Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Терзић: „Завршавамо са Босанчићем“

Црвена звезда ће, сасвим извесно, ускоро добити и пето појачање у прелазном року. Звездан Терзић истиче да су преговори са Милошем Босанчићем  у завршној фази, као и да се још увек преговара са Напретком за Регана.

„У завршној смо фази преговора са Босанчићем и мислим да ћемо завршити посао. Остаје да се види на који начин ће раскинути уговор са Гјонгнамом. Босанчићевим доласком одустали смо од Крунића, док са Напретком још увек водимо преговоре око Регана. Нама је интересантан сваки добар играч“ рекао је Терзић за „Новости“.

Терзић тврди да се политика клуба неће мењати иако Босанчић има 26 година.

„Таман посла. Политика клуба се неће мењати. И даље ћемо доводити талентовану децу, пружати шансу нашима из омладинске школе, али играће најбољи. Босанчић са 26 година није стар и савршено се уклапа у наш тим и оно што је Звезди потребно.“

Марко Милинковић?

„Причали јесмо, али нисмо ни близу договора. Ми нећемо да журимо са довођењем играча из простог разлога што још нисмо сигурни колико могу ови момци који су на припремама у Словенији. Зато са нестрпљењем чекамо ове две утакмице у Белгији како бисмо видели какав квалитет поседујемо. Списак појачања имамо, доводићемо их по потреби јер Црвена звезда у свако доба мора да има респектабилан тим.“

Повезане вести

22 comments

krvavi zvezdas-DE јул 13, 2014 at 23:04

ako dovedemo jos 4 igraca bice ovo najbolji prelazni rok za buducnost….Cavric,Drazic,Planic,Regan…tvrdim da ova 4 igraca sad vrede blizu milionceta ovde u nemackoj..za 2-3 godine za njih mozemo kasirati minimun 10 mil.

Reply
Bob јул 13, 2014 at 21:51

Mali Bosančić pre 20 godina ne bi smeo da prismrdi Marakani. Ovako, i lošiji od njega istiskuju našu decu i teraju ih u beli svet. Totalno suludo, ali nije to najgore što nam se dešava. A ti Vukane, sine, strpi se još koju godinu…

Reply
Mare јул 13, 2014 at 18:04

…i Rakic

Reply
Mare јул 13, 2014 at 17:55

GK Rajkovic
RB Petkovic
LB Ristic
CB Pavicevic
CB Mijailovic
DM Kovacevic
RM Lazovic
LM Gavric
CM Milijas
AM Savicevic
FC Jovic
klupa: Kahriman, Lazic, Jovanovic, Gogic, Grujic, Despotovic

Reply
josif јул 13, 2014 at 16:06

Dolazak ovog Bosancica znaci da Savicevic ni ove sezone nece dobiti sansu.Ne svidja mi se dovodjenje igraca od 26-27 godina a da mladi igraci kao Vukan,Arauho,Jovic,Lazic opet sede na tribinama.I Terza i Lalatovic dovode svoje igrace pa ce nas posle ovi sto je doveo Kokeza da nas tuze.Idalje vodimo losu politiku,ovde nas samo zamajavaju dovodjenjem polovnjaka a nemozemo nikog da prodamo,cak ni Lazovica.Pozz.MKD

Reply
Sedou јул 13, 2014 at 17:54

Ova 4 igraca sto su do sada dovedena imaju platu kao jedan Pecnik ili jedan Dauda. Dakle, i da nas tuze sume ce biti mizerne a potencijalna korist je velika. Dok ne izadjemo u Evropu nasi igraci nece imati dobru cenu. Lalatovic kaze da su prvom timu najblizi Mihailo Ristic i Luka Jovic. Evo ako Luka bude imao minutazu i ako postigne oko 10 golova u sezoni videces da cemo dobiti visemilionsku ponudu za njega, ali ako izborimo ucesce u Evropi sledece sezone veruj mi da suma moze biti astronomska za nase uslove. Dakle rec je o osmocifrenoj sumi. Lazovic jeste nas najvredniji igrac ali ako sagledas realno nije pokazao neki vanserijski talenat, izasao je iz teske povrede, nema kontinuitet dobrih partija, nije dovoljno efikasan i nema lidersku crtu u karakteru. Najveci problem je sto nije prelomio u glavi. E ja se za Vukana nadam da ce konacno da prelomi kao sto je na ovoj poslednjo utakmici. Mora da preuzima odgovornost na sebe i da resava, da bude konkretan. Racunaju se samo asistencije, golovi i pobede.

