Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Црвена звезда у петом шеширу пред жреб за Евролигу

Црвена звезда Телеком налази се у петом шеширу пред жреб Евролиге који ће се одржати 10. јула у Барселони. Заједно са јединим представником Србије у Евролиги у петом шеширу налазе се још Цедевита, Бајерн Минхен и Динамо Сасари па је јасно да то неће бити ривали црвено-белима у групној фази Евролиге.

Састави преосталих шешира су следећи:

1. ЦСКА, Барселона, Олимпијакос и Реал Мадрид

2. Макаби, Панатинаикос, Валенсија, Анадолу Ефес

3. Уникаха, Фенербахче Улкер, Лаборал Кућа, Жалгирис

4. Алба, Галатасарај, Емпорио Армани, Нижњи

6. Туров, Нептунас, Лимож и победник квалификација

Иако у најелитнијем европском такмичењу нема лаких ривала чини се да би за Црвену звезду било најбоље да из шестог шешира избегне квалификанта.

Повезане вести

13 comments

Wild Wild јул 7, 2014 at 12:53

Sa Radonjom se ne stiže daleko – u bilo kom takmičenju i protiv bilo kojih protivnika.

Reply
balja јул 7, 2014 at 10:59

Šta se dešava sa klubom kao da je zamro nema nikakvih vesti već nedelju dana. Samo se čeka žrebanje. Šta je sa novim igračima, ko ide iz kluba. Neko mora da reaguje i dovede centra Kravića jer je sada jeftin igrač a treba nam petica.

Reply
otpisani101 јул 6, 2014 at 19:41

ako ce mo realno,dok je radonjic trener sesiri nisu bitni…svi znamo moc trenera radonjica pod pritiskom velike utakmice…covic izgleda da nije gledao zvezdine utakmice ili tera navijacima inat…pa ce biti po balasevicu evro liga-putuj evropo,nemoj vise cekati na nas…,,ne radonjicu,,…

Reply
mico јул 6, 2014 at 14:40

A kad ce pojacanja ❓

Reply
pera јул 4, 2014 at 06:47

Što bude biće i kad bude, dakle ajde da vidimo ishod pa da komentarišemo. Mislim da jača grupa ne može biti nego prošle godine ili se bar nadam.

Reply
Koks zvani Voks јул 3, 2014 at 16:44

CSKA,Valensija,Žalgiris,Alba,Turov!

Reply
Zvezdaa ooo ♥ јул 3, 2014 at 21:25

Samo bi stavio Olimpijakosa umesto CSKA.

Reply
Luka јул 3, 2014 at 15:55

Prva dva šešira su prejaka, tu je praktično nemoguće nekog iznenaditi. Uz malo sreće, iz trećeg i četvrtog bi mogle doći ekipe sa kojima se kući možemo nositi, i onda bi protiv najslabijeg u grupi tražili treću i četvrtu pobedu za prolaz. Teško jeste (pogotovo sa Radonjićem) ali nije nemoguće. Priželjkujem Olimpijakos, Valensiju, Žalgiris, Novgorod i Limož.

Reply
Delije Niksic јул 3, 2014 at 15:17

Iz prvog sesira ko god da nam dodje je dosta jaci od nas tako da je Svejedno koga cemo izvuci.ja bih ipak najvise volio olimpijakos jer je ipak slabiji od ova ostale tri Tima.iz drugog sesira bih volio pao,a Moze I Valensija koja ce biti slabija nego sto je bila ove sezone.iz treceg sesira je najbiitnije izbjeci fener,a volio bih I unikahu da izbjegnemo.sto znaci da bi najbolje bilo laboral kojeg smo savladali dva puta ili zalgiris.cetvrti sesir najbitnije izbjeci Armani.fantastican tim sa ogromnim budzetom.ne bih bas volio ni galatu da izvucemo,ali bolje njih nego Armani.sto znaci najbolje bi bilo alba ili njizni da im se revansiramo.timovi iz sestet sesira su mi nepoznati ne znam sa kakvim igracima I budzetom raspolazu.tu je najbitnije izbjeci kvalifikanta.znaci ako budemo imali malo Srece u zrijebu ocekujem ulazak u top 16.olimpijakos,Valensija,laboral,alba,neptunas.to bi bila za mene idealna grupa.

Reply
Zvezdaa ooo ♥ јул 3, 2014 at 21:23

Ne mogu klubovi iz iste lige(Valensija i Laboral 😕

Reply
josif јул 3, 2014 at 13:46

Real Madrid i PAO za spektakal,Zalgiris,Alba i Neptunas za prolaz u top 16.Pozz.MKD

Reply
zvezdas јул 3, 2014 at 13:49

slazem se a moze i niznji mislim da bi im vratili ovog puta

Reply
mariachi јул 3, 2014 at 14:26

Sto jaci timovi iz prva dva sesira da otresu bouraniju da ne bude frke ko prosle sezone. 😎

Reply

Leave a Comment