Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Зорана Аруновић одбранила трофеј у Купу Србије

Најбоља спортисткиња Црвене звезде, Зорана Аруновић, наставља са освајањем најсјајнијих одличја. Овога пута је тријумфовала у финалу Купа Србије у Новом Саду малокалибарским пиштољем.

Зорана је у полуфиналу на 25 – метарском стрелишту била најуспешнија са 15 унутрашњих центара, испред клупске другарице и најбоље спортисткиње Црвене звезде у 20. веку Јасне Шекарић, која је имала резултат од 14 унутрашњих центара. У финалу Зорана Аруновић је у распуцавању била успешнија од Јасне резултатом 7:3 у бодовима у серијама и на тај начин одбранила Куп Србије освојивши златну медаљу, док је Јасни Шекарић, која је иначе била најбоља у квалификацијама, припало сребро.

За разлику од других дисциплина овде није било такмичења јуниорки, које су наступиле заједно са сениоркама, а најпре је пуцано 30 метака прецизном, а затим још 30 брзом паљбом. У сваком случају Звездин трофејни дуо је потврдио своју доминацију када је у питању дисциплина малокалибарски пиштољ.

Повезане вести

1 comment

Goran јун 30, 2014 at 09:09

Da li neko zna jel se ovaj trofej broji kao ekipni trofej kupa Srbije u ovoj disciplini ili je ovo pojedinacni trofej?Bravo za Zoranu 🙂

Reply

Leave a Comment