Reply
Zvezda oooooo ♥ јул 13, 2014 at 22:42

A kako mislis da Jovic uopste igra sa dobrom minutazom,zato sto je napad pretrpan:Dauda,Rakic,Despotovic,Jovic,Onjilo.

Dauda

On je trebao da ide al je ostao i ocekuje se da ce igrati.

Rakic

Prosle godine odigrao samo 2,3 utakmice i sada kada je otisao Mrdja ocekuje se da igra i on.

Despotovic

I on je mlad igrac i doveden je tako da ne bi trebao da sedi na klupi svaku utakmicu kao Onjilo zato sto je i bolji.

Onjilo

I on je jos u ekipi nemojte da ga zaboravite.

Jovic

Ostaje mu samo da odigra sad fenomenalno da ga vide Lalatovic i prepozna talenat,da Daudi nadju klub da ode i da uzmemo neke pare.I onda mogu on i Despotovic da se menjaju.

Lazovic ili da produzi ugovor i da igra jos godinu,dve bez tuzbi ili da ga prodamo za 2 miliona ili jos vise.S njim moze da se menjaju Gavric i Karaklajic zato sto i oni igraju na toj poziciji a na ovoj poziciji moze da igra i Onjilo.

Pavicevic,Mijailovic,Petkovic,Lazic,Kelhar stabilna odbrana,naravno ako Kelhar produzi ugovor.I jos mladi kao:Djordjevic,Arauho,Ristic,Stojanovic,Jovanovic i jos neki ali otprilike ovo je kompletna odbrana.

Rajkovic-Kahriman dobra golmanska linija.Igrac koji je nekad bio u reprezntaciji Srbije(Kahriman) i mladi i fenomenalni golman koji brani za omladinsku selekciju Srbije i koji je debitovao i za seniorsku ekipu(Rajkovic).I naravno jos jedan mladi golman koji bi bio dodatna rezerva.

Kovacevic i Gogic kao i prosle sezone se menjaju na poziciji defanzivnog veznog.
Celokupna sredina ne racunajuci krilo i defanzivnog veznog bi trebala biti:Milijas,Savicevic,Jokic,Jovic(moze i on da igra,u utakmici protiv Krke usao umesto Milijasa),Grujic,i jos neki omladinac ili neki dovedeni igrac koji bi sedeo na klupi.

Po meni nas idealan tim bi trebalo da izgleda ovako.Izvinjavam se ako sam izostavio nekog igraca ako jesam napisite mi u komentaru kog sam izostavio. 😛

(Kahriman)
Rajkovic

(Ristic) (Arauho/Jovanovic) (Lazic) (Djordjevic)
Mijailovic Pavicevic Kelhar Petkovic

(Gogic)
Kovacevic

(Jokic) (Grujic/Jovic)
Milijas Savicevic

(Onjilo) (Karaklajic/Jovic)
Lazovic Gavric
(Despotovic/Jovic)
Rakic

P.S. Naravno ima jos dosta igraca koji mogu da igraju na vise pozicija ali sam napisao samo za Jovica zato sto je njemu na svakoj poziciji gde moze da igra dobra konkurencija,osim Karaklajica pa sam zato to pisao.
Moji saveti za transfere:
1.Uzeti neke pare za Daudu i prodati ga.
2.Dovesti nekog dobrog omladinca iz nase skole da bude u slucaju da se neki iz veznog reda povredi pa i neki na klupi.
3.I da necujemo vise neka imena,pa ovo je nas tim jednog cemo ga morati podmladiti i da pokusamo da prodamo mlade igrace za dobre pare kao sto je Partizan uzeo dobre pare za Markovica,Mitrovica ili Jojica i da sledeci put kada taj klub sto je kupio tog igraca proda ga da mi uzmemo neki procenat obavezno.Pa sad se prica da L.Markovic ide u Leverpul za 25 miliona bar 2,3 ako ne i vise dolazi Partizanu.Probudimo se malo!!!
Jeste da imamo veoma mladu ekipu ali pustimo male da igraju da vidimo sta znaju!!!

