boravka tima u Sloveniji na pripremama kad su već bili otputovali, pečuraka na tepihu Marakane, nemogućnosti donošenja odluka UO zbog nedostatka kvoruma u najbitnijim momentima… Prosto, ništa više ne funkcioniše i niko više ne radi svoj posao, a što je najgore, nikog nije ni briga jer niko nizašta ne odgovara.

Reply
dejo јун 22, 2014 at 16:30

Tuzno, tuzno…sve vezano za nas klub i dogadjanja u njemu je tuzno! Koliko propusta u vodjenju kluba…dobro je da i postoji jos uvek. 😥

Reply
Vojvoda јун 22, 2014 at 16:09

prosto, situacija je malo nsmijesna, ali ne treba nazivati skandalom, kao da ste u sluzbi onih medija, koji samo cekaju, da se nesto objavi lose o zvezdi… i stvaraju neku nenormalnu sliku, ovo sto se dogodilo je nidje veze…, a nasi mediji jedva cekaju, oni i kada neko iz zvezde da oprostite prdne na treningu pisu, kao da se ne znam sta dogodilo… izvinite na izrazu pozdrav, i kao sto kazem samo optimizam

Reply
DeckyStrasni јун 22, 2014 at 21:57

ti ko da si slep kod ociju

Reply
Vojvoda јун 23, 2014 at 01:03

deki strasni, nisam slijep, ali ne padam na milion serviranih gluposti, ponavljam u nasem klubu sta god da se desi, pise se kao da smo ne znam sta uradili, kao da je zvezda jedini problem u srbiji, situacija nije fina, ali ja smatram i vjerujem da ce se rijesiti i da ce i zvezdi krenuti na bolje, ne spadam u red onih koji nista ne rade i spremni su da kritikuju, a nisu spremni da nesto urade, tu mislim ne samo zbog fudbala nego, generalno u zivotu, ima ljudi samo kritikuju i nista ne rade… pozzzzz… mozda bih mogao jos da pisem, ali ne zelim raspravu…znam sada naravno minusi, ali ja nisam ovdje ni zbog minusa ni pluseva, vec da razmijenimo misljenje….

Reply
Darko јун 23, 2014 at 07:22

Situacija nije nimalo smešna, nego tužna da ne može biti tužnija. Ako ti želiš da guraš glavu u pesak, možeš, ali ne pozivaj druge da to rade. Dosta je bilo.

Reply
Vojvoda јун 23, 2014 at 09:33

Darko ne guram, glavu u pjesak, ali ponavljam, u zvezdi sta kod da se desi, pise se kao da smo ne znam sta uradili, odmah kao skandal, to pisu novine, kao da je zvezda jedini problem u srbiji, e o tome ja pricam, ne pozivam druge, nemam namjeru da se raspravljam i ponavljam i rekao sam, svi znamo da situacija nije laka, ali isto tako, kritikovati, a nista ne raditi, uvijek su mi glupe te pojave i jos jednom ponavljam ne zabadam glavu u pijesak, a sto se tice propusta, onaj ko je kriv, treba da snosi odgovornost…

Reply
Estrella Roja јун 22, 2014 at 15:56

Ne znam šta više može da se desi oko Zvezde da bi me iznenadilo.Čini mi se da smo upali u jednu neprekidnu epizodu Zone sumraka,gde se kraj ne nazire.
Posle brukanja sa evro licencom(netransparentnost finansijskog poslovanja,dugovanje bivšim i sadašnjim igračima etc.),raskola u upravi i stvaranjem frakcija,dobijamo Terzića kao spasioca,sledstveno tome možda i Šarić bude finansijer pošto vidimo da se ceni njegovo mišljenje oko smena u policiji.Vidim da se neki zadovoljavaju provincijskim duhom sa Lalatovićem kao trenerom i Matijaševićem kao sportskim direktorom.Možda je to promena za ambicije fk Badnjevac,međutim,za bivšeg evropskog prvaka to je čisto lešinarenje,pa i nekrofilija.
Smena Stojanovića i nesuvislo objašnjenje neaboliranog Terzića jedan je od pokazatelja da će se nastaviti sa urušavanjem kluba.Njihov zadatak je da budu Mesići(ne deminutiv od Mesija 😆 ): da zakucaju poslednji ekser u sanduku nesrećno preminule Crvene Zvezde.Ne želim da budem saučesnik u tom gnusnom činu!Ovo nije Zvezda…makar ne dok su te kriminogene,partijske strukture unutar kluba.
P.S. Žao mi je Daude,posle Srbije i Moldavija će mu biti Eldorado.

Reply
pera јун 22, 2014 at 15:10

A šta to vi čekate kao da ste u službi grobara gospodo. Klub kao Zvezda neće prestati da postoji jer ima nekoliko miliona navijača. Neko ko hoće da radi naći će i sponzore i organizovati klub. Džajić to očigledno nije mogao iz više razloga. Ovo je mnogo dobro što ne igramo kvalifikacije koje ionako ne bi prošli. Gospodo okrenite se ozbiljnom radu na svim nivoima. Terzić mora da napravi tim a očekujem Petrovića na čelu kluba a možda se neko odluči i da ozbiljno uloži u klub ako može da napravi Beograd na vodi može i najveći tržni centar oko i u Marakani. Klupske prostorije i pomoćni tereni se mogu izmestiti za sitne pare negde u blizini grada i napraviti atraktivnim prigradje a uzgred napraviti pare za klub i mir i tišinu za veliki rad svih slelekcija kluba.

Reply
!!! јун 22, 2014 at 14:09

Pa to je kad je sure organizator bio sekretar, to je njegov posao bio da uradi. I bolje sto je otisao da ga ne gledamo vise.

Reply

Leave a Comment