Moja Crvena Zvezda
Архива

Potpisao i Marko Avramović

Marko Avramović

Ono što smo nagovestili pre nekoliko dana danas je dobilo zvaničnu potvrdu – Marko Avramović (25) novi je vaterpolista Crvene zvezde!

Reprezentativac Srbije, koji je ovog leta sa nacionalnom selekcijom osvojio Svetsku ligu, a na SP srebrnu medalju, juče se vratio iz Šangaja nakon završetka prvenstva, a već danas stavio paraf na ugovor sa crveno-belima.Ugovor je potpisan na jednu + jednu godinu.

Marko je dete Partizana, a crno-bele boje je branio do ove sezone. Tokom prethodne godine je, zbog neslaganja sa upravom i rukovodstvom „večitog rivala“, dobio raskid ugovora, te je kao slobodan igrač pristupio Crvenoj zvezdi, i pored ponuda iz inostranstva.

„Imаo sаm ponude više klubovа, аli sаm se odlučio zа Zvezdu zаto što su crveno-beli bili nаjkonkretniji. Dogovor je brzo postignut, nа obostrаno zаdovoljstvo. Što se plаnovа tiče, verujem dа bi plаsmаn u finаle plej-ofа Superlige zаdovoljio ciljeve koji su zаcrtаni u klubu. Ekipа je veomа kvаlitetnа, u prilog tome govori i dа imаmo reprezentаtivce. Trudićemo se dа dogurаmo što dаlje“, rekao je Avramović.

Marko  je već treće zvučno pojačanje ekipe Viktora Jelenića i Dejana Savića, nakon Jugoslava Vasovića i Nenada Stojčića.

Foto: Bane T. Stojanović.

 

Повезане вести

5 comments

Leave a Comment