Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Стони тенис: Борис Михаиловић четврто појачање

Стонотениски клуб Црвена звезда добио је и четврто појачање у летњем прелазном року. Нови члан трофејног клуба је Борис Михаиловић, својевремено кадетски и јуниорски првак државе и члан шампионске екипе Баната из Зрењанина.

После доласка у Звезду великих појачања Александра Каракашевића, Марка Јевтовића и Бојана Милошевића, клуб је довео још једног поузданог стонотенисера, Бориса Михаиловића, који је као и Звездин првотимац Милош Савић, почео каријеру у Борцу из Чачка. Михаиловић је рођен 25. децембра 1994. године у Чачку. Почео је да игра у пионирском тиму Борца 2001. године. Наступао је и за Факс из Крагујевца, земунску Младост, а са Банатом из Зрењанина постао је првак Србије. Сада је остварио своју вишегодишњу жељу да заигра за београдске црвено-беле.

Борис је био шампион Србије у кадетској конкуренцији у синглу, дублу и миксу 2009. године, као и јуниорски првак државе у дублу и миксу 2010. године, а у синглу 2012. године. Такође је освојио и титулу екипног балканског шампиона за јуниоре 2010. и 2011. године, а као кадет је 2009. године био најбољи на Балкану у миксу. Нема сумње да ће црвено-бели у новој сезони бити изузетно снажни, са великим шансама да врате титулу у своје витрине.

Повезане вести

Leave a Comment