Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић и Лалатовић би и Словенца Дедића, као и Македонца Дамчевског

Дневни лист „Информер“ објавио је списак играча на којем су 22 имена која су на листи жеља Звездана Терзића и Ненада Лалатовића. Поставља се велико питање у чијем је интересу да се било где објави овакав списак са појачањима, када се зна да се тиме аутоматски диже цена играчима и знатно отежавају преговори, али, чињеница је да је он ту и да је Терзић потврдио поједина имена.

Дедић је искусан фудбалер (30), игра нападача или десно крило, а последњу сезону је провео у Динаму из Дрездена. Пре Динама наступао је за Парму, Пјаћенцу, Бохум..

„Чули смо се са Дедићем. Он је одличан фудбалер, искусан је, првотимац је у репрезентацији. Било би добро да дође у Звезду. Не журимо нигде, потребно је да обавимо разговоре са још неким играчима“ рекао је Терзић за „Информер“.

Дамчевски (21, 193) наступа за Черноморец, а покрива позиције штопера и левог бека.

„Тачно је да смо заинтересовани за њега, али тај трансфер није близу реализације. Причао сам са њим, зна да га Звезда жели. Ради се о играчу који је репрезентативац Македоније. Његова жеља је да раскине уговор са Бугарима и да се пресели негде западније, јер има понуде из Холандије. Видећемо шта ће бити од свега. Он прича само енглески и француски, јер није одрастао на овим просторима, а мајка му је из Француске.“

Терзић је потврдио изјаву шефа струке да је Звезди потребно још 4-5 фудбалера.

„Потребан нам је штопер, крилни и везни играчи. Биће још појачања, али сачекајмо да видимо какав тим тренутно имамо.“

Списак играча:

Богдан Планић (ОФК Београд)

Александар Данчевски (Черноморец)

Лазар Ћирковић (Рад)

Срђан Бабић (Војводина)

Александар Луковић (слободан)

Милош Цветковић (Напредак)

Андрија Вукћевић (Будућност)

Милан Родић (Зенит)

Немања Антонов (ОФК Београд)

Обенг Реган (Напредак)

Иван Петровић (Раднички 1923)

Горан Чаушић (Ескишехир)

Дејан Дражић (ОФК Београд)

Мијат Гаћиновић (Војводина)

Марко Милинковић (Слован Братислава)

Раде Крунић (Доњи Срем)

Данијел Аврамовски (Раднички)

Андрија Луковић (Рад)

Милош Босанчић (Гјонгјам)

Марко Јанковић (Олимпијакос)

Александар Чаврћ (ОФК Београд)

Златко Дедић (слободан)

Повезане вести

16 comments

DELIJA јул 15, 2014 at 01:51

Mani,

Grujic igra na Milijasevoj poziciji. Nije on toliko ofanzivan kao Savicevic.

Reply
Mani јул 14, 2014 at 23:17

Pored Savicevica na toj poziciji ofanzivnog veziste imamo Grujica za koga mislim da ce biti mnogo bolji od Vukana!!! Treba nam samo jos stoper i levo krilo (obavezno) i u slucaju da odu Lazovic i Tenk, onda moze da ih zamene Regan i neko tipa Katai, Drazic itd…

Reply
Dejan CZ јул 14, 2014 at 21:13

Vecina navedenih ima kvalitet, to je sigurno, ali treba pazljivo birati, a ne samo da opet nagomilamo igrace.

