Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Владимир Стојковић: Са Пиксијем ниједан играч није имао проблема

Бивши фудбалер Црвене звезде, око чијег трансфера у Нант има много непознаница, потврдио је причу Драгана Стојковића Пиксија који је био председник ФК Црвена  звезда у време обављања тог трансфера.

– Сећам се да смо на састанку били мој тадашњи менаџер Милан Ћаласан и ја, као и председници Звезде и Нанта. Ћаласан је захтевао да добије свој део новца на руке, ваљда да би избегао плаћање пореза. Касније је и мене преварио јер је оставио отворен датум на папирима како би  и даље могао да тврди да је мој менаџер и узима провизију приликом трансфера. Инсистирао је да се мој трансфер у Нант обави на његов начин – рекао  је Стојковић.

Он се и осврнуо и на његов однос са тадашњим председником Звезде, Драганом Стојковићем.

– И мени и  Звезди је одговарало да одем и зато смо сви пристали. Што се мене тиче, новац ми је исплаћен на време. Са Пиксијем ниједан играч никада није имао проблема што се новца тиче! Њему су у првом плану  увек били екипа и играчи – закључио је Стојковић.

Повезане вести

6 comments

Milos јул 17, 2014 at 02:48

Ne mogu da verujem da ste ovog Mustafu stavili na nas sajt….Taj odavno ne postoji za nas,a Vi mu jos sliku stavljate….UZAS!!!!

Reply
nebo sever јул 16, 2014 at 20:25

Vidi ga Mustafa sto je ruzan,jbm. li mu zenu 😛

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 16, 2014 at 17:46

Sever je ceo crveno-beo ti si njega bio deo
SAD SI MUSTAFA!!!

Reply
Mirko CZ јул 16, 2014 at 15:12

Jako cudno kako zvezdasi mrze piksija kao da je tesko malo mucnuti glavom…meni nema logike,Piksi je zvezdas,5. zvezdina zvezda….ima para,zaradio je u karijeri zasto bi se brukao tako sto ce da krade od zvezde?Nema logike,u zvezdi su vrsljali menadzeri jos u vremenu Dzaje i ovo je primer,pogledajte koliko para je islo menadzeru koji je jos trazio da mu se na ruke plati….naravno u medijima svi racunaju da su sve pare isle zvezdi a nisu….jedino sto je piksi kriv je to sto su neki igraci imali ugovore prevelike za stanje u srbiji a to sto su prodati zigic i ostali….koliko se secam taj calasan je imao 50% zigicevog ugovora i sta ti mozes menadzeru koji hoce da proda svoju polovinu a igrac takodje hoce da ode.Nemas izbora nego da prodas plus smo uradili odlican potez sto niko posle nije,uzeli smo procente od sledece prodaje pa je zigic prodat valensiji za 16mil i mi smo tu zaradili ali piksi tada vise nije bio u klubu.

Reply
БруталноРеалан јул 16, 2014 at 17:05

Скроз тачно. Џаја је више урадио овде, али Пикси је зарадио 20х више преко. Четири године Марсеј, плус једна Верона и седам у Нагоји. Џајиних две у Бастији и то ’75, неупоредиво. Само ако то гледамо јасно је ко је имао већу жељу да ућари. Уосталом, зар би у једној супер уређеној држави годинама дозволили боравак и озбиљну функцију човеку који је склон малверзацијама? Никад, они тамо не робују емоцијама и каче ореоле тек тако.

Reply
Luka јул 16, 2014 at 11:45

Pretpostavljam da to što ga Mustafa hvali objavljujete kao minus Piksiju. Koji god da vam je cilj, njegovoj slici na ovom forumu nema mesta. Ispravite to.

Reply

Leave a Comment