NEKA MARAKANA UGOSTI EVROPU,NEKA EVROPA PONOVO VIDI ZVEZDU!!!

Reply
Sedou јул 14, 2014 at 01:11

Daudi istice ugovor za 6 meseci a suska se da nas je tuzio. Dakle, njega slobodno otpisi. Onjilo je pokusaj igraca i njega slobodno otpisi. Ostaju ti Rakic-koji je izuzetno sklon povredama i uopste nije fizicki dovoljno spreman i Despotovic koji je enigma, tek treba da pokaze koliko i da li uopste moze. Tako da ce Jovic imati zavidnu minutazu osim ako ne dovedemo Oumarua ili Zigica, sto je malo verovatno. Lazovic mora da bude prodat jer mu se mnogo duguje a istice mu ugovor na kraju sezone. Slazem se sa tvojom selekcijom tima, ali neophodno je jos par igraca, dva iskusna i dva mladja, tipa Regana, Drazica, Cavrica… Titula je prioritet i u ovoj sezoni kao i uvek kroz nasu istoriju.

Reply
Luka јул 13, 2014 at 20:08

Kao što vidiš, Josife, sve je isto. Nastavljamo po starom – kupujemo brdo polovnjaka da bi se borili za titulu sa nikad jadnijim grobljem, a to što će i ostatak mladića otići raskidom ugovora i što će dug još narasti, to nikog ne zanima.
Jović i da bude prvi špic i da da 30 golova u sezoni, ne bi vredeo više od milion-dva. Zna se i zašto – zato što nas svi ucenjuju znajući situaciju. A koliko će vredeti nakon sezone na klupi, jasno je. Lalatović smiruje navijače izjavama, a Jovićeva i Savićevićeva minutaža će biti minorna, to je već sada jasno.

Reply
Teks Viler јул 13, 2014 at 15:37

Bosancic je postigao neke neverovatne golove u Koreji,to smo videli na tv.Momak je za vreme derbija na Marakani napravio skandal tako sto je,sedeci na klupi Partizana,pevao pesme severa. U svom prvom intervjuu Radonjic je hrabro izjavio da je okoreli Zvezdas!I sta sad?Ne dozvoliti tim mladicima da igraju u klubu koji vole samo zato sto su ih prvi otkrili partizanovi skauti,koji su za nase,blago receno,eksperti?Cleo i Mustafa su mogli u lavor,ranije i Milko,Tomasevic,Luka Bogdanovic,Vujanic cak je i Bogdan Bogdanovic ponikao u FMP-u.Katic i Prlainovic su mogli u nase jato(i neka su) ali Radonjic,Bosancic,Jokic,sutra i zvezdas Danilo Pantic ne mogu?E vala,mogu!

Reply
Goran јул 14, 2014 at 04:27

O tome ja pricam isto 🙂 Bosancic je takodje poceo u mladjim kategorijama Zvezde…Nenadic,Krneta,Radonjic i Jokic nisu odigrali nijednu utakmicu kao seniori za Partizan…Vise su oni pokupili igraca koji su igrali za nas seniorski tim Kleo,Stojkovic,Kljajic u zadnje vreme…A sada zele da dovedu Oumarua i jos neke koji su pre igrali za Zvezdu…A tek pre koliko seniora je igralo za Zvezdu pa su ih oni kupili: Puaca,Joksimovic,Milojevic,Djurovski,Babic,Jocic,Rudinski,Drenovac,Petrovic,Beleslin,Jezerkic,Ciric,Jovanovic…Pa juniori Zvezda pa Partizan posle: Krajcinovic,Stavric,Marjanovic,Puaca,Cermelj,Adamovic,Lazetic,Gavrancic,Kljajic,Jankovic,Stojanovic,Matic,Pjevic,Cakic,Mitrovic,Savic,Milosevic,Aleksic,Trickovic…Pa treneri Cosic,Tomasevic…Nakupili su oni Zvezdinih igraca za dobra 3-4 tima da se naprave 🙂

Reply
MILAN KG јул 13, 2014 at 14:31

moka slavnic</

Covek cije ime koristis je igrao u Partizanu!!!!! Slavnic je bio Veliki Igrac kao cevek je…