Reply
Dio јул 14, 2014 at 17:16

Zao mi je sto me niko ne cuje MENJAJTE DAUDU ZA OUMARUA bice lepo svima ali DOK NIJE KASNO

Reply
MILAN KG јул 14, 2014 at 17:06

Luka,

Slazem se sa tobom to je posledica lose politike tako smo za Lazovica pre par godina odbili Salzburg 4 miliona eura verovatno su mislili da ce vredeti 10 miliona sto objektivno nije bilo realno on je solidan igrac ali nije klasa zas njega su timovi tipa Standard,Salzburg,Olimpijakos… nije on klasa top nivoa da mi trazimo za nejga milione… a sad ne mozemo da ga prodamo ni za milion ima milion primera Dauda je jedan u nizu… Da smo pametni da forsiramo Jovica ako dsa bog da se pokaze pa da ga gurnemo u reprezentaciju ja sam ubedjen da bi ga za 3,4 godine prodali za 30 miliona eura minimum tako mamic radi u dinamu bas sam pre neki dan gledao transfere dinama 0d 2006,2007 do danas nije mi dobro kolike su pare uzeli imas sve na transfer marketu.

Reply
БруталноРеалан јул 14, 2014 at 16:55

Поздравио га Буња. Опет доводе на кило и рецку, после кад севају тужбе крив је партизански зли лоби и незахвални играчи недостојни клуба, па да. Је л’ знају да имају Арауха ’19, репрезентативац, Вукашин Јовановић ништа? Једино што ја видим да фали је једно право лево крило остало је натрпавање и још дубљи канал.

Reply
MILAN KG јул 14, 2014 at 16:54

Bosancic ne dolazi!!!!!http://www.mozzartsport.com/vesti/bosancic-otpao-zvezda-nastavlja-potragu-za-kreatorom-igre/80647 ovo je idealna prilika za SAVICEVICA da pokaze da li stvarno vredi ili je izvikan talenat poluigrac…

Reply
MILAN KG јул 14, 2014 at 14:54

tuzio nas dauda nista novo pise u novostima to je uradio da bi lakse otisao da mi ne dobijemo ni dinar od obestecenja kaze ima ponude iz kine…http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:500720-Sport-Abiola-Dauda-tuzio-Crvenu-zvezdu

Reply
Luka јул 14, 2014 at 15:23

Stvarno mi nije jasno zašto su odbijane ponude za Daudu kad se znalo da će se ovako završiti? Pa zar nije bilo bolje uzeti koju stotinu hiljada evra?

Reply
kastiljo јул 14, 2014 at 12:48

prvo ovaj makedonac se preziva DaMcevski ne sa N a drugo nista specijalno nije imamo mi takvih na kilo u nasoj ligi,podseca malo na onog tintora iz radnickog 1923,bangav je previse,ima skok to stoji ,al bolje planica da dovedemo slicne je visina a za stopera je vise nego brz..

Reply
teo јул 14, 2014 at 12:16

A Lazovic de ti je u sampionskoj postavi, pre bih njega zadrzao nego doveo ove, mada Gacinovic i Cavric ne bi bili losi. Ako bi prodali Lazu novac od njega za ovu dvojicu i toliko. A Dauda ti ga nema na spisku?

Reply
ISTINA јул 14, 2014 at 12:50

Lazovica i Daude nema jer ce oni ovog prelaznog roka 1000% biti prodati.

Reply
џ јул 14, 2014 at 12:13

ца

Reply
џ јул 14, 2014 at 12:12

Није краљу Гајћиновић него ГАЋИНОВИЋ!

Reply
џ јул 14, 2014 at 12:11

Није Гајћиновић него ГАЋИНОВИЋ!

Reply
ISTINA јул 14, 2014 at 10:16

Sto se tice zadnje linije doveo bih Babica iz Vose i Rodica (ali da ga kupimo ne kao pozajmljeni igrac)…vezni red(krila)-levo krilo Gajcinovic iz Vose i ovog Dedica da nam bude desno krilo. centralni vezni -Milos Bosancic … sampionska postava Rajkovic- Mijailovic (Rodic) —Babic,Pavicevic (Arauho,Lazic) — Petkovic (Djordjevic) –Kovacevic (Gogic) –Milijas (Bosancic)— Vukan (Grujic) –Gajcinovic(Ristic,Gavric)–Dedic(Karaklajic,Gavric) —Rakic ili Despotovic (Jovic) …..

Reply

Leave a Comment