Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Потписан споразум Звезде и Спартака

ФК Црвена звезда и ФК Спартак из Москве, уговорили су и званично одигравање пријатељске фудбалске утакмице, 5. септембра.

Повод за ову утакмицу је свечано отварање новог стадиона Московљана. На иницијативу навијача Спартака, управо ће Црвена звезда бити гост и противник у пријатељском одмеравању снага ова два по много чему блиска клуба.

Потпредседник Црвене звезде Ивица Тончев, и Олег Семенов, специјални изасланик генералног директора Спартака Романа Аскабацеа, потписали су у петак споразум о одигравању утакмице, којим су закључене најбитније ставке Звездиног гостовања у Русији.

Утакмица ће бити одиграна 5. септембра. „Otkrytie Arena“, нови стадион Спартака, моћи ће да прими 44.000 посетилаца.

Фудбалери Црвене звезде ће на тај начин добити лепу прилику да паузу у првенству (између 4. и 5. кола) искористе како би проверили своју форму против јаког противника, и уједно били део лепе свечаности која се очекује у Москви.

Повезане вести

2 comments

d јул 18, 2014 at 22:37

koga bre boli k…. za klub u kome placeni navijaci zabranjuju da se dovode igraci….stvarno nismo ni zalsuzuli bolje od dzajica

Reply
Jessie Pinkman јул 18, 2014 at 19:44

Koga boli k…. za tu utakmicu. Mi i dalje neznamo da li cemo da igramo nasu ligu, a znamo da ce da igramo sa Spartakom. I sta ova teleca glava radi vise u klubu?

Reply

Leave a Comment