Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукометТрансфери

Косановић и Анђелић први одласци из РК

Голман Милан Косановић и средњи бек Божо Анђелић први су напустили рукометни клуб. Искусни голман ће каријеру наставити у Француској, док Анђелић још није одлучио око избора клуба.

Милан Косановић се вратио у Црвену звезду прошлог лета и захваљујући добрим партијама у Звездином дресу, у првом делу сезоне, добио позив и за национални тим Србије. У наставку првенства, форма му је драстично опала, али ипак, захваљући Црвеној звезди, каријеру ће наставити у француском суперлигашу Истру, а црвено-бели не морају да брину за будућност на голу поред Владимира Цупаре.

Анђелић је после четири године напустио клуб, а нова дестинација још увек није позната. У Црвеној звезди је стасао као играч и постао репрезентативац Црне Горе. Нови ангажман би могао да нађе у Мађарској, а талентовани средњи бек се захвалио клубу на досадашњој сарадњи.

У наредном периоду се очекује још одлазака, пре свега оних којима је истекао уговор – Кајганић, Торбица, Нешовановић… највеће појачање за клуб би био останак пивота Вука Лазовића. Црвено-бели ће се у наредној сезони ослонити на своју верну младост и омладинску школу, најбољу у Европи.

Повезане вести

Leave a Comment