Reply
ds јул 13, 2014 at 14:16

Zaista ne znam o kakvom se pojacanju radi,sad sam procitao da je Olimpijakos demantovao dolazak Lazovica sto nama svakako odgovara,mislim da bi ostankom i dobrim partijama digao sebi cijenu i onda bi ga mogli prodati na zimu,ovaj novi golman primio 4 komada i nosi dres sa br 1 dok Rajko 2 nadam se da ce Rajkovic biti prvi izbor.Lukovica mislim da vise ni ne trebamo da ga moljakamo i u onoj izjavi se vidi da jednostavno ne zeli da dodje,jos par pojacanja nadam se vrlo brzo i da zavrsimo.

Reply
moka slavnic јул 13, 2014 at 14:15

Ocigledno postajemo grobarska deponija.Krneta,Nenadic,Jokic,Jovic,Bosancic,Radonjic,…

Reply
Goran јул 14, 2014 at 04:21

O cemu pricas ti Jovic nikada nije igrao za Partizan i poceo je u mladjim kategorijama Zvezde…Bosancic je takodje poceo u mladjim kategorijama Zvezde…Nenadic,Krneta,Radonjic i Jokic nisu odigrali nijednu utakmicu kao seniori za Partizan…Vise su oni pokupili igraca koji su igrali za nas seniorski tim Kleo,Stojkovic,Kljajic u zadnje vreme…A zele da dovedu Oumarua i jos neke koji su pre igrali za Zvezdu…A tek pre koliko seniora je igralo za Zvezdu pa su ih oni kupili: Puaca,Joksimovic,Milojevic,Djurovski,Babic,Jocic,Rudinski,Drenovac,Petrovic,Beleslin,Jezerkic,Ciric,Jovanovic…Pa juniori Zvezda pa Partizan posle: Krajcinovic,Stavric,Marjanovic,Puaca,Cermelj,Adamovic,Lazetic,Gavrancic,Kljajic,Jankovic,Stojanovic,Matic,Pjevic,Cakic,Mitrovic,Savic,Milosevic,Aleksic,Trickovic…Pa treneri Cosic,Tomasevic…Nakupili su oni Zvezdinih igraca za dobra 3-4 tima da se naprave 🙂

Reply
Teks Viler јул 13, 2014 at 13:58

Ja ovde trubim da je Terza vrlo sposoban menadzer i sportski radnik.U pravo se ne razumem niti znam kakav je covek(ne zanima me)niti verujem medijima.Za sada vuce prave poteze.Spartanac,neka dodje Bosancic sa 26,odigra sezonu-dve i proda se.Najbolje godine u savremenom sportu su izmedju 28 i 33,pogledaj svetsko i vidi koliko su stari Mesi,Svajni,Roben,Persi,Maskerano,Modric,Ronaldo,Ramos…Uglavnom,Terzic je moj favorit,za sada.Za Kokezu i magistra Tonceva je Tesla!

Reply
MILAN KG јул 13, 2014 at 13:17 Reply
pera јул 13, 2014 at 13:07

Odmah potpisati malog Radonjića jer je konačno slobodan igrač i pridružiti ga pripremama. Idealna zamena za Darka Lazovića. Ja bih pored Bosančića ipak doveo i Krunića nešto mi govori da je on onaj pravi koji nam treba na srediti terena. Još nešto ako je transver sada neostvariv onda dogovoriti siguran prelazak na zimu kad je slobodan igrač.

Reply
Spartanac јул 13, 2014 at 13:21

Aha…..ti bi na sredini da imas na centralnom veznom Bosancica,Milijasa,Krunica,Vukana…..zna jednu ili dve pozicije…..pretpostavljam Vukan na klupi….a za spas kluba prodaja za godinu dana Bosancica i Milijasa!??

Reply
Zvezdaa ooo ♥ јул 13, 2014 at 23:45

Rade Krunic=Napadac

Reply
Mlađa јул 13, 2014 at 12:59

Ovo je pravi potez! A tek milinković.. Extra!

Reply
Spartanac јул 13, 2014 at 13:22

Pa koga ces da prodas za godinu dana da spases klub…aj koga majke ti?

Reply

Leave a Comment