Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

ФК представио прва појачања

ФК Црвена звезда данас је представио прва појачања у летњем прелазном року. Реч је о Ђорђевићу, Гаврићу и Деспотовићу.

„Добродошли на представљање нових играча. Нова сезона, нова појачања. Ненад Гаврић из Напретка, Ђорђе Деспотовић наше дете и Предраг Ђорђевић из Јавора“ рекао је Блажо Раосављевић.

Предраг Ђорђевић: „Драго ми је што сам дошао у наш највећи клуб, о овоме сам сањао од малена и даћу све од себе за нову титулу.“

Ђорђе Деспотовић: „Пресрећан сам што сам се вратио у свој клуб. Хвала управи која ми је пружила прилику и даћу све од себе да оправдам очекивања.“

spisakНенад Гаврић: „Хвала свима који су омогућили да остварим сан, а „крив“ је и Ненад Лалатовић. Овај трансфер посветио бих тати, мами и брату. Жеља ми је дупла круна.“

На конференцији је истакнуто да се очекује трансфер Дарка Лазовића у белгијски Стандард, док је Филип Касалица у Кореји где завршава свој трансфер.

Што се тиче припрема, договорене су и прве утакмице:

8. јул Славонградец, 18х,Брежице
12. јул – Крка, 18х, Брежице

Списак играча за прву фазу припрема можете видети са десне стране.

Повезане вести

32 comments

Mani јул 6, 2014 at 10:06

Бранимир,

Mislim da je Regan potpisao za Ajax

Reply
Драган јул 6, 2014 at 11:02

Последњи инфо је да није прошао пробу тамо.

Reply
marko јул 5, 2014 at 22:51

Mihajlo Ristic potpisao ugovor sa C zvezdom resili smo sporove sa Jagodinom i Javorom i Milisem Vesicem sad imamo 3 duznika manje sto je jako dobro

Reply
mariachi јул 4, 2014 at 22:57

Sta mozemo da ocekujemo od Gavrica i Djordjevica? Nisam bas upoznat sa njihovim karijerima pa ako ima neko upuceniji da pojasni 🙂

Reply
aleksandar sd јул 4, 2014 at 21:09

Kako smo se otarasili Martinovica,Nenadica? za cilinseka znam da mu je istekao polu ugovor.
Dovesti jos Drazica,Trujica, A.Lukovica iz Rada, Cavrica ako ima mogucnosti, Lukovica na stopera i da zavrsavamo prelazni rok. Dobro je sto ce i Kasalica otici sve najbolje i njemu, svidja mi se sto smo se oslobodili nekih igraca.

Reply
MILAN KG јул 4, 2014 at 20:19

Dejan Ivanjica,

Sve si lepo rekao ne razumem pojedince kukaju za njimi za Ninkvicem,Lazovicem, Necnikom… ni za kim ne treba kukati ko ode nek je sa srecom ko dodje dobrodosao.

Reply
Dejan Ivanjica јул 4, 2014 at 18:50

Mihajlovic?Momak je potpuno prenaduvan igrac.Sta je uradio kada je dobijao sansu u Zvezdi?Sta je uradio u Slobodi?Nista 2X.Spor,losa tehnika,slab osecaj za gol,jedino sto delom valja igra glavom i to je to.

Reply
Estrella Roja јул 4, 2014 at 18:02

Pojačanja..hm…možda za Terzićev Ofk.Prosto da čovek ne poveruje da je dozvoljen dolazak dotičnog smutljivca u naš klub,što indirektno nagoveštava da je imao podršku vlasti.Kakav tajming,baš pred predstojeću privatizaciju.Zato treba Zvezdu dotući i predati je njihovim ortacima iz sveta krim..pardon,biznisa.
Takođe,tragikomične su mi komentari pojedinih navijača koji sa prećutnim odobravanjem aminuju poteze ovih nesrećnika.“Još samo Oumaru i Luković i osvajamo duplu krunu“parola je naivnih navijača.Shvatite,Zvezda je na samom dnu i kopa još dublje u propast sa njenim grobarima poput Terzića,Kokeze i njihovih igrača – pudlica poput Mijaijlovića.

Reply
Milan јул 4, 2014 at 16:35

CZV,

Nazalost druze istekao mu je ugovor nakon pozajmice Slobodi… :S

Reply
Milan јул 4, 2014 at 16:34

Nazalost druze istekao mu je ugovor nakon pozajmice Slobodi… ;s

Reply
kobr90 јул 4, 2014 at 16:26

mnogo smo slabiji nego prosle god,ali se nadam jednom stoperu,dvojici igraca sredine terena i spicu….prezadovoljan bi bio kad bi to bili lukovic,regan cavric i abu!

