Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: Стоп појачањима, имамо много веће проблеме

Звездан Терзић, генерални секретар ФК Црвена звезда говорио је за Вечерње новости о појачањима, дуговима, проблемима клуба, а тужбу Абиоле Дауде није желео да коментарише. Текст преносимо у целини:

Петодневна турнеја у Белгији биће последњи тест за поједине играче Црвене звезде који су прошли прву фазу припрема у Словенији. Стручни штаб и челници српског шампиона ће после утакмица са Генком (16. јул) и Мехеленом (19. јул) имати јасну слику о томе ко може да понесе највећи терет високих амбиција клуба у наступајућој сезони, односно на којим позицијама су појачања неопходна.

Зато до повратка у Београд неће бити ангажовани нови играчи, а наставак активности у летњем прелазном року може се очекивати тек од недеље.

– После утакмица у Белгији урадићемо анализу и одлучити који профил играча је потребан Звезди. До тада је све стопирано. Имамо сасвим довољно времена до почетка првенства и нећемо да се залећемо – истакао је генерални секретар Црвене звезде Звездан Терзић.

Ни трансфер Милоша Босанчића из корејског Гјонгнама, с којим су црвено-бели постигли начелни договор, неће бити реализован.

– Дошло је до застоја због папирологије и за сада се ништа неће дешавати на том плану – потврдио је Терзић.

Први оперативац клуба са “Маракане“ каже да у већини медијских информација о потенцијалним појачањима нема много истине, као и да Звезда у овом тренутку има и неке важније обавезе од довођења играча.

– Неукусно је да се толико говори о томе како доводимо овог или оног играча, кад Звезда има много веће проблеме. Морамо да решавамо питање дуговања, лиценце за домаће такмичење, дозволе за регистровање нових играча… Ангажовани смо на превазилажењу тешке ситуације, то је за нас приоритет у овом моменту – истакао је Звездан Терзић.

Као што је познато црвено-бели су до сада довели четворицу нових фудбалера: голмана Дамира Кахримана, десног бека Предрага Ђорђевића, офанзивног бочног играча Ненада Гаврића и центарфора Ђорђа Деспотовића. Тренер Ненад Лалатовић је у више наврата истакао да су екипи преко потребна и појачања на позицијама штопера, офанзивног везног и бочни нападачи. После утакмица са Генком и Мехеленом све би требало да буде јасније, а није искључено да клуб напусте још неки играчи, пре свега Дарко Лазовић којем би турнеја у Белгији могла да послужи као идеална прилика за препоруку тамошњим клубовима који су се у последње време, па и претходних сезона интересовали за њега.

Одмах по завршетку шампионске сезоне било је јасно да Абиола Дауда неће више играти за Црвену звезду. Ипак, Нигеријац је наставио да тренира и чека исплату заосталог новца, чак је био и с екипом у Словенији. Међутим, по повратку из Терми Чатеж, Дауда је посредством својих заступника предао тужбу Арбитражној комисији ФСС.

– Не бих да коментаришем Даудин потез. Покушали смо да му нађемо клуб, да пробамо да решимо ситуацију, али је, између осталог, проблем био и то што он због повреде не игра већ четири месеца. Није спорно да Звезда има дуговања према њему и Дауда има своја права и може да поступи онако како мисли да треба – изјавио је за Вечерње новости Звездан Терзић.

 

 

Повезане вести

14 comments

Sasa јул 15, 2014 at 22:42

Zasto nepisete o tome sto se duguje Nelsonu i o tome sto se svi iz grupe pojacavaju samo mi nista!

Reply
Luka јул 16, 2014 at 01:31

Eh, zašto… Pa po direktivi, valjda ti je jasno…

Reply
Wild Wild јул 15, 2014 at 20:23

Je li ovo Terza ili Kokeza, ja ne vidim razliku…

Reply
d јул 15, 2014 at 20:01

sta ce nam vise pojacanja pa doveli smo ekstra talente u vidu djordjevica.

Reply
MILAN KG јул 15, 2014 at 15:27

yugo 45,

Ne zasto bi to radio ? ja ne znam sta ljudi ocekuju mi smo u g.. do guse svi pricaju o toj deci imamo Grujica,Jovica,Ristica,savicevica… u prvom timu sta bi hteli da svi igraju ne moze to tako nije to igrica.Sto se Terze tice smatram da radi u interesu kluba a Price da je dosao da nas ugasi su teske nebuloze!!!!!!! to ne citam i ne komentarisem.

Reply
Lord Nikon јул 15, 2014 at 14:52

Volim je i ja

Reply
dusan јул 15, 2014 at 14:31

poceli smo sa pozorisnim predstavama. pokusavamo da dovedemo neke poluigrace, ali nam ne ide. situacija je teska. imamo mnogo vece probleme. u narednih nekoliko godina ce neki i dalje nastaviti da zaradjuju na ovim kvaziigracima, a mi cemo i dalje dolaziti na stadion da se nerviramo. sve to ide ka tome da ce se zvezda ugasiti. da li odmah ili posle jos par godina mucenja mozda i nije najbitinije.

Reply
mi јул 15, 2014 at 11:23

Interesantne stvari ešavaju se u ovojJedno se priča drugo se radi.izgleda da se nezna ko šta treba da rd.nametnuti v.d.stučni diektor ijavljjuje “ stop pojačanjima2 a istovemeno trener Llaltović vodi u Belgiju na probu Stefana Đorđevća pored sijajest zvezdinih omladinaca u joje se i sam Llatović pre neki dan kleo.

Reply
mariachi јул 15, 2014 at 12:38

Zbog ovakvih stvari u klubu ja vise nepratim FK! Dovode ludog Bosancica a Savicevic da bude na klupi. Isto vazi i za Brajovica i Jovica.

Reply
stefan јул 15, 2014 at 17:14

A onda ce taj isti Stefan Djordjevic, ako bude imao neku asistenciju sada, ili mozda gol, biti napravljen u Marsela od strane takvih kao ti..
Pustite bre decka, nek pokaze sta zna, siguran sam da i Lalatovic i Terzic znaju o fudbalu vise od tebe.

Reply
IgorNbGd јул 15, 2014 at 10:43

Sve je to ok… Svakakvi likovi su nam u klubu, ali Lale mi uliva neku sigurnost. Vidi se da voli Zvezdu. Znam da se ne živi od ljubavi, ako i treba da ga plate shodno mogućnostima. Mislim da će on biti trener dužiii vremenski period. Nadam se da će biti tako. Prezime Lalatović mi evocira uspomene na lepši i bolji period. Nek bude tako i u budućnosti. Napred Lale!!!!!

Reply
MILAN KG јул 15, 2014 at 03:35

Gazda TERZA zna sta radi!!!!!! 😀

Reply
yugo 45 јул 15, 2014 at 14:51

Sprdas se, reci da se sprdas?

Reply
Luka јул 15, 2014 at 15:14

Ma zeza se čovek, šta drugo da radi kad vidi da je ovaj došao da nas ugasi…

Reply

Leave a Comment