Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Медаље за кик бокс клуб на Првенству Србије

У Лазаревцу је одржано Првенство Србије А класе у кик боксу, а најуспешнија екипа на овом такмичењу била је Црвена звезда Делије. Црвено-бели су освојили пет одличја, по два злата и сребра и једну бронзу.

На шампионату је наступило 37 такмичара из 21 клуба. У категорији до 75 килограма тежине победу је славио Звездин кик боксер Стеван Дукић, који је у финалу резултатом 2:1 савладао Марка Драговића из екипе Футога. У категорији до 86 килограма славио је још један такмичар црвено-белих, Милош Марковић, који је био бољи од Андија Ђурђевића из редова Војводине (3:0), а друга места су освојила још два борца Црвене звезде, Виктор Шубић (до 81 кг) и Јасмин Муса (до 91 кг).

Одржано је и такмичење Б класе у којем је учешће узело 74 такмичара из 26 клубова, а једна Звездина дама стигла је до златне медаље. Диана Дабетић је у категорији до 65 килограма са 3:0 у финалној борби савладала Мају Миљевић из екипе Војводине. Код кик боксера је у категорији до 63,5 килограма сребро освојио представник црвено-белих Никола Стојановић.

Повезане вести

Leave a Comment