Reply
Бранимир јул 4, 2014 at 17:09

Како? Кога нам је прави губитак? Само Келхар, Нинковић, Печник и Мрђа. Нинковић је играо са пола снаге. Печник тако и тако. Мени се баш свиђа ова нова комбинација са доста младих, провјерених и већ доказаних играча.

Reply
kobr90 јул 4, 2014 at 20:37

kelhar,lazovic mrdja ninkovic su tebi mali gubitak….mrdja prvi strelkac lige kelhar igrao dobro,ninkovic nije mnogo pokazao,al je ime,pecnik davao golove stalno kad je bilo gusto…lazovic je pokazao kad se vratio posle povrede i pojaca ekipu za 30 % i tebi je to nista…decko procitaj komentar i razmisli….al nema veze ja sam samo rekao da smo slabiji nego proslue sezone,al mi se svidja ovo dovodjenje mladih igraca i lalatovica,videcemo sta jos fali pojacacemo se pa bar da iduce god izadjemo u evropu….terzica nesto ne simpatisem al covek je spasio ofk lagano,to je jedan veliki + za nas…..:DDDDDDD ako me razumete ! :DDDDDDD

Reply
kastiljo јул 4, 2014 at 21:03

ninkovic nije mnogo pokazao al je ime?! ime brate nista apsolutno ne znaci u to smo se mali milion puta uvereli,seti se samo ailtona,frenklina salasa(koji je predstavljen kao mesi) a bilo ih je jos…gledano kroz blisku istoriju nijedan igrac koji je dosao u zvezdu kao neko ime a da pre toga nije igrao u njoj nije nista pokazao….ninkovic je pokazao koliki je ustvari slabic,od kad je dosao nije prestao da kuka i da potencira kako je on lud kako niko normalan ne bi to uradio…kad se podvuce linije decko je vise bio po novinama nego na terenu,dal zbog prevelikih ocekivanja il neceg drugog treceg ko zna ali cinjenica jeste da nam nece previse nedostajati ni njegove partije a ni njegova kuknjava…svima je isto kao i njemu sto je bilo pa je opet on bio najglasniji i najpateticniji uvek,a sramota je da se vise zali covek koji je kroz karijeru milione zaradio a da klinci koji bukvalno nemaju za kiriju cute kao sto je to slucaj sa malim savicevicem koji rec nije rekao o parama,sa rajkovicem pa i sa iskusnijim pavicevicem itd…bilo ih dosta koji su cutali,ne racunajuci zajednicke ispade u novinama…samo me zanima dokle ce vise da se ide s tim nine kralju,nine care,ljudino ovo ono kad covek realno to nije zaasluzio u toj meri,dok se milijas pljuje posle svaki lose predane lopte proziva sa tribina itd,a ninkovic da je promasio penal protiv cernomoreca niko zucnuo ne bi…cemu ta slepa opcinjenost tim igracem,ni krivog ni duznog ga u legende poslasmo a nista uradio nije… mrdja ce nedostajati to je cinjenica,ima neverovatan njuh za gol i sansu,pecnik ce nedostajati takodje jer zna potezom da resi utakmicu ni iz cega a i pozrtvovan je…ovi ostali mogu da se zamene,bez lazovica smo izgurali polusezonu bez zamene koja je dovedena za njega pa cemo izgurati i sezonu sa zamenom…kelhar je totalno zamenljiv stoper,jedino eto to iskustvo sto ima,ali imao je i on ispade ala krneta tako da ako dodje npr planic to ce biti extra zamena za njega u tandemu sa pavicevicem a za lukovica da ne pricam… i jos jedanput vas sve molim da ne placete vise za ninkovicem jer nije zasluzio,pobegao je ko pi***ca neka cim je video da nema evrope…sto realno pokazuje kolika je njegova “ljubav“ prema zvezdi,ljubav koju je hteo dobrano da unovci…..

Reply
CZV јул 4, 2014 at 15:26

Ljudi a gde je Mihajlovic..? Za njega su svi govorili da je dobar igrac a sada ga nema nigde, a Zvezdino je dete. 😕

Reply
Бранимир јул 4, 2014 at 17:06

Тражимо центарфора, а дијете нам чами у кући. Не схватам, барем да му се пружи шанса. Није ништа гори од осталих прекобројних.

Reply
MaRe Delija јул 5, 2014 at 01:57

Bitno je da je tu Drvo Javorovo Onjilo 😯

Reply
MILAN KG јул 4, 2014 at 15:15

Samo napred ubedjen sam da ce doci jos 6,7… igraca ovo je samo pocetak!!!!! bilo bi super kad bi doveli Cavrica, Abubakara,Regana,Lukovica…

Reply
Бранимир јул 4, 2014 at 17:04

Не схватам откуд толика потреба и повика за Реганом. Ништа нарочито. Раде Крунић је за њега измислио фудбал. Мали брзо учи и стасава у комплетног играча. Ко га први узме имаће вајде. Зимус му је пропао ангажман у Гент.

