Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Дамир Кахриман четврто Звездино појачање

Конкуренција Рајковићу на голу Црвене звезде у следећој сезони биће Дамир Кахриман. Бивши играч Слободе, Јавора, Земуна, Војводине, Коњаспора, Рада, Јавора и Таврије, потписаће уговор на две године и од сутра ће се ставити на располагање тренеру Лалатовићу. Кахриман је током каријере, између осталог,  наступао са младом репрезентацијом на Европском првенству 2007. године у Холандији, а бележио је наступе и за сениорску репрезентацију Србије.

Како је изјавио за „Вечерње новости“, у Звезду је стигао из трећег покушаја:

„Већ два пута сам био на Звездином прагу, али је трећа била срећа. Жеља да сарађујемо је била обострана и брзо смо се договорили. Захваљујем се Звездану Терзићу на поверењу, имали смо сјајну сарадњу још док је он био председник ФСС, а ја млади репрезентативац. Терзић је човек пун енергије и сигуран сам да покреће добре ствари за клуб.“

Кахриман је говорио и о Предрагу Рајковићу, са ким ће водити борбу за позицију првог голмана:

„Радујем се што Звезда има тако младог, даровитог голмана. Јака конкуренција је за голмана увек најважнија, мене је створила као играча. Ко буде бољи нека брани. Трудићу се да покажем квалитет и да нисам пао с неба овде, већ да после репрезентативног стажа и играња у јакој украјинској лиги заслужујем да будем у Звезди.“

Повезане вести

7 comments

delijaMNE јул 7, 2014 at 01:35

Ode nam Lazo:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Reply
Nemanja јул 6, 2014 at 15:55

Dobro dosao!!

Reply
Koks zvani Voks јул 6, 2014 at 13:06

Delija PG,

Hteo sam napisati “Ne mozemo reci da je LOS golman(naprotiv)“
Greska 😀

Reply
Realan Zvezdas јул 6, 2014 at 12:41

Ma on za drugog golmana nije los, ali da brani pre Rajkovica, pa ajte molim vas

Reply
Delija PG јул 6, 2014 at 12:05

Koks zvani Voks,

Ne mozemo reci da je dobar golman(naprotiv), a u sledecoj recenici kazes da je dobar golman cim je branio za reprezentaciju ?

Reply
Koks zvani Voks јул 6, 2014 at 12:00

Nema sta..Ne mozete reci da je Kahriman dobar golman(naprotiv),i sama cinjenica je(bio) reprezentativni golman govori o njegovom znanju i reputaciji..E sada,samo se plasim za malog Rajka ako se ne izbori za mesto 1. golmana,a sve mi se cini da ce biti tako jer Kahriman verovatno nece pristati da bude 2. golman..Sve u svemu,zdrava je to konkurencija i neka Rajko jos jednu sezonu stekne potrebno znanje i iskustvo,pa onda medju stative..
Srecno Damire! 😀

Reply
MaRe Delija јул 6, 2014 at 11:25

Podrska za Kahrimana!!! Iako svi kukaju za Rajkovicem,ja bar imam poverenja u Lalatovica,ako stavi Rajkovica da brani podrzacu ga,ako stavi Kahrimana isto cu podrzati!!!

Reply

Leave a Comment