Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

И званично – Звезда директно у Евролиги!

Борд Евролиге одлучио је на данашњем састанку да Црвена звезда добио вајлд-кард и учествује директно у Евролиги наредне сезоне! Наш клуб је тако заузео место Цибоне која је одустала из такмичења због финансијских проблема.

Комшије играју у „Купу Лилијане Ронкети“, како га они популарно зову, јер вајлд-кард за квалификације нису добили, те ће Црвена звезда бити једини представник Србије од јесени у најеминентнијем европском такмичењу!

Повезане вести

23 comments

marko јун 26, 2014 at 00:34

Lepo je to sve… Ali kako se prica Radonja ipak ostaje! :facepalm:
Tako da…

Reply
gak јун 25, 2014 at 23:54

Igor,

Ma ko da gledam pricace samo o finalu kls, a ovo ce samo usput saopstiti hajvan je to nevidjeni.

Reply
mare-zvezda јун 25, 2014 at 22:49 Reply
luto јун 25, 2014 at 23:38

nije valjda, sunce ti j,ebem

Reply
Vopi јун 25, 2014 at 22:00

Ovo moramo dobro da iskoristimo. Radonju sam podržavo i pričo da ćemo na kraju sezone svoditi račune jer nikad nije dobro rešenje menjati trenera u sred sezone. Za njegov sam odlazak jer se nije pokazo kao dobar motivator i nikakav napredak nisam video u igri cele godine, bilo je i nekih dobrih stvari ali… Zato sam pre svega za dolazak nekog iskusnog trenera sa velikim autoritetom da nam se nebi više dešavo onaj lopovluk kao iz ovogodišnjeg finala naše lige, a i da privuče svojim imenom neke mlade talente koji bi rado radili sa njim. E onda renoviranje ekipe. Po meni od postojećeg igračkog kadra ostavio bih Bobija, Mitrovića, Tadiju (može on mnogo bolje), Lazića, Blažića, Đenku, Nelsona, Stojanovića i Tejića. I onda nam trebaju prve opcije na mestu petice (MIličić), trojke (Kešelj) i kao hleb nasušni neki plej kreativac koji dobro razigrava ekipu i zna šutnuti za 3. Ali najbitniji je trener i ekipa oko njega. Aj pa neka nam je sa srećom!

Reply
cz77 јун 25, 2014 at 21:59

Devotion,devotioooon…I feel devotioooon!!! :mrgreen:

Reply
Бранимир јун 25, 2014 at 23:00

Па како жемо без Катића кад је рашко први глас Евролиге.

Reply
Igor јун 25, 2014 at 21:27

Jedva cekam Tegeltijnu enisiju sto ce da bude super 😈

Reply
Бранимир јун 25, 2014 at 22:59

Отказано. Отишао човјек на годишњи одмор.

Reply
Zvezdas S јун 25, 2014 at 21:13

Odlicna vest ,Evro liga nova nada za nas Zvezdase a i licno me je obradovalo sto Partizan ,nece dobiti kvalifikacije,jer prosto receno nevolim ih .Iskreno se nadam da ce uprava ,svoje greske iz predhodne sezone ispraviti.Prvo sto po meni treba je da se zahvale Radonjicu,ako ga ostave osudjeni smo na propast. .Zahvaliti se na saradnji Lipoviju,Katicu,Simonovicu,Radenovicu,Dragicevicu ,Lazic I Nelson ❓ .Misljenja sam da se treba da vrati Jakovljevic ,da vodi mladje kategorije,sujeta nista dobro ne donosi,a Zvezda, je puno izgubilo sto ga je otpustila.Iskreno strahovito me puno interesuje sta ce se desavati u KK Zvezda ,a i nadam se da ce nas navijace konacno ogrejati sunce,sto se tice trofeja i uspeha kk Zvezda.Mislim da mi to posle dugo godina zasluzujemo.

Reply
zato sto ste svi STA??? јун 25, 2014 at 21:07

Hop cup – Evrocup XD

Reply
Бранимир јун 25, 2014 at 22:58

Добра ти је пјесма и смисао за хумор. Ипак ниси добро информисан. партизани немају пара да играју европске утакмице, играће само АБА лигу јер једино она представља врата за улазак у Евролигу. Могуће је да ће за дан младости одиграти пријатељску утакмицу са Игокеом.