Reply
kobr90 јул 4, 2014 at 20:39

sta pricas??? pa pogledaj decko igra kao zmaj…..trci kao navijen protiv nas nismo mu uzel;i 3 lopte sve tacni pasovi,regan je medju 3 majbolja igraca sredine u srbiji glavu dajem a ima samo 19 godina

Reply
Marko јул 4, 2014 at 15:12

❗ ❗ ❗ ❗ A zasto niko ne prica o prodaji Maksimovica u Torino za 2.2 milona funti, posto je istekla pozajmica u Torinu, vratio se u Zvezdu samo na papiru, odmah potom prodat torinu za 2.2. Zna li neko nesto vise o ovome??? ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
delija_md јул 4, 2014 at 15:24

On je prodan nekoj menadžerskoj agenciji koja ga je selila od Apolona, Fulama do tog Torina. Koliko sam upućen mi smo od njega dobili neki novac (ne sjećam se koliko) i nemamo dalje ništa s njim.

Reply
Spiritus јул 4, 2014 at 15:05

Da li neko zna koliko su tacni navodi da Damir Kahriman potpisuje za Zvezdu ? Zna li neko nesto u vezi sa ostalim pojacanjima, pre svih Reganu i Oumaruu … ? Licno bih bio jako zadovoljan ako bi smo doveli barem neke od igraca koji se pominju … Milan Rodic, Regan, Oumaru, Planic, Cavric, A. Lukovic, Andrija Lukovic, Pavlovski, Trujic, Drazic … Imali bismo jos jacu ekipu nego prosle sezone !

Reply
Бранимир јул 4, 2014 at 17:00

Дефинитивно. И поврх свега – дугорочну и перспективну, а шампионску.

Reply
Marko јул 4, 2014 at 14:24

Dosta igraca vodimo,uhh mogli smo se ovog Onjila otarasiti vec jednom ali sta je tu je u slucaju da Dauda ode morace se dovesti neki napadac,treba nam i krilo ostade napad tanak.Nista ljepse kada vidis da nema Martinovica,Cilinseka i Nenadica najveci promasaji u istoriji Zvezde,bar koje ja pamtim.

Nisam upoznat sa igrama i kvalitetom nekih mladih igraca,ako moze neko da mi odg. Jovanovic,Stojanovic,Brajovic,Ristic i Zivkovic?

Reply
Sava јул 4, 2014 at 16:30

Evo voako za svakog cu posebno posto sam porprilicno pratio mladje selekcije.Jovanovic je prosao sve mladje selekcije nase reprezentacije i vrlo je talentovan.Milos Stojanovic je bio jako standardan u reprezentaciji i u omladinskom timu.Brajovic je takodje standardan bio u reprezentaciji do 17 godina i omladinskom timu.Mihailo Ristic je slican slucaj kao i ostali i cesto se upisivao u strelce kod omladinaca.Jedino sam skeptican kada je u pitanju Zivkovic,nije igrao u mladjim selekcijama reprezentacije,a ne znam ni koliko je bio standardan u omladinskom pogonu.

Reply
Бранимир јул 4, 2014 at 16:58

Јовановић је корпулентан, али врло спретан и технички поткован одбрамбени играч.
Живковић ће бити право откровење, ако га виле не понесу. Он је љевак и представља неку комбинацију, Шекуларца, Перице Огљеновића и Дејана Савићевића. Можда је њежан, али је мени врло интересантан играч.

Reply
Marko јул 4, 2014 at 19:18

Hvala 😀

Reply
ehej јул 4, 2014 at 14:17

gde je ljubo nenadic?

Reply
cz јул 4, 2014 at 14:15

Kasalica ide sto je i najbolje za njega a i za nas,ne znam da li mu je ugovor istekao i hoce li biti neke zarade? Upravo sam procitao da vodimo Daudu na pripreme ili da ostane ili da se prodajom i njega dovede neki napadac jer meni nesto nisu pouzdani Despotovic i Rakic koliko su bili Dauda i Mrdja ali vidjecemo.Najveca steta je sto smo ocekivali nesto vise novca od prodaje Lazovica ali u takvoj smo situaciji da birati ne mozemo. Ako se ne varam Pecnik je raskinuo ugovor i oprostio pola duga ili mu uprava trazi klub,nisam siguran.Ne treba nam jos mnogo igraca,zamjena za Ninkovica,stoper i krilo cak mislim da mozemo i bez golmana proci jer Rajkovic treba biti prva opcija a imamo Manojlovica.

Reply
Delija mp јул 4, 2014 at 13:49

Dobro je,nema vise Nenadica,Cilinceka…Valjda cemo prodati Kasalicu, Daudu i Pecnika,da smanjimo malo dug.
Jos samo Lukovic,golman i kreativac

Reply

Leave a Comment