Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стефан Ђорђевић на проби у Звезди

Према писању Моцартспорта нови играч на припремама фудбалера Црвене звезде биће доскорашњи леви бек Вождовца Стефан Ђорђевић, који ће покушати да се наметне тренеру Лалатовићу у предстојећим мечевима против Мехелена и Генка, а уколико буде добро одиграо потписаће уговор са клубом.

Ђорђевић је рођен 13. марта 1991. године у Новом Саду. Претходне сезоне је одиграо 13 лигашких мечева у тиму Вождовца, а раније је наступао за новосадски Пролетер, Банат из Зрењанина и суботички Спартак. Уколико прође пробу у Звезди биће прва алтернатива Николи Мијаиловићу по левој страни. Млади дефанзивац ће сутра отпутовати са екипом у Белгију, где ће на утакмицама против Генка и Мехелена добити шансу и ако је искористи избориће се за стални ангажман.

Црвено-белима је потребан играч по левој страни, јер искусни Мијаиловић неће моћи сам да изнесе целу сезону, а млади Ристић, који је у досадашњем току припрема био Џонијева алтернатива није класичан леви бек. Иначе, Ненад Лалатовић добро познаје Ђорђевића, јер је играо у Пролетеру из Новог Сада у време док је стратег екипе из Љутице Богдана водио овај тим, а у јесењем делу минуле сезоне био је стандардан у тиму Вождовца управо док је Лалатовић био тренер београдског клуба, али је изгубио место у стартној постави после одласка Лалатовића у Напредак.

Повезане вести

11 comments

MILAN KG јул 14, 2014 at 23:21 Reply
d јул 14, 2014 at 23:09

rezervni bek vozdovca je dobar za Zvezdu….imao sam poverenje u Lalatovica i Terzica, sad vise mi postaje smesno kao da nam dzajic opet dovodi onjila i omegu..takav je do sad prelazni rok. drugoligaski igraci od po 24 i kusur godina a zamazuju oci sa bosancicima i drazicima i cavricima

Reply
Luka јул 14, 2014 at 23:46

Ma sve isto k’o prošle godine – potpisaćemo novih deset od kojih će igrati trojica, a ostali čekati da nas tuže za raskid ugovora. Niko ništa ne pominje o načinu oporavka i vađenju iz dugova, nigde dugoročne strategije…

Reply
Marko јул 14, 2014 at 21:16

Poceli smo da dovodimo neke zaboravljene da ih ozivljavamo a ti ce na kraju da nas tuze,a vec sutra svi mladi igraci ce da odu i onda prestajemo i da postojimo.Hvali se Ristic,Stojanovic pa pobogu zar se u njima nije mogla naci zamjena za Mijailovica,Regan ni on nije potreban.Kao sto neko dole napisa i meni je bitnije da vidim nase sa pojacanjima na NEOPHODNIM pozicijama i na kraju neke prodaje, novac i rjesavanje dugova a ne zbog titule da sami sebe ukopamo jer mislimo da cemo sa ovim i slicnim njemu nesto postici pa i onaj novi golman je 4 komada primio i nosi dres prvog golmana ma hajde

Reply
Zvezdaa ooo ♥ јул 14, 2014 at 20:14

ZAŠTO NENADE DOVODIŠ SVOJE BIVŠE IGRAČE KOJI NISU NI IGRALI A IMAMO SVOJE OMLADINCE.

Reply
cz јул 14, 2014 at 19:51

Ma ne vjerujem od tolike price da su dobri ovi momci koje imamo,da se treba okrenuti nasoj skoli oni dovode ovoga a imamo Aruha i cini mi se jos sigurno dvojicu,ako se ne varam na toj poziciji.Kazu Regan sta ce nam on? Tenk je odlicno igrao,Gogic sasvim solidna zamjena,sad citam Dauda nas tuzio pa price o jos nekim bespotrebnim igracima a grcamo u dugovima ej Marakana ne moze da posluzi reprezentaciji to je dovoljno da vidimo gdje smo.Znam da zele i da urade sve da se titula odbrani pa dovode njih sto vise i neke iskusnije a opet pricaju o tome kako Zvezda napokon treba i svojima da se okrene,meni licno mnogo je vaznije da jednu sezonu malo disemo i ne dovodimo previse igraca neke crncuge koje ce da nas tuze a sigurno bi i Regan to vremenom uradio,da bar malo smanjimo dug prodajom svoje djece nego da se trpamo zbog titule jer vec sutra Zvezda moze da se zakljuca koliki su problemi a ovim potezima se stvaraju jos veci vec sada je 40 igraca pod ugovorom a treba nam kako kazu jos 5,6.Dovedi stopera,napadaca ako Dauda ode i krilo ako ce Lazovic i zavrsimo pa kako bude bice nama titula nije prioritet koliko drzanje Zvezde u zivotu.

Reply
Mirko CZ јул 14, 2014 at 20:37

Slazem se sa tobom jer sa igracima koje imamo mozemo da odbranimo titulu samo treba imati poverenja u neke mladje igrace…dovoditi po 10 igraca u svakom prelaznom roku je samoubistvo,zbog toga i jesmo u dugovima.Nama je potrebno da na klupi uvek budu nasi omladinci a ne da rezerva bude igrac od 27 godina koji nema potencijal,niti zna da igra niti ga mozes prodati…konkretno mislim na igrace kao sto su bili ljubo nenadic,umesto takvih bolje da je nas omladinac…isti slucaj je i ovde,Dzoniju rezerva moze da bude neko ko je vec u klubu.Regana dovesti samo ako prodaju kovacevica u suprotnom sta ce nam,samo cemo ga upropastiti kao i mnoge koji su dosli i nikada sansu nisu dobili.

Reply
cz јул 14, 2014 at 21:09

Upravo tako,a dokaz o tome koga smo upropastili je Milunovic dobar i mlad igrac na kojem smo trebali zaraditi ali zbog pretrpanosti nije bilo mjesta ili se ukazivala sansa onima koju su prijetili tuzbama dok su neki trpjeli sve samo zbog grba i navijaca,vidjecemo sta ce i sa Rajkovicem biti.A sto se Tenka tice jednom smo se ogrijesili drugi put bi bilo previse,odlican je i meni jedan od najboljih cak i zamjena ima za njega cemu Regan koji ce kao i Dauda otici evo zvanicno je raskinuo ugovor a nista zaradili nismo i to je nas problem,ne znam koliko je dobio para ali je dobio nesto i klub je u minusu a sa nasim igracima tako ne bi bilo,nisam se nadao ovome jer je pocetak obecavao vec sada se opet vracamo na staro.

Reply
MILAN KG јул 14, 2014 at 19:32

Daj boze da su svi nasi omladinci toliki talenti i biseri kao sto se prica!!!!!.

Reply
Lazaris јул 14, 2014 at 19:09

Mi imamo odličnu zamenu za Džonija a to je Miloš Brajović!Ne vidim razlog zašto bi ovog dovodili.

Reply

Leave a Comment