Reply
jasamja јун 26, 2014 at 00:01

Neko ce da igra s realom,olimpiakosom…neko sa crnokosom

Reply
Бранимир јун 26, 2014 at 17:50

Поштено.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 25, 2014 at 20:57

bas me i ne raduje ova vest..realno smo tu najslabiji i sa ovom ekipom bicemo samo za ismejavanje..od ovih igraca jedino Mitrovic,Blazic i malo Nelson nesto znaju..budimo realni glodari imaju vanserijsku ekipu..kad budemo imali igraca kao Bogdanovica da daje svaki mec po 20-30 koseva mozemo se necemu nadati ovako sa djenkom,simonom,katicem,radenovicem mi smo prosek i za nasu ligu a za dalje i da ne razmisljamo

Reply
Драган јун 25, 2014 at 21:14

Ал си се ти налупетао.

Reply
josif јун 25, 2014 at 20:38

Ocekivana vest,iako su mnogi ovde pricali kako nema sanse!I pored ovoga neznase kako i u kom pravcu ce kk.Sve izvesnije je da Covic odlazi,tacnije da ga neko tera iz kluba pa se zato bojim da ne nastanu sada neke gluposti oko dogovora Zvezda-FMP pa da se brukamo pred svetom sada kad nas bar u nekom sportu uvazavaju.Nadam se da ce Zvezda i njeni interesi preovladati.Pozz>MKD

Reply
Данило јун 25, 2014 at 20:20

Заслужено, јер смо били убедлјиво први у регуларном делу АБА лиге! Такође, није занемарлјива чинјеница да су нам и јуниори прваци Европе. За новог тренера именовати нашег Божу Малјковић!
Молим управу, да конацно почну да доводе играче са јако чврстим карактером, иначе нема посла… 13 година Звезда у српској лиги пада из истог испита и на исто питанје, па докле више? Ајмо лјуди саберимо се, нас једино а и Звезду занимају трофеји.

Reply
Бранимир јун 25, 2014 at 22:53

Како је ово лијепо видјети, слога и солидарност на дјелу. партизани контузовани, изгубили вјеру, ако су је икада имали, разбјежали се по шуми, не би их ни тито могао сабрати. Критичари јетких убода су изгубили снагу. Након циркуса Лиге без брига остају праве вриједности.

Reply
ds јун 25, 2014 at 20:01

Bar nesto od ove sezone,sad rez podhitno.Trebace nam bar 5,6 novih igraca u zamjenu za Tadiju,Lipovija,Katica,Simonovica i Lazica pritom mislim i da ce Nelson otici pa i plej i naravno novi trener.Nadam se da nije istina da Covic odlazi ima mana ali bitan nam je,a ime koje se spominje za potencijalnog trenera tj Maljkovic zadovoljava.Sad da li ce svi ti igraci napustiti Zvezdu pitanje je i da li cemo imati dovoljno para za dobra pojacanja ostaje da vdimo,imamo sve odnosno klub radi dobro samo da i rezultati dodju i titule a da bi to bilo onda pomenuti moraju otici.

Reply
zvezdinfanatik јун 25, 2014 at 19:47

Samo da one glupe glodarcine, sto vec godinu dana nam gledaju i njuskaju po nasem dvoristu, samo da oni izvise!mamu im j….!!!! nek crknu od muke go*na.
A mi ko mi…o nama ne treba trositi reci, mi cemo vec pokazeti, kako mi kao navijaci tako i igraci!
ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!!

Reply
Бранимир јун 25, 2014 at 22:48

О нама треба трошити ријечи. О коме би другом?
Нисмо показали, а надам се да ћемо показати какви смо навијачи. Јер у старој кубури има још кремена.

Reply
ZvezdinFanatik јун 26, 2014 at 18:15

ako je 36 ljudi skapiralo sta pricam, ne znam sta mi postavljas to pitanje. ne mislim bukvalno da ne treba pricati, nego nase navijanje, nasa LJUBAV…o tome ne mora da se prica, to se vidi, godinama unazad, a pogotovo sad…KAD JE NAJTEZE 😉
ljubi te brat samo me skapiraj! 🙂

Reply

Leave a Comment